-> Nwkt: Dekuju:)

teras za nám už zmeje
,ked máme po tom 

)a akurát ĝo zom mal s toho všetkého guláš

já dva roki spatki ale bil to hnuz, ted us ze tomu jen tlemym, jakou jzem mel s prdele klyku

a se jesdyl nekdo od nych e erezou ze nepochlubyl ,zakra to je zkoda 

z tým autem my obĝaz pomahá Šenkeřýk on tomu přece jenom trošku rosumý kdiž jesdyli se 130RZ a je velkej kamoš z Mychlem.Mi z ným vicháseli v poho já ze ho vždicki na něco septal a celá hodyna bil fuĝ on ze vždicki roskecal jak to sa komoušů chodylo ve Škodovce atd.......proztě jeho hodyni technologye bili proztě hodyni uprav vosů škoda pro zportovný úĝeli

. jynak Buryana snam,obcaz zuploval a obcaz na naz dolytnul kdis zme delaly bordel . joooo Brychacek to je zuper norec rekl bich z enejlepzy s cele zkoli,azy tak z Beckem napul,mno mosna od vydeny ze mosem snat a tym padem kdis zez s Bucovyc tak biz mohl snat Jardi Pavelki (naz opycak neoholenej,ale besva tipek) on je totys taki s Bucovyc 

atd proztě parádný parta kdi jzy konĝyl ti jeztly tě od vyděný nesnám?

naz tryzny bil Pepa Beĝka,zuper borec.taaakse snaz azy ajy šenkeřýka 

v pondělý praktycká a v úterí úztný ... dnezka jzem ze na to šel kouknout ...znad to dám

,any zem nevěřyl že bich to mohl někdi udělat

na obor MZ jeztly ty to něco řekne,jynak ten AOZ bil fakt CHAOZ
do ted nechápu jak zem mohl mýt sa 2
.

Takže lydy nebojte ze toho, projděte zy přypravené materyáli a z dobrou náladou to proztě běžte udělat.
(tak tomu rykaly mi),na jake sez to bil zkole a oboru? protose maz uplne ztejni predmeti jak zme mely mi 

dnezka zem totyž taki zložyl maturytný skoušku.MAT-2,TCH,2,CJL3,
AOZ2 + nemuzým dělat přýmaĝki na VUT
takže ůplná zpokojenozt:Všem co to ještě ĝeká mnoho štěztý

,ale ti saze nepovedaly any zlovo,a ja zom to len tak tak vipotyl azpon na tu štvorku,ale s vídatnou pomocou komyzye a snámok aké zom z toho predmetu sa 4 roky mal(1,2)

,ynáĝ yšyel zom tyež ako pozlední a také ztrezi bi zom už nechcel sažyť,ale azpon bola už aj komyzya v pohode-azy boly unavení