Přitom na novější typy sluchadel stojí v podstatě pár korun.
Samozřejmě nesmím zapomenout zmínit, že cena oněch sluchátek je o 100% vyšší.

Oni totiz neumi byt pripojeny k vice zarizenim - respektive pamatovat si vic zarizeni. Tedy pokud je pripojim k telefonu, tak pokazde kdyz je pak zapnu hledaj ten telefon a nic jinyho je nevidi. Musim je znova tlacitkem hodit do vyhledavaciho rezimu a pak az se pripoji k pocitaci, ale zas zapomenou ten telefon. Trochu neprakticky, ale hlavne ze to jde. Tak to bude mozna stejny i s tema reprakama...

Nicmene ty nejsou uplne pres usi, ale spis na usi. Pokud chces sluchatka co ucho obepnou, tak to jsou ty prvni z mych odkazu. V Alze bohuzel nemeli ani jedny vystaveny, tak jsem to moc testnout nemohl. Chtel jsem je jen na cestu do a z prace, kdyz jedu hromadnou, abych nemusel poslouchat chrchlani, smrkani, popotahovani a ruzny pro me nezazivny rozhovory
Akorat se situace mezi tim trochu zmenila, tak je v budoucnu budu vyuzivat spis v kanclu a tak. Porad nekde honit dratky uz mi docela nebavi :) Pokud shanis nejaky bytelny, tak ale todle oboji jsou vicemene plastaky.

Řidiči mají stejné rozložení barev bund / vest / mikin.

Se smejes, ale vcera jsi v tej Alze moc vesele nevypadal, kdyz se tam na tebe sesypali u reklamaci
Teda pokud si to byl ty, ale vsadil bych svy noseny fusekle, ze jo