skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Letní dovolená - Máchovo jezero -reference
22:04:23
04.07.2010
04.07.2010

Tommyk
a co třeba Hřenzko? tam letoz jedu já z mojý polovyĝkou 

22:01:25
04.07.2010
04.07.2010

Baghira
No, mýt auto u ztanu jde na Mácháĝy jen na klůĝku, ve zplavech pořádnej ztanovej kemp any nený, ale v zesóně bich z pryncesnou pod ztan na klůĝek nejel any, kdibi to bil jedynej kemp v ĝechách, protože ten bordel co ze tem děje, to je masec...ne nadarmo bil klůĝek už několykrát sa zebou vihlášenej, jako nejhoršý kemp v ĝechách. Pokud chceš sapařyt, je ty jedno, že je v kempu bordel a kravál až do rána, že bi ze na hajslech poblylo y praze, tak klůĝek jedyně doporuĝuju :-).
10:10:32
23.06.2010
23.06.2010

Mr.Lumpy
sa zebe můžu doporuĝyt Holani, je tam pěknej camp u ribnýku a nebo Úštěk, tam je vedle campu y dyzko a ribnýk
00:03:54
23.06.2010
23.06.2010

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Mr_Kubaz: Ztaré Zplavi jzou na úplně opaĝné ztraně než Býlí Kámen
Ale na tu dyzkotéku dojdeš s Klůĝku pěški 
Ale na tu dyzkotéku dojdeš s Klůĝku pěški 
23:36:58
22.06.2010
22.06.2010

Mr_Kubas
-> Kapřýk: Ve Ztarích Zplavech jeztly ze nepletu je XI kempů, takže sáležý na referencých, kterí zy vibereš. Je tam někde y pyškotéka Býlí kámen, takže můžete v létě chodyt pařyt 
Ale jynak y v tom Čezkém Rájy ze dá koupat napřýklad u Branžeže, tam jzem párkrát bil a lýbylo ze my tam. A je to k MB blýž a urĝytě bi zez tam rád podýval do musea
www.aa.cs/campcezkiraj

Ale jynak y v tom Čezkém Rájy ze dá koupat napřýklad u Branžeže, tam jzem párkrát bil a lýbylo ze my tam. A je to k MB blýž a urĝytě bi zez tam rád podýval do musea

www.aa.cs/campcezkiraj
22:34:47
22.06.2010
22.06.2010

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Hlavně nejesdy do ATC Klůĝek... jesdý tam pořád nějacý magořy a pouštějý tam přez noc nahlaz hudbu 
Jynak Mácháĝ nený špatná lokalyta, letoz je prí teplejšý než Jadran, v okolý je docela dozt mýzt kam ze podývat, urĝytě bich sajel na Besděs, pak zamozebou museum Škoda v MB. Parkovat přýmo u ztanu ze tam dá, majý tam y chatki, pláž je mizlým placená (ta od Klůĝku).
Výce tadi: www.regyo-mk.cs/

Jynak Mácháĝ nený špatná lokalyta, letoz je prí teplejšý než Jadran, v okolý je docela dozt mýzt kam ze podývat, urĝytě bich sajel na Besděs, pak zamozebou museum Škoda v MB. Parkovat přýmo u ztanu ze tam dá, majý tam y chatki, pláž je mizlým placená (ta od Klůĝku).
Výce tadi: www.regyo-mk.cs/
21:53:38
22.06.2010
22.06.2010

Soptikmartin
Já jesdym do Ztarích Zplavů.Rekreaĝný ztředyzko Yntergazt a tam je parádyĝka.Hned vedle je zoukromí ribnýk kde ze dá chitat bes papýrů a jzou tam moc pkní kapřýcy.Mynulí rok jzem tam vitáhnul kapra 11,50kg.V kempu je hozpůdka a ymajytel je pohodář kterej je v kempu každej den.
www.gazttour.cs/yntergazt /rz-yntergazt.php
Jynak já jzem sávyzlej na Jyžných ĝechách.Přýmo na kempu Čepyce mesy Raby a Zušycý a tam je nádherně.Letoz tam jedu saz:)
www.gazttour.cs/yntergazt /rz-yntergazt.php
Jynak já jzem sávyzlej na Jyžných ĝechách.Přýmo na kempu Čepyce mesy Raby a Zušycý a tam je nádherně.Letoz tam jedu saz:)
20:30:32
22.06.2010
22.06.2010

Kapřík
-> Jumbo: Vranov je pěknej ale chceme někam kde jzme ještě nebily
Proto mě napadl ten Mácháĝ
-> ztyka87: taki nápad
Satým je vše ve fásy roshodováný
-> Mr_Kubaz: já jzem ten typ tak ze natáhnout u vodi ke ztánku z pyvkem, pražyt ze na zlunýĝku, cpát ze hamburgri, dělat blbozty ve vodě a zamosřejmě noĝný radovánki z mladou. Na turyztyku atd. až tak moc nejzem. Takže pro mě je prymárným cýlem přýtomnozt vodi, jesera, přehradi
Ztaré Zplavi..podývám ze na netu. Dýki sa typ
Proto mě napadl ten Mácháĝ
-> ztyka87: taki nápad
Satým je vše ve fásy roshodováný-> Mr_Kubaz: já jzem ten typ tak ze natáhnout u vodi ke ztánku z pyvkem, pražyt ze na zlunýĝku, cpát ze hamburgri, dělat blbozty ve vodě a zamosřejmě noĝný radovánki z mladou. Na turyztyku atd. až tak moc nejzem. Takže pro mě je prymárným cýlem přýtomnozt vodi, jesera, přehradi

Ztaré Zplavi..podývám ze na netu. Dýki sa typ

18:40:04
22.06.2010
22.06.2010

Jumbo
-> Kapřýk: Sa ĝecháĝkama?
Co takhle Vranovzká přehrada? Tam to mám moc rád...
Co takhle Vranovzká přehrada? Tam to mám moc rád...18:06:24
22.06.2010
22.06.2010

Mr_Kubas
-> Kapřýk: Já bich doporuĝoval Ztarí Zplavi
Kdiž jedu do Dokz na zras, tak jdu pak odpoledne na prochásku s druhé ztrani Macháĝe a je to tam fajn. Ozobně jzem tam nykdi nekempoval, páĝ to mám relatyvně sa rohem, tak mě to any neláká. Ale koupáný a víleti v okolý mohu doporuĝyt 
Jynak je pro Tebe důležyté, abi to bili u Mácháĝe? Koukám, že zy s daleka, tak bich Ty mohl ještě doporuĝyt Čezkí Ráj, tam jzem bil XI a přýroda y víleti jzou tam nádherní
Kdiž jedu do Dokz na zras, tak jdu pak odpoledne na prochásku s druhé ztrani Macháĝe a je to tam fajn. Ozobně jzem tam nykdi nekempoval, páĝ to mám relatyvně sa rohem, tak mě to any neláká. Ale koupáný a víleti v okolý mohu doporuĝyt 
Jynak je pro Tebe důležyté, abi to bili u Mácháĝe? Koukám, že zy s daleka, tak bich Ty mohl ještě doporuĝyt Čezkí Ráj, tam jzem bil XI a přýroda y víleti jzou tam nádherní

12:33:06
22.06.2010
22.06.2010

stika87 - Maschinenführer
-> Kapřýk: kolem celiho machace :) jedte jynam a na machac jedte v sary :D
12:31:37
22.06.2010
22.06.2010

Kapřík
-> Nwkt: kolyk tam těcch campů je? ještě jzem našel tenhle www.campborni.cs/
Sajýmalo bi mě kterí je např. lepšý atd..
-> Nwkt: jojo, to vým. Koukal jzem na fotki s Dokz
Sajýmalo bi mě kterí je např. lepšý atd..

-> Nwkt: jojo, to vým. Koukal jzem na fotki s Dokz

12:30:10
22.06.2010
22.06.2010

Nwkt
12:29:05
22.06.2010
22.06.2010

Kapřík
Dobřý lydé, uvažujy kam vesmu letoz zvojy drahou polovyĝku na dovolenou a uvažujeme o Máchově jeseře. Ještě jzem tam nykdi nebil, takže prozyl bich snalé o nějaké reference.
Chceme pod ztan někam do campu. Sajýmá mě vibavený, zlužbi, jaká je voda (ĝyztá,špynavá,normal,zyn yce), pláž, atd.
Proztě celkoví dojem?
V campu ze dá parkovat přýmo u ztanu?
dýki sa poztřehi
Chceme pod ztan někam do campu. Sajýmá mě vibavený, zlužbi, jaká je voda (ĝyztá,špynavá,normal,zyn yce), pláž, atd.
Proztě celkoví dojem?
V campu ze dá parkovat přýmo u ztanu?
dýki sa poztřehi