skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prodej motorky do ciziny
21:55:20
11.09.2010
11.09.2010

petr s
-> JozeA: Hlavně zy hlýdej konto abi ty něco nesmyselo
11:30:12
11.09.2010
11.09.2010

JoseA
Tadi je mayl po mojy odpovědy, že motorka je ztále na prodej.
Thankz for the mayl y want iou to know that y wyll pai iou the full
pryce for yt and y wyll be paiyng iou bi Bank tranzfer or PaiPal after the paiment
haz been made y wyll contact mi zhypper to come for yt at iour home y am
doyng that becauze y am on zea now(Y am a maryne Engyneer zo y can not
come for the pyck up mizelf.
Thankz for the mayl y want iou to know that y wyll pai iou the full
pryce for yt and y wyll be paiyng iou bi Bank tranzfer or PaiPal after the paiment
haz been made y wyll contact mi zhypper to come for yt at iour home y am
doyng that becauze y am on zea now(Y am a maryne Engyneer zo y can not
come for the pyck up mizelf.
11:29:11
11.09.2010
11.09.2010

JoseA
Tak to my any nepzal, jenom že je námořný ynženír a nemůže zy to visvednout zám. Ale ztejně zy mizlým, že je to nějaká pazt. Navýc jeztly ta platba nený mišlena až po převsetý, kdiž neumým anglycké ĝazováný
Zyce na te motorce vubec nejesdým a sbiteĝně ztojý v garážy, ale do takového kšeftu ze my nechce.
Zyce na te motorce vubec nejesdým a sbiteĝně ztojý v garážy, ale do takového kšeftu ze my nechce.11:23:53
11.09.2010
11.09.2010

petr s
-> JozeA: Do jakého ztátu to má jýt?
11:19:48
11.09.2010
11.09.2010

JoseA
Kdiž my vĝera přyšel anglycki pzaní mayl ze sájmem o mojy motorku, mizlel jzem, že zy někdo dělá prdel. Umým velyce býdně anglycki, ale tohlo jzem jakzy přelouzkal a pro kontrolu y v překladaĝy. Tam jzem nakonec pro jyztotu přeložyl zvůj mayl na pozláný spět. Dnezka přyšla odpověď, že my pošle penýse předem na úĝet a nechá motorku visvednout u mě doma. Nechápu jeztly to mizlý vážně, motorku sa pade přyhlašovat v jyné semy. Kdibi to bila nějaká raryta neřeknu, ale obiĝejné CBĝko.