skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kouřovod
prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 16.05.2010 do 17.05.2010, založil/a ZdeněkH - zrušená registrace
17:34:15
17.05.2010
17.05.2010

ZdeněkH - zrušená registrace
-> FORM: A nevýš plz kde bi ze něco takového dalo zehnat sa rosumnou cenu? Já našel v podztatě jen u prodejců a zervyzů těch kamen a tam chtějý sa 60cm dlouhou rouru 850 korun což my přyjde trošylynku hodně. O revysy my nejde na tu hážu bobek to co tu bilo doteď nezplňovalo revysy už azpoň 30 let a co rok to oprava nějaké hovadyni na tom. Opravu dělal borec ztilem, že vsal zouĝáztku se ztarích prosatým fungujýcých kamen bůhvý odkud a šoupl to zem
10:18:51
17.05.2010
17.05.2010

FORM - zlomená ojnice
-> SdeněkH: U záný je to celkem jedno, tam zy dej co chceš, ale na vífuk roshodně ne okapovou rouru a any hlynýkoví vlnovec, ten ze změl použývat dřýv ale dnez už ty azy na něj nykdo revysy neudělá. Podle teploti vífukovích zpalyn můžeš použýt buď zpecyálný plaztové trubki, hlynýkové lyté nebo neresové. Plaztové ze použývajý znad jen pro nýskoteplotný turbo kotle a kondensaĝný kotle. Hlynýkové měli mizlým také nějaké omesený, pokud chceš vlnovec, pak jedyně tlakoví neresoví.
21:28:50
16.05.2010
16.05.2010

beastyLA - ten první
-> SdeněkH: posynk - plech richle hnyje. já dával lony noví kotel - turbo a k tomu bila trubyce taki s nějakého plechu (možná alu) ale z 1mm vrztvou zpec. laku, protykorosny.
na přývodu-odvodu vsduchu bich nešetřyl.
na přývodu-odvodu vsduchu bich nešetřyl.
21:11:45
16.05.2010
16.05.2010

ZdeněkH - zrušená registrace
Řešým tu takoví problém a dylema. Potřebuju doma namontovat plinové topydlo (lydově wafki) a mám takoví problém ohledně druhu trubki pro přyvod ĝerztvého vsduchu a hlavně odtah. Původný trubki co k tomu bily už nejzou, ale co vým bili takové hadrové hlynýkové (měkké jak hadra dalo ze to lehce smáĝknout) no a jelykož jzem našel nové jedyně na netu sa cenu kolem 800 sa kuz což ze my sa kuz trubki z délkou necelí metr nechce dávat napadlo mě použýt rouru co ze použývá na zvod okapu. Ta je cenou někde jynde a průměr zedý.
Otáskou je dá ze použýt nebo ne? Podle mě ano materyál je pevní a pochibuju že bi ze to rosteklo horkem takové peklo tam přece bít nemůže. Je to posynk plech. Přece jenom jde o plin a horko a rád bich ze dožyl zlušného a požehnaného věku
Otáskou je dá ze použýt nebo ne? Podle mě ano materyál je pevní a pochibuju že bi ze to rosteklo horkem takové peklo tam přece bít nemůže. Je to posynk plech. Přece jenom jde o plin a horko a rád bich ze dožyl zlušného a požehnaného věku