skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé časopisy a knihy
prohledat
977 příspěvků (zobrazeno 751 až 800) od 30.04.2010 do 06.06.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> petr s: jo, Milo, jsem si nemohl vzpomenout. Je tam o tom kapitola
-> MATTESS: Jo tu myslím milo team
-> petr s: zatím jsem v roce 1972. Olomouc - jak měl modrou 130RS?
-> MATTESS: popisuje tam i dobu kdy byl v sigma olomouc?
Tak jsem včera začal "Křečka" číst a fakt pěkné vyprávění. Doporučuju
-> Tuner#2: Díky Honzo, objednám a rád si přečtu.
-> Hurdis 11.01.11 15:04:49: Není nutná, objednal jsem po mail a přišlo do 2. dne domů. 

-> Tuner#2: -> Tuner#2: Registrace nutná, nebo pošlou i přes závaznou objednávku na mailu kdyzkrecekprasil@ewrc.cz? Netušíš?
-> VeTeV: O Drástovi je tam taky zmínka několikrát co jsem to tak prolistoval.
myslím, že to za to stojí.

-> Tuner#2: to si asi koupím... si ho pamatuju z dob, když se do Ďáblic nastěhoval Pavel Šofr... ten taky něco najezdil na 130 a pak přešel na Fordy spolu s Drástou... kde jdou ty doby, kdy to v Ďáblicích tahali na podválu
-> Tuner#2: Jo ták, zkusím prohledat ve sví sbírce fotek náký mám ale až z posledních let.
-> Petrson 11.01.11 12:11:04: Já auto znám, mám i černobílé velké fotky ale jen statické, tuhle a ještě fotku zezadu na další straně neznám tak to bylo myšleno. Auto je známé víc než dost si myslím.
-> Tuner#2:
Koukám, že je toho více popsáno než ve 130rs teda doufám, že to bylo v této knížce.
-> Tuner#2 11.01.11 11:50:26: ano nebyla ale toto auto už je známé. Objevilo se v roce 09 Na RB a i v roce 10 jela ale pouze Sosnu, kde ji pilotoval Haugland. Dokonce je podepsaná na přední haupně

-> Tuner#2 11.01.11 11:50:26: ano nebyla ale toto auto už je známé. Objevilo se v roce 09 Na RB a i v roce 10 jela ale pouze Sosnu, kde ji pilotoval Haugland. Dokonce je podepsaná na přední haupně
-> havlik 11.01.11 11:54:32: 500,- na ewrc.cz mají.
-> Petrson 11.01.11 11:57:45: Ano přesně to tam je napsáno, opravili to u nějakého místního obyvatele a přjeli na další RZ kde byl zmatek v tom co tam dělají, že už odpadli a je tam hezky popsané rozpoznávání auta. Má to zvuk jako 130tka? "Ne" a má to dva výfuky vedle sebe? "Jo" Tak ty pusť to je Křeček a jedou mimo klasifikaci testovat
-> Petrson 11.01.11 11:57:45: Ano přesně to tam je napsáno, opravili to u nějakého místního obyvatele a přjeli na další RZ kde byl zmatek v tom co tam dělají, že už odpadli a je tam hezky popsané rozpoznávání auta. Má to zvuk jako 130tka? "Ne" a má to dva výfuky vedle sebe? "Jo" Tak ty pusť to je Křeček a jedou mimo klasifikaci testovat

-> havlik: www.ewrc.cz/ewrc/shop_ite
m.php?id=38
-> Tuner#2 11.01.11 11:49:00: Jet tam také popsáno, že se jim po pár erzetách díky vibracím vyšroubovali šroubky?

-> Tuner#2: kolikpa stojí?
Prostě krásný životní příběh našeho velmi dobrého soutěžáka. 

Celý rok 86 a moje nejlepší léta jsem včera přelouskal v posteli a pravda o Sedlářovi je velmi zajímavá...
Testování 130LR/H
a fotka co nikde nebyla.

120 TURBO a velmi zajímavé čtení o jeho nasazení na Šumavě a vývoji.
Sice do fóra nepíšu, ale tady u témat, které slouží dobrým lidem přispěju...
Včera jsem si udělal radost, nějak je těch knih za poslední dobu hodně, ale tahle je vážně pěkná. Přišla dokonce od samotného autora knihy
Včera jsem si udělal radost, nějak je těch knih za poslední dobu hodně, ale tahle je vážně pěkná. Přišla dokonce od samotného autora knihy

K Vánocům jsem od přítelkyně dostal vytouženou knížku Když Křeček prášil. Je o celé sportovní karieře Ladislava Křečka. Zatím jsem jí jen tak listoval,ale mám z ní velkou radost. Vyprávění z dob, když jezdil za škoda motorsport s 130 RS,LR moc pěkný
-> Tuner#2 17.12.10 11:22:26: Fascinuje mě fotka supersportu DHK, na fotce to vypadá jako skoro hotové auto.Ve skutečnosti to jsou plasty položené na rám a kolo postavené do výřezu v kapotě které s rámem není spojené ničím.Ale tato fotka je všude kde je zmínka o Královi...
-> Tuner#2: Toto je foceno při brněnské Velké ceně v roce, kdy ses narodil:
-> Luky. 17.12.10 11:34:54: Na tom CD je GEN s moc pěknýma záběrama ze stavby Supertatry a taky Mystera a pak je tam ještě krátký film o jeho závodní kariéře převážně Buggy. Tam mě zaujalo vkládání špuntů z umyvadla do trumpetek karbců když sundali filtr. Myslel jsem, že Petr DNX to měl na srazu z recese a ono je to stará známá věc aby tam něco nespadlo :-)
-> Luky.: dle popisu CD tam bude díl pořadu GEN o Václavu Královi a ještě něco, co už si nepamatuju

-> Tuner#2: co je na tom CD? Jsou tam třeba nějaké obrázky v takové formě, aby bylo je možno vytisknout a pověsit?
Porsche Tatra a zajímavé info kde vzniká 

Vyšla nová kniha o Váslavu Královi. Myslím, že to je moc hezká čest jeho památce za necelých 500,-
-> Jožynek : 

-> Bedřich 15.11.10 19:57:32: No jasně viz.: 11-55.nolimit.cz/youngtim
ery-skoda/severka-2009.htm
l
Nebo jsi myslel ještě někoho jiného? Jen jsem to prolistoval v trafice.
Nebo jsi myslel ještě někoho jiného? Jen jsem to prolistoval v trafice.
-> Bedřich: ano je to on, Láďa Ladič je Vladimír Cettl
-> Tuner#2: Ten co fotí vraky je Laďa Ladič?Bylo jich u nás více, vč.člena dejvi3052.Měli by mít v Kopřivnickém muzeu výstavu.