skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> bouchy: ne... Dík tátoj
-> john simple: T1N YDICK??

-> john simple: 

Jak je to ošetřený že jsou Dakarový auta na klasických číslech a ne na R značkách ? 

-> jerrom 25.12.17 05:44:33: včera jsem ho potkal taky. Má na tom nějaký černý BBSa. Tak BBC, nebo BBS kurva

-> jerrom: nastavec na péro? jako že bbc znamená big bjútyfl curak?
Me ted fascinovalo Bmw 5 combi, v černé barvě a spz BBC 0001 (nevím proc ale v první chvíli jsem si vzpomněl ze takový auto je nastavec na pero a naskocilo my automaticky vysvětlení zkratky)
Dnes Volvo - ALL 4 LOVE
-> Pavel P@nkáč: ale hovno závist...
(teda jo, malinko, ale jenom to auto
)
Jo tak pokud to máš jako dlouhodobou přezdívku, tak asi jo. Já jen, že podobný "hustý" nápisy si tam většinou dávají holohlaví vyhazovači a podobný pochybný existence. Ale je jasný, že můj subjektivní názor tady nikoho moc zajímat nemusí

Jo tak pokud to máš jako dlouhodobou přezdívku, tak asi jo. Já jen, že podobný "hustý" nápisy si tam většinou dávají holohlaví vyhazovači a podobný pochybný existence. Ale je jasný, že můj subjektivní názor tady nikoho moc zajímat nemusí

-> Luky: to je jen závist
nevim nic lepšího jsem nevymyslel ale napad to dle me trochu má...mě se říká Pilot už skoro 20let od té doby co jsem začal rajtovat na fichtlu

-> Pavel P@nkáč 12.12.17 14:47:40: Pěkný 4 kroužky 

-> Pavel P@nkáč: to jako fakt? Teda nic proti utrácení, ale podobná znění mi moc smysl nedávají, spíš naopak... 

Jsem taky zbytečně utrácel no

-> isti: Smí se vrtat, ale nesmí se přitom změnit čitelnost - nesmí se vrtat do číslic a písmen, do znaku EU a pro připevnění se smí použít pouze nekorodující spojovací materiál.
Osobně bych na žádném ze svých vozů nevěřil značce připevněné bez vrtání. Navíc nesnáším ty plastové podložky pod RZ, takže by mi zbývalo pouze lepení a to je nepraktické - blbě se sundavá v případě potřeby výměny dílu, na kterém drží
Osobně bych na žádném ze svých vozů nevěřil značce připevněné bez vrtání. Navíc nesnáším ty plastové podložky pod RZ, takže by mi zbývalo pouze lepení a to je nepraktické - blbě se sundavá v případě potřeby výměny dílu, na kterém drží

-> isti: ale coby sa nemohlo, uz to tak mam dlho a nikto nist
-> Bukaj: Uvás sa môže prevrtať špz
,u nás nie.

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: -> Milan 136: Třeba u Feldy jsem musel taky SPZ trochu vyosit, abych nebyl v konfliktu se zákonem - nový formát RZ jaksi nectí původní středoevropské standardy kotevních míst SPZ a při vycentrovaném umístění bych vrtal do písmen, či číslic, což je illegal 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 12.11.17 22:41:28:
pěkně šouplá

-> U-Geen: hlavně že maj na tý modrý ofci přední rz šouplou o 2cm stranou. Naši měštáci se taky vytáhli, dostali novou Ofci f kombíku a na rz xSx 00156

v tomhle jsme tu pokrokovy :) jablonecky.denik.cz/zprav
y_region/auta-radnice-maji
-cisla-na-prani-20170810.h
tml
-> Luky: jj, v souvislosti s Chebem se o tom mluvilo
-> Nwkt 10.11.17 09:33:10: jo myslím že jo, měšťáci(?) v Chebu mají na autech taky nějaký značky na přání a proto se o tom mluvilo
A hasiči v Nepomuku mají na Tatře 1NE P0MUK, byli s ní teď v Kramolíně a zasypávali sorbentem můj diferenciál rozházený po RZ
A hasiči v Nepomuku mají na Tatře 1NE P0MUK, byli s ní teď v Kramolíně a zasypávali sorbentem můj diferenciál rozházený po RZ

-> vhml: No jo no, ti Chodové rázovití..
Jinak tedy bez fotky, ale v Plzni tuším v úterý zánovní Audina taková nějaká ta voteklá a na ní extra RZ "OUT SIDER"..

Jinak tedy bez fotky, ale v Plzni tuším v úterý zánovní Audina taková nějaká ta voteklá a na ní extra RZ "OUT SIDER"..
-> Jozka 09.11.17 22:22:17: v Domažlicích je jich víc, včetně hasičů i policejních.
-> MATTESS: Může být.. ovšem osobně nevím, ve kterým rozpočtovým odstavci ty kačky za RZ vlastně končej.
-> Jozka: něco o tom říkali, když začaly RZ na přání. Vlastně by si úřad platil sám sobě
-> MATTESS: Tak v dobách, kdy se takový RZ přidělovaly "náhodou", byly výskyty takových náhod dost běžný nejen v Rokycanech..
Dneska by se mi jako obyvateli dotyčný obce moc nelíbilo, že utrácí prachy za takovýhle voloviny - ale pokud je to jak píše, -> Nwkt: , potom pohoda.

-> Jozka 09.11.17 22:22:17: Samospráva to má myslím zadarmo
-> Jozka: v Rokycanech na úřadě měli Fabku 2P2 3333 

-> palinator: u mě je dnes OK 

-> MATTESS: To je asi menší BMW

-> MATTESS:
Ty máš taky dneska den, co?
Ty máš taky dneska den, co?

-> isti: co je BNW?
Na slovenských značkách sa dajú pozorovať aj celkom rozumné výtvory ale to čo som videl dnes na nablískanom BNW mi rozum neberie.GA IIIIM
-> Luky: no není to úplně přesně, ale koncern si trefil

-> ulicek 12.10.17 13:34:18: myslíš to auto ? hrozný no ... a ta spz ta už to nevytrhne
-> MATTESS: Felicie?

-> MATTESS 21.10.17 00:02:26: Jo tak ten už tady projel několikrát a taky jsem viděl toho červeného Morgana.
V okolí se začalo objevovat cosi zeleného se značkou 1HURACAN 

-> Nwkt 12.10.17 19:19:34: Lorry je dobrá SPZ 

-> Luky: třeba ho měl dřív 

-> castrol: to bych čekal spíš na Audi :)
Porsche a tam spz TT KRIZA
Dneska na vleku: XXL L0RRY
Dneska sem stihl 2 občany co si bankovkama zrejme pripalujou X5, a svete div se 5X5 55555, a pak méďa co mě málem sestrelil z motorky 111 PEPA1, jak napadité. Jezdi tu kominík a ten ma aspon logicky na pracovni T5 KOM INIK1