-> Karlos (WIO46): -> Kaprof:
Tak to můžeme obnovit... Ale fakt nevím, jak se to jmenovalo :(
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zkouska nespavcu
-> 1560: Jo, to bylo zajímavé téma. Sice nejsem tak zdatný ochutnávač, ale stejně je to zajímavé.
-> 1560: bylo to supr téma
jen já nak přestal pít pivo uplně:-))
-> beastyLA - ten první:

-> beastyLA - ten první:

kde měl myslím 1560 více než dost zajímavých příspěvků, nestálo by za to to obnovit
jj, no nevím, jestli to bylo tak zajímavé... Téma zakládal někdo jiný, ale název už nevím, pak tam ale stejně bylo mrtvo. Pokud to někdo nějak najde, jsem pro obnovení :)
jj, no nevím, jestli to bylo tak zajímavé... Téma zakládal někdo jiný, ale název už nevím, pak tam ale stejně bylo mrtvo. Pokud to někdo nějak najde, jsem pro obnovení :)
-> Kaprof:
-> Jumbo: alls: brou ;)

-> Jumbo: alls: brou ;)
Tak ad pivo, dnes jsem byl s máti objíždět zahradnictví a v jednom měli různá 4 piva z Rohozce, tak jsem zatim testnul 3, a teď tu piju velvet. A už se taky dlouho chystám na návštěvu pivní galerie ... a to jí mám kousek od školy.
Jinak, pokud si pamatuju, tak tu snad bylo téma o koštu různých piv, kde měl myslím 1560 více než dost zajímavých příspěvků, nestálo by za to to obnovit?

Jinak, pokud si pamatuju, tak tu snad bylo téma o koštu různých piv, kde měl myslím 1560 více než dost zajímavých příspěvků, nestálo by za to to obnovit?
Dobry vecer, panove... Ja mam velice podobny plan, jako vcera vecer...

-> beastyLA - ten první: Na kafe jsem byly podvečer ted to jistil spotřebák:-)
-> Kaprof: a stavil jsi se na kafe? ??? podotýkám na KAFE :) ne na čaj nebo dětský nápoj 

-> Kaprof:
Jo v přírodě...
Jo v přírodě...

-> beastyLA - ten první: No to já ted jednu odvezl domu :-)))
-> stika87: aj oustí tu jest
čus
-> 1560: čaj pijou baby ... chlapaci preso
-> Kaprof: honím baby
ale za chvilku už půjdu do hajan :D

-> 1560: čaj pijou baby ... chlapaci preso

-> Kaprof: honím baby

-> 1560: Jo já dneska večer proseděl za volantem takže mám taky otravu coca colou:-)) ikdyž ja teda byl autem v přírodě spíš :-))
-> Kaprof:
Po těch Kofolách nemůžu nějak spat. No a hlavně přemýšlím, co budu dělat zítra...
EDIT - jo ty ses ptal na slečny, tak to nic :-D
Po těch Kofolách nemůžu nějak spat. No a hlavně přemýšlím, co budu dělat zítra...
EDIT - jo ty ses ptal na slečny, tak to nic :-D
-> stika87:
Kdyby jen to
Kdyby jen to

-> beastyLA - ten první: -> 1560: co tu dělate v tuto noční hodinu slečny? :o))
-> beastyLA - ten první:
Kafe nepiju. Když už, tak to je fakt vyjímka.
Kafe nepiju. Když už, tak to je fakt vyjímka.
-> 1560: 8 kousku to uz musej bejt poradny zaby

-> Vojťas: -> 1560: a co preso? jako já?
-> Vojťas:
Ten neměli. Jen Cappy za nějakých 26 korun a vypiješ to na ex.
Ten neměli. Jen Cappy za nějakých 26 korun a vypiješ to na ex.
-> Kaprof: tě pic 

-> 1560: ja jezdim na dzus :-)
-> Vojťas:
Ja, 8. Děs.
Ja, 8. Děs.
ahoj pánové 

-> beastyLA - ten první:
Je zajímavý, že po 8 Kofolách je mi hůře než po 8 pivech...

Je zajímavý, že po 8 Kofolách je mi hůře než po 8 pivech...

-> beastyLA - ten první: asi nic :-)
-> 1560: 8? pico :D ja to stridam kdyz musim takle :)
-> Vojťas: jéééé třebovák :D co nového?
-> 1560: to se nyvyplácí ;)
-> 1560: to se nyvyplácí ;)
Dal jsem 8 Kofol a je mi pěkně blbě. Už nikdy do hospody autem...
-> beastyLA - ten první: jiste ze
zůstal tu někdo?

-> darklord:
No kurňa
To jsem asi jediný, co na VŠ nechlastal
Teda já nechlastám ani tak moc. Naštěstí.
No kurňa

-> 1560: vypada to hodne slabo za dva semestre :D my po prvom semestri sme sli na 2x s rapidom s flaskami do tesca, skoro sa zavaril automat... bolo nieco okolo 1700 korun za lahvace 

-> Jumbo:

-> 1560: Pěkný had... Už sem viděl fotku za 2 semestry na kolejích, kdy to zaplnilo komplet kufr Fiatu Brava a pak za flašky nakoupili jídlo na týden (cca za litr)...
-> Jumbo:
Kozla… Vzpomněl jsem si na kámoše ze školy… Za dva semestry nasbíral asi tak tohle… A jeho vysvětlení:
Znáš to, člověk příjde utahanej ze školy (práce), no a dáš si hned jedno lahvový, nebo někdy se spolubydličům nechtělo na pivo, tak sám do hospody chodit nebudu a otevřel jsem si na pokoji jedno, dvě… Nebo kolikrát jsme měli nějaké práce do školy a ono se v hospodě docela špatně kreslí v Cadu a jedno zdravotní ti rozhodně práci zpříjemní. A to jsem naštěstí ani nepočítal kolik jsem měl točenejch

Kozla… Vzpomněl jsem si na kámoše ze školy… Za dva semestry nasbíral asi tak tohle… A jeho vysvětlení:
Znáš to, člověk příjde utahanej ze školy (práce), no a dáš si hned jedno lahvový, nebo někdy se spolubydličům nechtělo na pivo, tak sám do hospody chodit nebudu a otevřel jsem si na pokoji jedno, dvě… Nebo kolikrát jsme měli nějaké práce do školy a ono se v hospodě docela špatně kreslí v Cadu a jedno zdravotní ti rozhodně práci zpříjemní. A to jsem naštěstí ani nepočítal kolik jsem měl točenejch

-> 1560 24.04.10 00:21:18: Já do ledničky tak maximálně Kozla 11ku...
Jinak omítku netuším. Kup si ju v prášku v OBI
Jinak omítku netuším. Kup si ju v prášku v OBI

Hej hou, blbý dotaz, umíte někdo dělat omítku? Potřebuju opravit asi 1x1m zdi, na sádru to není, a omítku jsem nikdy nedělal 

-> 1560: takovou ledničku mít
no nic... dnes asi zas půjdu... zítra snad bude slunečno-pracovní den

no nic... dnes asi zas půjdu... zítra snad bude slunečno-pracovní den

-> Jumbo:
No tak ono v ledničce je zajímavej výběr sám o sobě... Pernštejn Ozzák
, Pivrnec a pár dalších vybraných kousků
Podotýkám, vše čistě ze zájmu - nebo, jak říkám, ze studijních důvodů.
No tak ono v ledničce je zajímavej výběr sám o sobě... Pernštejn Ozzák

-> 1560: Já to tak nějak tušil....
-> Jumbo:
Taky jsem nevěděl - do doby, než jsem koštnul. Teď už to vím - obě!!
Taky jsem nevěděl - do doby, než jsem koštnul. Teď už to vím - obě!!

-> 1560: Nevím, které z těch dvou slov v názvu piva mě děsí víc... 

-> Jumbo:
No tak buď rád, že nemáš to, co já. Višňový Opat, fakt nic moc
No tak buď rád, že nemáš to, co já. Višňový Opat, fakt nic moc

rano som zvazoval ci pisat seminarku, alebo ist dorobit auto ... s autom som koncil o pol 11tej, a chcel som urobit aspon zaciatocne strany ale kua teraz sa mi uz nejak nechce :D nic no, rano mudrejsie vecera, do zajtra to pocka, aj tak to nikto za mna nenapise :D
-> 1560: Sem na tom podobně, akorát bez škopku...

-> beastyLA - ten první:
To nevím, já třeba u počítače už pomalu usínám. Ještě ale musím dopít škopek a udělat nějakou práci.
To nevím, já třeba u počítače už pomalu usínám. Ještě ale musím dopít škopek a udělat nějakou práci.
-> beastyLA - ten první: Zadání je kompletně funkční databáze pro Veterinární péči, která má 5 klinik a splňuje cca 3 A4ky zadaných parametrů... 

-> beastyLA - ten první: par jich bude :)
-> afro100: ahoj
-> 1560: a reálně sedicich u pc?

-> 1560: a reálně sedicich u pc?
Zamítnuté přispívání mají:
- Twindo (udělil Syny), důvod: Spam