-> beastyLA - ten první: no tak za tie tri dni asi prvý výraz pohodáka no tak to ano pivo by som si dal .a cíga mi ku životu nechýba -> Arnold: to boli asi jediné 2 hodiny kedy som oddychval ...inač dobrý postreh
-> Arnold: jo jasné -> beastyLA - ten první: no jo tak čo narobíme..musíme to len vydržať tak já mám rad teplo... tých 27°C je podľa mňa okej ..ale tak zase aby bolo 34°C tak to zase néé -> alpin: tak to hej na praxi tiež makame ale tak rád pomožem babke čo môžem
BTW : foto ked ked bolo slnko najsilnejšie....to aby člocek zdochol na tom slnku tak som sa skryl
-> Placko: jj, v práci to je na zbláznění, ale zanedlouho dovča a ted si chodim užívat do lesa, na dřevo a tady v tom vedru je to fakt na prášky... ale musí se ... už aby se ochladilo... mam rad teploty okolo 20, ne 30 ani ne 10... zlatý střed
-> beastyLA - ten první: tak ale v phode .. užívam si prádzniny a čo ty ? ako ? .... tak posledne 3 dni su fakt horúce..miestami až na nevydržanie, tak dneska mohlo byť tiež tych 30°C - 32°C ale neviem presne nemal som teplomer..ale bolo riadne horúco ....-> alpin: tak makal som no..... na dedine u starkej to snad ani neide ale tak nestažujem sa cely školský rok som doma v bytovke v meste takže rad si zamakam na dedine ...