skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zkouska nespavcu
-> haso: a ty studujes co ked sa ti IT resp programovanie nelubi... ved bez toho sa nepohnes hadam nikde (uz ani za sustruhom v dnesnej dobe)
-> haso: ak mas predohram tak hodena rychlost a rucka je asi ideal, mne na zadohrabe staci rychlost. ked mas neutral tak predsa nebude smykat, nie?
-> darklord: tak to tiez nechapem ani ja
pravo filozofiu a dejiny, to je snad najhorsie 

-> haso: ha, tak z tej matiky obcas serem tehly a vecsinou mi az postupom casu dochadza ake je vsetko jednoduche ked vies ako to mas pouzit... ja tiez nechapem ako moze niekto studovat filozofiu alebo nieco obdobne (pravo, dejiny, etc)
ale ked sme pri tom dam zadanie, skuste sa vyjadrit
mate zaparkovane auto na lade (snehova pokryvka a pod tym lad) a teraz do vas dakto zozadu nabura, dosmyka sa dalej auto ked tam mate zaradenu rychlost, alebo ked mate hodeny neutral?
toto som vcera riesil a nevedel som dojst k nicomu rozumnemu
mate zaparkovane auto na lade (snehova pokryvka a pod tym lad) a teraz do vas dakto zozadu nabura, dosmyka sa dalej auto ked tam mate zaradenu rychlost, alebo ked mate hodeny neutral?
toto som vcera riesil a nevedel som dojst k nicomu rozumnemu

-> gabo000000: uz vyhonene?

-> darklord: popravde...nie
frajerka na to chodi a take čipoviny čo sa učia no konec...sak ani zadaniu nerozumiem...zlata fyzika a matika

-> Klubko_: user has gone offline
cau cau

-> haso: ja som chcel ist na strojarinu ked som bol este maly smrad, ale ked som vyrastol a videl aky je celkom problem najst si normalne miesto v obore tak som zvolil druhu moznost a zatial sa nestazujem, sedim v teple na pohopdlnom kresle, mam pustenu muziku, ucim sa na skusku a beriem 22 tisic CZK mesacne :) no nechcel by si? kym dostudujem tak budem mat 35k mesacne a bude mi fajn

-> Klubko_: ja uz len spat

-> gabo000000: vy*onit a spat 
-> haso: s tim prastenim do toho mas naprostou pravdu
ale ono to nema cenu se rozcilovat, stejne na to musis prijit a vyresit. Je to jen nastroj a ty mu musis rict, jak to ma delat, ktaze zapasis vlastne sam se sebou
. Programovanim se zivit nechcu, ale v IT je nastesti spousta dalsich odvetvi 
a ted uz na IT kaslu, jdu off line

-> haso: s tim prastenim do toho mas naprostou pravdu

a ted uz na IT kaslu, jdu off line

-> Klubko_: ja zrovna to IT /citaj í tý
/ nemusiiiiim a nechapem z toho jak to dakoho moze bavit studovat, vsak do toho sa neda ani kladivom praštiť ked taky program nejaky nejde
ale pretrpel som si jeden semester programovanie a uz mam stym do konca zivota Svaty pokoj 

lahol som si spat o 0:45 ked skoncil terminator a pred chvilkou som vstal s postele lebo som nedokazal zaspat

-> haso: ja su taky IT(čti ajtý)i kdyz posledni dobou spis pres IS, ale chodim do ostravy.
-> Placko: bruu
-> Placko: bruu

-> Placko: cau
idem už aj ja zalahnut
tak brúú pánove 

-> Klubko_: -> darklord: ja sa bavim s IT ludmi? to nieje mozne

-> haso: www.fit.vutbr.cz BIT - bakalar informacnych technologii
-> haso: www.fit.vutbr.cz vsechno vim 

-> darklord: jaku skolu studujes? viem ze v brne ale fakulta a odbor?
Klubko_ 08.01.10 01:39:51 napsal:
nazdar salati, ja jsem tu zas
a jéje... ještě že už jdu pryč
-> afro100: -> rené: brou pánové

a jéje... ještě že už jdu pryč

-> afro100: -> rené: brou pánové
-> Klubko_: zdravíím

-> afro100: bruuu

-> pyroman: bru
a ja tiez mizim, hosi majte sa
dobru
a ja tiez mizim, hosi majte sa

dobru
-> pyroman: Ok, to by šlo, v sobotu bych už mohl vědět, jestli budu mět šichtu nebo nee. Uvidime, ozvu se :-). Tož dobrou valim taky.
-> Placko: brou noc pane
-> pyroman: dobrou

-> darklord: brou a ať ti to leze do palice 

-> pyroman: dobru noc
no nic lidi jdu se vyspat... brou
-> rené: ok... od úterý bych měl mít volno, takže můžem skáknout na to loňský pivko
-> pyroman: No hele, teď mám docela nabito, někdy příští týden bysme mohli dát pivko, jak jsme řikali už někdy loni 

-> haso: -> Placko: -> pyroman: diky moc, kazdopadne to bude skuska ktoru musim dat na plny pocet a akurat som sa na to zacal divat, diky bohu ze to je assembler ktory ma celkom bavi takze hadam nieco vymyslim aj keby som nevedel
A mam za VS hadam jedine, aj to skorej nedopatrenim
uz sa len tesim ako si vecer odkrutim poslednu nocnu a mam dva dni pokoj

A mam za VS hadam jedine, aj to skorej nedopatrenim

uz sa len tesim ako si vecer odkrutim poslednu nocnu a mam dva dni pokoj
-> pyroman: nj

-> Placko: to se ti nedivím 

-> haso: ja som dneska zas raz skusal na prijazdovku s predohrabom dvermi napred a ono by to aj vyslo, nebyt popolnice, ktora tam tak nejak ze zavadzala
tak som to teda strhnul viac ked som ju videl a radsi poslal do zaveja 

-> rené: zdarek, když tě vidím, řekni kdy se sejdeme...flashku mám a střežím ti ji jako oko v hlavě
-> pyroman: no joo
ani ja
ked som bol menšíí tak taťko ma brával zo sebou ked isiel niečo vybavit a uz od dectva to z duše neznašam

-> Placko: nesnáším lítání po úřadech
-> pyroman: Zdar, hele když tě tu vidím, tak mě napadá... Nemáš ještě u sebe mojí flashku, jak jsem ti na ní dával fotky z Maďarska?
-> pyroman: aha
no tak pekny den prajem

-> Placko: nn budu vyběhávat nové spz a pak dodělávat projekt, protože sem dneska zjisti, že ho mám v úterý nejdýl odevzdat
-> pyroman: nj tak to jo
asi vstaavaš do práce čo ? 

-> darklord: vela zdaru zajtra samozrejme 

pyroman 08.01.10 01:15:44 napsal:
→ darklord: hodně zdaru u zkouškytiež prajem vela štastia

→ darklord: hodně zdaru u zkouškytiež prajem vela štastia

-> darklord: já dostal Á
-> afro100: no hej ale tie MP4 a moje zrucnosti to je vrazda...ja som totiz dneska vystupil z noveho predohrabu kde som sa o nic nemusel starat a presadol do skodovky kde som po asi 100metroch bol prekvapeny ze to nezataca
uz nech je leto

-> afro100: no hej ale tie MP4 a moje zrucnosti to je vrazda...ja som totiz dneska vystupil z noveho predohrabu kde som sa o nic nemusel starat a presadol do skodovky kde som po asi 100metroch bol prekvapeny ze to nezataca

-> Placko: já o něco dřív... vstávám v šest
-> darklord: hodně zdaru u zkoušky
Zamítnuté přispívání mají:
- Twindo (udělil Syny), důvod: Spam