skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Tuner#2: to Turbo jsem teď oslintával na Skvostech, krásný kousek 

-> Tuner#2: To nesedí, 01 je Praha 

Včera jsem viděl pěknou značku na Mercedesu Piano 0NE DREAM.
-> Nwkt: Mají to i na podložce pod RZ, ale co už... 

Ve Strakonicích jsem koukal, kolik je tam těhle RZ na přání k vidění.. Ale zapamatoval jsem si jen řízka - RIZEK a nějaký čísla k tomu..
-> Jumbo: Ajo 

-> Nwkt: www.autopujcovna-rentpoin
t.cz/ těsně vedle...
-> MATTESS: Pokud jsem správně koukal tak RP bude RenPlus, ale na webu Teslu v nabídce nevidím
-> Nwkt: tu jsem viděl u Skryjských jezírek, ale nefotil jsem
skoda-virt.cz/cz/.../1367 73-zajimave-spezetky?gotop ost=3...
skoda-virt.cz/cz/.../1367 73-zajimave-spezetky?gotop ost=3...
-> Sita: Jj, to jsem kolegum taky rikal :) Ale tak jen pro prdel jsem to udelal v Photoshopu a poslal jim to, ze jsem si ji nechal udelat 

to uz mi smysluplnejsi prijde treba "TDI D0URA" 

Syny: zas az tak zajimavy to neni, dyt to obsahuje duplicitu. Nebo snad existuje TDI bez turba?

-> ZdenoR: Ja predevcirem JAR 0SLAVa 

-> Syny: Sory, Jen jsem chtěl Tunerovi udělat radost, že jí má volnou 

-> ZdenoR: Pici, tak to nech taky chvili vyhnisat, ne?
Clovek se s tim sere a ty to hned proflaknes
Jsem to tam zkusil dat, pac kolegove v praci porad vymejsleli realnou kombinaci, kterou si tam mam pry dat, tak prisli na tohle. Se docela divim, ze je jeste volna :) ja bych za to 10tku nedal ani omylem .... :)

-> ZdenoR 15.07.17 22:53:25: Na to se dá někde veřejně podívat?
-> Syny 15.07.17 20:55:27: Nafta patří do kamen

-> Syny 15.07.17 20:55:27: Nafta patří do kamen

-> Tuner#2: Máš štěstí je to PS. Stále je volná

-> Tuner#2: Nemas rad TDIcka? 

-> Syny 15.07.17 20:49:57: Tak nějak doufám, že je to PS...
Měly by to být lázně 

-> 11mAjA11: Že by HK (podle trolejí), Pardubice to nejsou. Jináč to je náčelník ze steak stationu, ostatně jak psáno na autě.
Masíčko mají dobrý

edit: Už to vidím, to jsou Lázně Bohdaneč, troleje DPMP

edit: Už to vidím, to jsou Lázně Bohdaneč, troleje DPMP

-> Luky: to je ale o par fotek niž taky felda bez strechy a ten to tregil na jedničku
-> Mr._Nosferatu: zajímavou značku na zajímavý auto určitě, ale tohle je fakt debilita 

-> jerrom 24.06.17 20:10:40: na té zrenovované Dakarce taky mají značku na přání podle původní NJA :-)
-> squalo: ou jeje 

-> castrol: nič sa nepredalo
baby blue je stale
a ešte 136koveho rapida som dokupil aby jej smutno nebolo 

-> U-Geen: -> Jirik_Tuňák1983:
dakujem, je to podla mna posledna pekna sekná sedma čo bmw robilo, preto som si ju kupil, čo sa motorizacie týka je to 730d, musel som kupiť diesla kedže spolu mesačne robime okolo 2500-3000 km, ale vzhladom na to že to je 3 liter ktorý ma 2 tony a je to automat, tak zo spotrebou 7,2 litra (prevažne dialnica a 140) som vysmiaty od ucha k uchu a o pohodlnej vozbe ani nehovoriac
dakujem, je to podla mna posledna pekna sekná sedma čo bmw robilo, preto som si ju kupil, čo sa motorizacie týka je to 730d, musel som kupiť diesla kedže spolu mesačne robime okolo 2500-3000 km, ale vzhladom na to že to je 3 liter ktorý ma 2 tony a je to automat, tak zo spotrebou 7,2 litra (prevažne dialnica a 140) som vysmiaty od ucha k uchu a o pohodlnej vozbe ani nehovoriac
-> jerrom: zajimavy. Proc ne. Mel CBJ na 120, tak si to koupil na supa
-> squalo 24.06.17 20:26:22: Parádní kára, motorizace?
-> squalo: hm tak to je nadhera...
Ale daleko vic me zarazila tahle spz na superbu, nejdriv jsem si rikal, ze je to nejaka corka na spz ze 120ky ale je tam cislo navic 

-> urbi21: 

-> 11mAjA11: asi fanoušek pukrocku, to je název písničky kapely The Offspring 

Včera na Bramborákovi Xxxxx, táhnoucím vlek s vodním scooterem 2x, měl NO BRAKES ...

-> Luky: Předčasná krize středního věku, maybe? Anebo hoodně vydělává, v těch 34 letech