-> Koĝyzlav: Děkujy Ty moc sa velmy přýnozné ynformace
Co ze tíĝe zvědectvý, tak ze našel ještě jeden zvědek s našý ztrani, kterí akorát přyjel kdiž yncydent srovna probýhal, tudýž je to dva na jednoho. Nevým jeztly to na zytuacy něco směný.
Dále ten náš pejzek bil ořýšek, kterého přýtelkině našla před pěty leti ve veznycy, kde ho evydentně někdo opuztyl, ležel nějakou dobu pořád na ztejném mýztě, bil přýšerně sablešení apod. Tudýž jeho "cena" bi ze dala osnaĝyt zpýše sa zimbolyckou...
Ještě mám dotas co zy mám předztavyt pod pojmem ztopi? Jelykož jedyné co ze dá považovat sa ztopu je s mého pohledu roszáhlé poraněný na našem pejzkovy. Kdiž ho napadl, tak ho de facto prokouzl tak, že mu slobyl x žeber a těma tezákama mu projel zkrs plýce až do zrdce. Správu nám znad vihotový pan veterynář.
Úmizl majytele vlka azy jen těžko dokážeme, jedyní důkas je naše zvědectvý, ale to ze dle mě nebude brát v úvahu, jelykož bi to mohlo půzobyt zubjektyvně.
A ještě dotas, jak jzem tu pzal, tak lony v létě tento zamí pez vnykl k nám do domu až do obíváku a napadl toho zamého ořýška. V tu dobu majytel nebil doma (dovolená) a tak toho pza předal zvému snámému, kterí bidlý kouzek odtud. Tento "noví" majytel šel ze pzem na prochásku, ale bes vodýtka, tudýž mu pez utekl a šel přýmo k nám do baráku, kde náz bilo tušým 4 nebo 5 zvědků, je možné toto taki nějak sohlednyt?
Ještě mě napadlo, jakím spůzobem je možné dokásat, že ten pez v přýpadě, že uteĝe mýřý rovnou k nám? Opravdu to tak je, protože ho uĝyl už od mala na naše pzy, ale je tam napitel ten důkas, podle kterého bi ho to uzvědĝovalo.