-> ogi: Ted sem si cvičně dělal testy na autoškolu..
Ta zád vám přečuhuje o víc než 1 metr určitě.. jestli ste ji měli označenou červeným praporem o minimálních rozměrech 30x30cm, nebo bylo použito za snížené viditelnosti červeného světla jiného než trojúhleníkového tvaru?
-> 125l a nebo taky GRED: No to ja taky vzdycky delal crash testy. Nahore v China Townu jsem postavil na pric auto a pak z druhy strany pres most sem to rozjel aspon na 200 a sejmu to auto. Zbylo mi tak 5 zivota 3 Ta auta maj nekdy fakt zajimavy deformace.
Rooney 26.05.08 14:49:34 napsal: Víte o tom všeci hovno, tohle je prototyp natáčecí zadní nápravy, vyrobilo se jich jen pár kusů
Upresním: vyrába sa ich stále viac a viac kusov
no vy se tomu šklebíte, ale s tin přišla honda (model Prelude) na začátku 90tých let. řikala tomu 4WS, Z vlastní skušenosti můžu říct že se s tim jezdí špičkově. A hlavně ty zatáčky
Už som tu ten obrázok dával, ale je dole a aby ste vedeli o čom píšem dám znova. Prišiel som na to ako to bolo s tým autom. Otec zo synom si kúpili túto fabku spolu, brat ju požičal svojmu bratovi ( čiže druhému synovi otca samozrejme ) a ten ju požičal svojim kamošom a oni ju, ako je na fotke vidno, vôbec nešetrili. No tak to je smutné, keď už nemôžeš veriť ani svojej rodine.
-> Pavel P.: -> petr s: ¨pche vy hned když se ptám kde to je tak si hned myslíte že to tam chci jít rozkrást za prvý né vždicky chci jako např u tohohle případu a za druhý vršovice sou daléko tam se mi nechce a kusů aut na zdi mám-zatim- dost,když k těm spz přičtu masku ze 120 a pár plechovejch poklic který mám na zdi taky