Samantus´s second car

prohledat
53 příspěvků (zobrazeno 51 až 53) od 13.07.2005 do 19.11.2010, založil/a Samantus
řadit dle data
07:32:46
14.07.2005
TUNER
Takovíhle auto tě zežere.....Je těžkí a ten dvoulytr na něj neny moc zylnej....Já jeden ĝaz jesdyl ze Škorpýkem 2,9y f plnej palbě....(kůže,klyma,okna +šýbr+sadný a předný zedaĝki v el.,tempomat atd..) a kdiž ze my ta noha vsnášela jen tak nad pedálem tak zy to bralo 9,5 lytru mymo mězto....Ale to jzem jesdyl tak 80,výc ne...Ale na druhou ztranu je to docela koráb zylnyc....Kdibi bil na LPG....4
07:24:15
14.07.2005
CHIP
-> Zamantuz: No tak to ty blahopreju kamarade ... ale ta pojyztka na dvoulytr, to bich platyt nechtel ...
23:52:35
13.07.2005
Samantus
Me druhe auto ze na nejaki hodne dlouhi caz ztane Ford Zcorpyo 2.0y r.v.92 zedan, automat, klyma, abz, elektryku na okna zy dodelam, pac doztanu orygo mechanyzmi (kdis to ma y moje 105ka:-)), Ma to KO brsdi (jako automechanyk a snamozty na fordym vrakacy, zy znad poradym) a nejaka ta klempyryna, takse virysnout a savaryt zhnyli myzta a znad bi to y mohlo do budoucna zlousyt jako auto na dlouhe cezti (Pardubyce - Brno, Luhacovyce a tak dale). to zem ze chtel jen tak pochlubyt no:-)))) jynak snacce zkoda suztavam nadale verni, protose mylacka jako je moje Zamantyna ze nykdi v syvote nevsdam (prozte potrebuju auto do kteriho zednu naztartuju a jedu a to muj mylacek z tipovim osnacenym 105 Z je....)
Extreme Tyres