-> David29 31.12.22 13:00:10: Tak zrovna u toho doktora to ma velkej vyznam v tom ze ta sestra tam nesedi jen kvuli tomu aby domlouvala ksefty, ale musi resit milion veci kolem dalsich lidi. Treba pacienta v ordinaci. Jak by se ti libilo kdyby si sel k doktorovi a uprostred tvy vety sestra vzala telefon aby nejakymu vocasoj rekla ze tam jsou do ctyr, at si to zaridi jak chce jestli potrebuje vysetrit.
Ze zkusenosti mam na porovnani dva protiklady, muj obvodni kterej nektery veci pise na psacim stroji i kdyz ma pred sebou i pocitac, kterej sestra nema. V kovidovy dobe jsem tam byl osobne svedkem ze telefon zvonil nonstop a doktor vydal rozkaz telefon hodinu nezvedat aby vyridil veci ktery potrebuje, protoze kazdej chtel zadanku na vysetreni a eneschopenku.
A pak stary doktorka, ktera ma tu nejakou chytrost ( Medevio ) kam jen naklikas co potrebujes a kdo ses. A oni to tam vyresi v klidu treba ve volny chvili nebo ti mezi pacienty zavolaj. A kdyz nestihaj tak neschopenky a neakutni veci resej po ordinacnich hodinach.
Proste nebe a dudy
Jo a jeste treti pripad, kdy u zensky doktorky kde nemaj sice aplikaci, ale u dveri maj obrazovku jak na poste a naklikas si tam proc tam jdes po prihlaseni kartou zdravotni pojistovny, tak ze sestra vidi ze tam ses pokud jsi objednana, pripadne se te dopta co potrebujes nebo ti proste jen donese recept...