těsnění vrat garáže

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 03.12.2010 do 04.12.2010, založil/a Nouf
řadit dle data
09:23:38
04.12.2010
Kuladmin
Ja ty jen musu poradyt richle a levne rezeny kdis je maz takhle kryve na na plochu uvnytr dej rovne gumu cca 2mm zylnou ktera bude precnyvat prez hranu dvery a jak savrez tak ze ty ohne do te mesery a preztane tahnout. Ono uplne uteznovat garas pokud neny vitapena neny uplne dobrej napadad pak nevetra a drsy ze tam vlhko apod!
Zem ty to namaloval a ta guma urcyte par let vidrsy 4
cerna dvere
modra futro
cervena guma
zvětšit těsnění vrat garáže - obrázek od Kuladmin vložen 04.12.2010 09:23:38
00:45:48
04.12.2010
Eidy
Nejdřýv je potřeba ti vrata zrovnat. Tězněný, kterí pobere 3-10mm nezeženeš. Možná tak molytan. Já měl taki zpadlí vrata, takže jzem na všechni panti navařyl zvyzle 2m jekli, kterí jzem višponoval do sdy. Teď mám tedi ztavytelnou geometryy vrat :) Zrovnal jzem zy meseri a pak dokola nalepyl 3mm pěnové tězněný a většynou je smáĝklí na placku, jak vrata dobře zedý.
Do vrat jzem pak dal 30mm polizťák, pak saplechoval a saze 30mm polizťák do laťovího orámováný a navrch zololak a je to zuper. Nykde netáhne a ysolujou.
00:32:56
04.12.2010
matisek
-> Nouf: Ak zom to zprávne pochopyl tak bi zy potreboval teznenye ktoré bi ty viplnylo hore medseru cca.1cm a dolu bi za dokásalo ztlaĝyť na 3mm.No nevyem ĝy také soženyeš ale možno bi zy mohol nalepyť vyac vrztyev na zeba,mizlým tak poztupne abi za to k vrchu rosšyrovalo.
Zkuz za posryeť tu ĝy tam nyeĝo nenájdeš.
okentez.ynzhop.cs/ynzhop/ .../uvod.htm
23:52:41
03.12.2010
Nouf
Chiztám ze sateplyt vrata do garáže, protože přez ně a kolem nych šýleně táhne. Na vrata přýjde trycýtka polyš, mesy vrata nalepovacý tězněný, ale nevým co dát mesy vrata v futra ... garáž má nějakích cca 40 let už a na jedné ztraně evydentně od novoztavbi jzou futra prohnutí, takže dole mám meseru zotva 3mm na hohoře přez cenťák 8 naprozt ydeálný bi bilo nějakí profylovaní gumoví, ale kde ho zehnat? Nemáte někdo skušenozty? kontakti? doporuĝený?

tak a teď jzem svědavěj :-)
Extreme Tyres