-> Shader: Pěknej výběr Možná bych přehodnotil Mamuta, jednu dobu měli Chemici docela problém s kvalitou. Což u ručníku za 850Kč není moc dobrý vizitka
Ještě bych vyměnil Captain canoodla za něco jinýho, na živo ta rukavice nevypadá moc dobře.
Bob clay bych vyměnil za žlutej Valetpro, vyjde cenově líp.
-> Tuner#2: Myslíš Autoglym? Co jsem vyzkoušel mě prostě nějak nenadchlo. Třeba šampon bída, přípravky na plasty (bumper care, vinil and ruber care) taky moc nefungovaly.. Ale zase třeba Fast glass na okna je super, leštěnka Super resin polish taky slušný.
Nicméně pokud vyzkoušíš něco lepšího, tak ti to prostě přijde o ničem.
Mrkni se sem: detailingclub.cz/ Je tam téma pro nováčky, kde se řeší zakladní věci a spoustu se tam dozvíš. Případně zavolej Sorayovi a ten ti poradí co a jak ;-)
Pomalu zvažuju, že si na auto koupím konečně nějakou autokosmetiku včetně šampónu. Doteď jsem to myl převážně jen vodou a nebo nějakým obyč šampónem a leštěnku to vidělo naposled v době kdy u nás jela EMMA... :))
Na autě je 10 let starý vypalovaný akrylát pastelové barvy.
Kamarád mě přesvědčuje o Auto glym, ale dnes mě celkem zaujalo v autosalonu na Primě autokosmetika s nanotechnologií. Před časem jsem viděl video s autem ošetřené nanotechnologií, které se vůbec neušpiní, tak mě to celkem zaujalo. Pokud to nebylo vše nahrané jako cílená reklama, tak to i funguje.
-> Tuner#2: Můžu doporučit, je s ním perfektní domluva Autokosmetiku beru už jen u něj
-> michael: Osobně jsem teda vosk od Doda nezkoušel, ale ruční aplikaci jsem zkoušel s PB Nattys blue a nějak zvlášť mě to nechytlo. Radši jedu pěkně aplikátorem Ale s vůní souhlasim, pár jsem jich v ruce měl a je to super
-> Karel.: Jen vyzkoušej, mnohdy dostaneš za svý peníze mnohem víc muziky Megs je hezkej, má hezký balení, vetšinou hezky voní, nicméně co se týče funkčnosti dá se za méně peněž dostat víc Ale tím rozhodně neříkám že je špatnej
MEUGIARS používám já, mám to teď na Ford Galaxy II, koupil jsem si sadu na starej lak a super!Práce teda trvala nějakých 4-5hod, ale zase jsem to dělal na svým. Jsem max spokojenej s voskem. Auto umyju od bordelu, jde to krásně dolů a auto pak svítí jak nový S kámošem jsme ještě dělali Ford Focus ST, ten měl na novej lak a neskutečný, asi už jinou kosmetiku ani zkoušet nebudu
Nějaká ta výbavička by byla. Něco od Doda, Poorboys, AG, Auto Finesse, Raceglaze, Valet Pro atd. :-) Před časem přibyla leštička kopie Dodo Spin Doctora, ještě dokoupit pasty a kotouče a začít trénovat
Provádí tady na autech někdo detailing věnujete se jim tak?
Používá někdo kosmetiku Swisswax,Dodo Juice,AG,Meguiars nebo používáte co vám příjde pod ruku.