Občas mě nějaké auto udiví. Třeba když jsme u Suzuki tak Ignis. To mě vždy rozesměje

Jinak na tyhle starý vrány je to s dílama relativně v pohodě, celý auta na díly jsou za jednotky tisíc, vrakuje se to všude možně... za pár let možná bude jinak, kdo ví. A nové díly pochopitelně přes Kůču, ale běžná konfekce je všude, vždyť je to Opel... A speciálně tyhle atmosféry se celkem moc nekazí. Alespoň něco, když už to nejede a žere 

"Palubní počítač" tam asi dali jen aby zaplnili pozici, kterou museli udělat pro dospělejší verze - ale ukazuje jen vnější teplotu
Hodiny to má analogové (ale to Aerovka taky).

Ale na práci Windows fakt nepotřebuju, tak jsem je poslal do hajzlu komplet. Na soukromém jsem si je kdysi pro podobné případy nechal, ale ten skoro nepoužívám...

Tiež jazdím na talianovi a že by sa niekto mohol pozastaviť nad nastavením sklonu svetiel na displeji a nad oranžovým podsvietením, to by ma teda v živote nenapadlo
Oranžové podsvietenie sa mi práveže na tom vždy páčilo viac ako hnusné zelené. Ale po tejto skúsenosti na to odteraz pri každej jazde budem vždy myslieť

, ale on je jinak tlumený jako klasický nepodsvícený displej, tady se rozsvítil poté co jsem udělal odraz do světelného čidla na budíky. Ale to víš, je to rok vzniku 2005 a v té době to měly všechny jejich modely. Důvod jsem taky nepochopil, asi nebyla hnusnější barva do displejů na skladě.
Aspoň jsou oranžový všechny a ne jako u starších francouzů, kdy byl jeden modrej, druhej oranžovej a třetí zelenej. 

A k čemu, když všechny ostatní informační ikony jsou v jiném pásu? Jiná auta to mají jenom na tom kolečku a když to nedejbože poctivě přešteluješ, tak se toho všimneš až když nevidíš, tady je to na očích.
, vy tady brečíte, že nemáte u aut bez senzoru kontrolku potkávacích, my ano, na parkovačky a toto pak v podstatě na potkávačky.