skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé časopisy a knihy
prohledat
977 příspěvků (zobrazeno 901 až 950) od 30.04.2010 do 06.06.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Petrson 29.07.10 11:04:37: To byla spíš narážka na to scany na netu, ne na Tebe.

-> Tuner#2: -> Luky.: Tak jenom 2 sou seknovaný, a ostatní focený. Jo kdybych sem naskenoval celou knihu tak neřeknu ale titulní stranky není snad nic tak závažnýho.
-> Luky. 29.07.10 10:17:28: Souhlas, proto jsem ani nescanoval článej Žlutky jak mě tady pár lidí prosilo. Je to prkotina ve vztahu ke knize, ale pořád tu máme autorský zákon...
-> Petrson: Pěkný, taky mám pár o F1 a Dakaru doma, ty jsem sem nedával.
-> Petrson: Pěkný, taky mám pár o F1 a Dakaru doma, ty jsem sem nedával.
Hele já bych to s tim skenovánim moc nepřeháněl, ostatně pokud vím, průser se skenem knihy Škoda 130RS se stále řeší a je to docela problém
Ty knihy se dají sehnat za pár korun po antyqaryjátech

Ty knihy se dají sehnat za pár korun po antyqaryjátech

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : našel nebo nenašel? Něco je tady
david-h.nolimit.cz/priruc ky
david-h.nolimit.cz/priruc ky
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 29.07.10 09:29:55: Tak to nevím bylo to bjednávané z náké redakce ale to už nevím tak knížka je z roku 1993 :)
-> Petrson 29.07.10 09:24:33: taky Levné knihy?? za kolik?
-> MATTESS: tak když jsi je našel, tak sem můžeš hodit odkazy 

Dobrodružná expedice 1995
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 24.07.10 00:01:23: Na to fakt není síla a ty lepší ani lámat do saneru nebudu a nechci, ale nějaký obrázky který jsou třeba na kraji mám v plánu nascanovat.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : některý se dají najít v pdf

-> Tuner#2 23.07.10 21:20:00: Výborně! Teď je ještě všechny komplet oscanuj a vlož to sem, ať si je můžeme přečíst 

Tak jsem článek spáchal, třeba bude pro někoho motivací si nějakou knihu opatřit, případně sem do tématu doplní to co mě ve zbírce chybí.
skoda-virt.cz/cz/.../7232 -zajimave-knihy-s-tematiko u-skoda

skoda-virt.cz/cz/.../7232 -zajimave-knihy-s-tematiko u-skoda

Tak jsem včera uklízel a přitom nafotil zbírku svých knih. Ty s tématikou Škoda sem asi dám a nebo přemýšlím, že bych udělal článek s odkazem na tohle téma pro větší přehlednost.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Doksy nejedu je Želiv, ale jinak klidně. Napřed bych zkusil, zda Tě jí tam oni nedotáhnou a pokud ne, tak to skočím koupit. 

-> Tuner#2: tak jsou srazy, ne? Třeba Doksy...
A ve kterých levnách knihách jsi to kupoval? Ty jak mají bílý nápis na červeném pozadí LevnéKnihy.cz ?? Oni ty "levné knihy" asi nejsou všechno jeden řetězec.
Edit: Tak teď koukám že tu knížku mají na těch internetových stránkách, tak to bude asi ono. Ale v obou hradeckých pobočkách to nemaj (nebo už nemaj).

A ve kterých levnách knihách jsi to kupoval? Ty jak mají bílý nápis na červeném pozadí LevnéKnihy.cz ?? Oni ty "levné knihy" asi nejsou všechno jeden řetězec.
Edit: Tak teď koukám že tu knížku mají na těch internetových stránkách, tak to bude asi ono. Ale v obou hradeckých pobočkách to nemaj (nebo už nemaj).

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Poslední s nalepenou cenovkou. Dle mě to ale půjde přeobjednat z jiné prodejny. Opiš si název a zkus to protože posílat knížku za 29,- se nevyplatí :-)
-> Tuner#2: a nezbyly u vás ještě nějaký tamty knížky?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : JJ Fávo za 49,- jsem si koupil taky :-)
Tak u nás tohle nemají a to jsem obešel dveje levné knihy. Nezbylo v Plzni něco?
Měli akorát Škoda Favorit/Forman/Pick-up od Andrta za 49,- ale to mám v el.podobě, jinak o autech vůbec nic.
Měli akorát Škoda Favorit/Forman/Pick-up od Andrta za 49,- ale to mám v el.podobě, jinak o autech vůbec nic.

-> Tuner#2: koukej upalovat na zmrzku

-> Nwkt: OK, zítra tam jdu, snad tam něco zbyde 

-> Tuner#2: Musíš, jsem mu nebral když si tu psal
-> MATTESS: Ještě dvě tam mají
-> MATTESS: Ještě dvě tam mají
-> Nwkt: Pěknej ubrus
Jinak NZ a pro MATTESSa tam teda nemusím?

Že bych šel také nevštívit levné knihy? 

-> Nwkt: zbylo ještě něco pro mě?
-> Tuner#2: tak to jsem Tě onehdá špatně pochopil

-> MATTESS: Počkej to je jedna a ta samá kniha, jen píšu co v ní všechno je, ale převážně jsou tam fotky bab což naznačuje i titul knihy
-> Syny 20.07.10 12:39:49: JJ koupila

-> Syny 20.07.10 12:39:49: JJ koupila

-> Tuner#2: Te mlada koupila knizku kde jsou takovyhle baby jo? :D Toho ja bych se byval nedockal 

-> Tuner#2: OK. A kdyby tam měli o C čkách, tak mi taky vezmi. Díky
-> MATTESS: Klidně Tě tam zajdu až půjdu na zmrzku :-)
-> Nwkt: Aha, no já tohle moc nenavštěvuju.
-> Nwkt: Aha, no já tohle moc nenavštěvuju.
-> Tuner#2 20.07.10 12:14:51: Ono to je tak, že někde mají něco a jinde zase něco jinýho, prostě bordel 

Tak se dohodněte
odpoledne tam sjedu, ale budu za úchyla jestli skoupim všechno co tam mají 

Kdo to koupí pro mě? Se do města jen tak nedostanu.
-> Tuner#2: jsem se stavěl v Plaze a tu knihu o skupině C jsem neviděl
-> Tuner#2: jsem se stavěl v Plaze a tu knihu o skupině C jsem neviděl

-> radekp: U vás nemáte někde levné knhy? Ty jsou snad po celé ČR.
-> radekp: Můžu
-> Nwkt: Nechceš vzít i pro mš? resp. pro otce???!!!
-> Tuner#2: Krása!
-> Tuner#2: Krása!
-> Nwkt: Kupovala to prý na rohu u pomníku (Klatovská/Americká).

-> Tuner#2: Hmm jdu nakupovat, na náměstí? 

Opravdu zajímavéˇ"čtení"
; pro pány
ale zároveň i znalece, neb tak jsou fotky jak z F1, tak TransAm, Nascar, Skupina C a další seriály a hlavně thle kniha stojí 29,- v levných knihách 
Ano opravdu 29,- Moc často tam nelezu, ale tohle mě překvapilo když mě to Maruška koupila a darovala

Ano opravdu 29,- Moc často tam nelezu, ale tohle mě překvapilo když mě to Maruška koupila a darovala