Ale slušný peníze jsem tam teda vysezený neměl, resp. jsem přišel na to, že když se budeme bavit o stejné odměně, tak je mnohem lepší jít makat jeden den v týdnu, než v korporátu strávit prosezením celý týden

Ale slušný peníze jsem tam teda vysezený neměl, resp. jsem přišel na to, že když se budeme bavit o stejné odměně, tak je mnohem lepší jít makat jeden den v týdnu, než v korporátu strávit prosezením celý týden

Ale ono se to dela lehce, kdyz jsou vsechny hypoteky davno zaplaceny, decka vystudovany a vydelavajici a neskromne musim konstatovat, ze kvalitnich techniku/servisaku je zoufalej nedostak. Takze kdyz se nejakej korporatni zmrd postavi na zadni, pripomenes mu nedavno pokracenou vypovedni lhutu a zase zaleze do boudy.
Kydž teda pominu že úplně nejlíp se maji ti co přinesou výpověd a jdou odtamtad doprdele

Ani to nijak nerozporuju, jen píšu že nejlíp je na tom skupina řeší sebe.

jinak že to pocítí všichni je jasný, jen někteří to pocítí víc, jiní mín.

Jako Pekova to uz je v soucasnosti uplne jinej sport, proti tomu je Rajchl jeste normalni politik. Ale za mejch mladejch casu, kdyz nekomu hrablo, tak to vedela rodina a lidi v baraku, ale projevy pani doktorky na socialnich sitich by se daly s uspechem vyuzit jako studijni material pro budouci psychiatry...Ale na druhou stranu castecne chapu, ze nekdy se clovek studiem alternativnich zdroju informaci dostane malinko mimo. Taky jsem svyho casu tihnul k myslenkovym proudum, ktery maji jednoducha reseni na vsechno.

Ale kdybysme aspon byli v poradnejch srackach, tak si umim predstavit vzestup podobnejch prodavacu strachu...Racio bych v tom nehledal - kdysi jsem zalozil fb skupinu spoluzaku ze zakladky a ted se pripojila jedna dlouho zatoulana ovecka a to se clovek nestaci divit - v lete dovolena v Turecku, ale Fyjalo octup! a plnej profil prezdilenejch memu desole sceny

).