skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co ted prave posloucha Jirik za music
Já to zaregistroval až teď, ale ta slečna je taky pěkná.
www.stream.cz/zajimava-vi dea/sousede-miluji-slagr-t akhle-zni-vypalovacka-bon- jovi-od-mladych-rakusanu-6 4171702
www.stream.cz/zajimava-vi dea/sousede-miluji-slagr-t akhle-zni-vypalovacka-bon- jovi-od-mladych-rakusanu-6 4171702
-> Borderer 14.05.21 13:45:37: Tohle se docela fajn poslouchá i mě.
-> Jirik_Tuňák1983 22.05.21 21:35:01: Tak hudba bude pořád dobrá, stejně to dělal od začátku Liam. Ale nedokážu si představit, že by dali live koncert bez nebožtíka Keithe ....

-> Bobesh 20.05.21 20:44:57: Taky teď poslouchám jejich dvě poslední alba - No Tourists a The Day Is My Enemy. 
Podle mého jsou hodně povedená.

Podle mého jsou hodně povedená.
-> Borderer: Poslechnu si, ja znam jeji set z Gstaadu, ten tam ma z lonska :)
-> Syny 14.05.21 12:39:29: To mám úplně strach, co nahradilo v té zkratce lesby. 

-> Borderer: Ja se sem ty odkazy bojim davat
Ale tady jsem si rikal, ze kdyz nekdo neoceni muziku, tak alespon tu pani tam 
BTW: Kdyz se te to libi, tak dneska od 20:00 si na youtube najdi zive ABGT 433

BTW: Kdyz se te to libi, tak dneska od 20:00 si na youtube najdi zive ABGT 433

-> Syny: Trance na virtu, se jen tak nevidí.
Když potřebuju v práci něco vymyslet, pouštím si přesně něco takovýho... 

-> Klubko_: No tvl, to jsem do konce nevydržel 

-> Jirik_Tuňák1983: to ne ni ono to je mestecko sout prak city,,
uz vime ze sem si na konzer te dal travku pivo atak,,, a vime tu pisnicku KRUCIPUSK pico-pico-hajzle-vole? jutub je hluchej
-> Vojťas 21.03.21 11:44:37: Zrovna zpěv mě tady úplně nebere (ani jeden, ani druhý
), ale jinak docela fajn.

-> Kocvin 22.03.21 11:43:12: Stejně oduševnělé jako Požár mlýna a "písnička" Sral sral sral. 

-> U-Geen: Když si ještě říkali Carnivore, bylo to lepší..
Třeba takové male supremacy s neskutečně odzbrojující středovou pasáží..

byli piva byla trava a jeste neco uz nevim co vis jak to ktomu patri to musi bejt
-> cinovec: Takový text ti musí dát opravdu mnoho..
Ale věřím, že po deseti pivech, člověk pak už kalí na cokoliv..

kdysy sem byl na kabatech,,, hraly tam jako predskokani skupina KRUCIPUSK,,, neco sem o nich na netu nasel ale tet jeste hledam jeden song kterej tam zpivoaly
,,,pico-pico-hajzle-vole, ,,pico-pico-hajzle-vole,,, refren KURVA-KURVA,,, a zase ,,,pico-pico-hajzle-vole, ,,
nejlep si song lae na jutubu ho nemuzu najit
,,,pico-pico-hajzle-vole, ,,pico-pico-hajzle-vole,,, refren KURVA-KURVA,,, a zase ,,,pico-pico-hajzle-vole, ,,
nejlep si song lae na jutubu ho nemuzu najit

-> Vojťas: To je asi jenom muj psychologickej problem davnyho lovce, kterej si proste nedovoli "na lovu " zahlcovat svoje smysly byť jenom "podkresovou " muzikou :-)
-> King: tak nesmíš se zahlušit ale mít to jen jako podkres 

-> Vojťas: Opatrny dotaz - jakoze lepsi casy na trenazeru? Jezdeni na kole se zahlusenim se muzikou si moc neumim predstavit...
-> U-Geen 19.03.21 20:57:28: koukam ze az bude klid budu muset oprasit stary slozky v kompu. tohle sem poslouchal ale ted vubec nemuzu v hlave najit zadnou melodii 

-> U-Geen: Správný odhad 

-> dragon_cb_cz: co takový Type 0 Negative, to tě nepostihlo?
-> U-Geen: Tak Moonspell můžu hodně, třeba The Antidote je dost srdcovka. A i je to jedna z kapel, kde mi přijde, že si fakt drží úroveň - minimálně Alpha Noir je taky super. Ty novější naposlouchaný nemám, takže... díky za připomenutí 

-> dragon_cb_cz: -> dragon_cb_cz: nastesti ... me jo, na gymplu jsem je poslouchal spolu s Moonspell docela dost... je fakt, ze to bylo v minulym tisicileti :-)
-> U-Geen: No ale tam nejede v Saabu, což je zásadní mínus
Vážněji: The Gathering nikdy nějak nechytli... za srdce mě to nechytá.

Protože mi už dříve utkvěl v paměti hlas zpěvačky, myslím, že ne náhodou stejný původ jako Florence and the Machine, znovu mne to dnes praštilo do uší v autě.
A hle, chytlavá diskárna jak ze staré školy.
A proč trošku ta Florence?
A hle, chytlavá diskárna jak ze staré školy.
A proč trošku ta Florence?