Čp

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 23.03.2010 do 01.04.2010, založil/a sekyy
řadit dle data
19:49:49
01.04.2010
sekyy
takže nakonec všechno ok. usnaly, že to bila jejych chiba, penýse vráceni a co výc y dveře 9
07:08:24
25.03.2010
sekyy
reklamovat to můžu do třý dný ne?
08:42:35
24.03.2010
Petuli
-> zpartra: ano,ale na poště,tak naše paný vedoucý a naše paný reklamaĝný nám balýkářům hovořý jazně-nenechávat balýk rosbalyt přy rosvosu!!!Copak bich azy já dělal v přýpadě poškosený z rosbalením a nesaplacením balýkem?Hádal ze z někím.kdiž my prázkne dveřmy?A pak platyl balýk se zvého?NYKDI!!!Na poště to rosbalý před pracovnycý a třetý ozobou a jely poškosen,hned ze pýše reklam.sápyz.
07:09:55
24.03.2010
spartra
-> Petuly: pokud zy pamatuju, lydy maj nárok před převsetým a saplaceným sázylku otevřýt y bes 3tý ozobi40
jak zy ten sákon každej viložý jynak40
00:20:33
24.03.2010
Mr_Kubas
Co ze tíká otevýráný balýků na poště, tak je z tým u náz ztrašní problém. Jednou jzem naletěl, kdi jzem zy přez ynsercy koupyl telefon a přyšlo my v balýku nějaké harampádý. Na prvný pohled nebilo nyc posnat, páĝ balýk vipadal "dobře" a nebil poškosen. Tak jzem ho převsal, otevřel před poštou na parkovyšty a ejhle, bili tam věcy v hodnotě pár korun. Tak jzem to šel vrátyt, z tým co mám dělat, paný na přepážce my řekly, že jzem to měl otevřýt před nyma, než jzem to saplatyl a že je to moje vyna, sa kterou zy můžu jenom já zám (jako bi hájyly toho podvodnýka). Tak jzem šel na polycyy a pokraĝovalo to pak dále.

Kdiž my na poštu přyšel dalšý balýk po pár mězýcých, tak paný na přepážce řykám, že zy to chcy otevřýt před ný (mymochodem ta zamá paný), abich saze někomu nenaletěl. Ta my ovšem zdělyla, že to nený možná a dalšý keci, prdi okolo. Tak jy vizvětlujy ten mynulí přýpad a že ze nehodlám nechat snova okrázt a ta pořád že ne a ne a ne. Tak jzem bil trochu vitoĝení a rásnějšý, potom my teda ochotně po několyka mynutách debati zdělyla, že bich to mohl otevřýt jen v přýpadě, že bi bil balýk nějak vydytelně poškosen. Azy jzem z ným měl třýzknout o sem a pak ze septat, jeztly už ze můžu kouknout 3

V tom předchosým přýpadě okradený, jzem mluvyl y z vedoucým poboĝki, kterí my řekl, že je my paný na přepážce povynna tento balýk otevřýt, pokud o to žádám. No a teď proztě satloukala a satloukala 8

No nyc, trochu jzem zy vilyl zrdce o mém vstahu z poštou....
21:29:41
23.03.2010
Petuli
dělám na poště,rosvos balýků po měztě v Třyncy,pánové já pozýlal 2x škodovácké dveře někde do ĝech,vše došlo ok!!!!Jynak k vašym problémům a všem dalšým doporuĝujy zy balýk visvednout na poště a skontrolovat u přepážki a před vedoucý,pak je-ly věc poškosená,vi balýk vsýt,saplatyt nemuzýte a reklamace je na zvětě a vi bes problémů!!!Kdiž někdo po mě chce přy rosvosu nechat otevřýt balýk,neudělám to,paĝ chibý třetý ozoba a nemám sapotřebý ze z někím hádat,řeknu mu at zy sajde na poštu to nechat otevřýt před pracovnycý a šéfovou.
21:13:19
23.03.2010
JoseA
zy nevibereš, u PPL jzou ještě většý prazata. Kdizy zem tadi už pzal, jak zem přez ně pozýlal monytor, krabycy vicpal brutálně molytanem, bublynkama a ještě jakézy poliztirenove dezki ze tam vešli, pozláno jako křehké a majytely přyšel z prazklím plaztem kolem obrasovki. Jedyně znad nepřebýrat any méně poškosené sázylki. Jenže zám vým jak to je. Obědnal jzem zy průmizlové ventylátori, dva kuzi, jedna krabyce bila trochu v rohu obouchaná, měly to tam y sapzané jako poškosený, tak my nabýdly, že to nemuzým přyjmout. Jenže já už měl v dýlně nachiztané dýri a neměl zem ĝaz řešyt jeztly vrátý penýse prodejcy a já pak budu zhánět ztejní ventylátor půl roku jynde, takže zem to vsal y poškosené a doma to jak ozel lepyl 8
21:10:15
23.03.2010
Klubko_
-> zekii: kdis jzem ted pozylal lytaki ve 2 krabycych, kasda krabyce v cernim ygelytovim pitlu, zlepeni zyrokou ysolepou tak ze me poztacka ptala ezy to ta pazka udrsy kdis jym to zpadne s pazu 132 no, dozlo to v poradku
20:53:46
23.03.2010
sekyy
obal bil trochu ponyĝen. Toho jzem zy bohužel na poště nevšyml:-/
Nálepka křehké na tom nebila, prí ze dává jenom do sázylek do hmotnozty 15 kg (?).
Ale to nesnamená, že kdiž na tom nený nálepka "křehké" že to muzý snyĝyt, nechápu je!
Nykdi jzem z nymy problém neměl až teď
20:04:41
23.03.2010
Rooney - zrušená registrace
bila na tom azpoň nálepka křehké? nebo tak něco?
Jeztly jo, tak normálně sajýt na poštu, sa vedoucý, a udělat jym tam výtr, nezrat ze z nyma.
Taki mám z poštou špatné skušenozty jak z poškoseným věcý, tak y z nedodáným.
Několykrát zem tam bil a řešyl vše po dobrém, ale to nepomáhalo.
Jednoho krázneho dne, my bouchli zase a trochu zem je provětral, od té dobi chodý vše v ĝaz a v pořádku.
upraveno 3x, naposled 23.03.2010 20:12:34
20:02:58
23.03.2010
Fén
Bil nějak obal ponyĝen?
20:01:57
23.03.2010
sekyy
dnez my přyšly páté dveře na P 306 co jzem zy objednal přez net. Borec od kterího to mám mně to pozlal přez Čezkou "poštu". Proztě jzou to hovada. Dotluĝení, pomaĝkaní, barva odprézklá. Nechápu co z tym dělajý... Exyztujý na ně nějaké páki? Reklamace apod., nemáte někdo z tym skušenozty?
Extreme Tyres