-> VeTeV: Ty voe to je zlo. Ty první dvě kotlovidea eště, a kor to druhý od Jindase mi přijde směšný, tam běhaj jak zmatený prasata, který ženou na porážku. Ale to poslední od tebe... To už je demence.
21:59:30 18.10.2011
VeTeV
-> Jindas: ja dost chodim i na HC a tam je to mistama o hubu - todle uz je bohuzel i u nas :-(
Brutal Hardcore Moshpits, Guerilla Warfare
21:50:46 18.10.2011
Jindas
-> VeTeV: Tohle je taky zajímavý,když jsem na nich byl v praze,tak to bylo stejně atmosferický,ale s míň lidma:
-> Kaprof: Tak zrovna tohle od Vladimíra mě šíleně nebaví. Jinak tohle mě šíleně baví. Instrumentální bůh, MC s vypiplaným stylem a člověk přesahující do víc kategorií umění.
LA4 - Na Hraně feat. Vladimir 518 (Prod.Marko)
LA4 prostě vždycky měl skvělej styl a na featech většinou všechny převálcoval, hrozně mě baví.
00:21:04 18.10.2011
Kaprof-Pisařík
-> Karlos (WIO46): JJ taky si pamatuju celkově na sobě posledni dobou pozoruji že je mi o jaky jde styl ale dobu...dnes mi přijde všechno nijaky...Zlatý 90ky a první 00"s :-)
Wladimir 518 - Nespoutáš mne
00:15:38 18.10.2011
Karlos (WIO46)
-> Kaprof: Jo, na to musí bejt nálada abych si pustil starýho I&W. Ale je fakt že na léto jsou to skvělý pecky, nebo v takovymhle hnusu jako zvedač nálady.
jinak včil mi tu hraje tohle, pamatuju si to z dětství, z esa
Trochu ne moc známého, ale kvalitního českého rapu.
09. MC GEY - OPICE LEGENDA
-> robinho130: Nemůžu si pomoct, ale dle mě je Skrillex divnej a přeceňovanej. A přijde mi že mnohdy používá až moc wobblů. Tohle je dle mě kvalitní dubstep
Skream - Just Being Me
.
22:33:18 17.10.2011
Pavel P..
nějaká ta klasika... Led Zeppelin - Rock and Roll
Live Aid 1985
Led Zeppelin Live Aid 1985 1 Rock n Roll Stereo (Read Description 1st)
Cover a sprsklotina dvou písní dohromady. Kraftwek - Trans Europe Express a Burzum - Dunkelheit Ve výsledku Umbrtka - Kraftvarg. A myslim si, že se to i celkem povedlo.
-> Bobesh: hefky :-) ale tak sra*ky byly a budou...
00:32:18 10.10.2011
Bobesh
Jedna úsměvná ale pravdivá douška z fóra You Tube:
My mother asks me every day: Why children today aren't normal? We were so happy listening music, dancing...
I answer: Dear mother, in your time you had AcDc, Led Zeppelin, Kiss, Aerosmith....we have Hannah Montana,Jonas Brothers, Rihanna, Justin Bieber and Lady Gaga....
Mum: God help you, sweetheart...you can take my ipod whenever you want.
23:42:15 09.10.2011
Bobesh
Starý dobrý ejsí dísí AC/DC-Let There Be Rock ještě s nebožtíkem Bonem Scottem
AC/DC Let there be rock (1977, Unedited video version)