skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fotogalerie
-> Mishoooo: no o té velikosti snímače máš pravdu to je dost důležité uvidíme no mám eště hodně času :-)
-> Mishoooo: to si dal dobre linky.. ten fuji je dobry co sa sumu tyka. mozem len potvrdit ;)
-> Kuladmin: hej hej... odtial mam aj toto...
-> shakal: posud sam
www.fotoaparat.cz/image/1 8912
to je panasonic
www.fotoaparat.cz/image/1 9119
a toto fujifilm
-> shakal: posud sam
www.fotoaparat.cz/image/1 8912
to je panasonic
www.fotoaparat.cz/image/1 9119
a toto fujifilm
-> shakal: sak ked ockas tak cca do dvoch dni dam fotky z silvestra... len teraz menim disky...
Dobry testy a recenze jsou taky na www.fotoaparat.cz
-> shakal:
www.azfoto.cz/_web/.../po moc_srovnani_2.php?tag_1=p ana...
s tou svetlostou objektyvu to berem spet.... ale pozri sa na velkosti tych cipou verzus rozlisenie!!!
ta 50-ka ma najmensi cip a najvetsie rozlisenie takze logicky najhorsie fotky.... a to neoklames, iba mierne napravis elektronikou a procesormi najlepsi pomer velkost cipu verzus rozlisenie ma Fujifilm 6500 logicky najkvalitnejsia fotografia tym padom mozes fotit na vysokych iso co potvrdzujem! do ISO 800 sa to da krasne pouzit
www.azfoto.cz/_web/.../po moc_srovnani_2.php?tag_1=p ana...
s tou svetlostou objektyvu to berem spet.... ale pozri sa na velkosti tych cipou verzus rozlisenie!!!
ta 50-ka ma najmensi cip a najvetsie rozlisenie takze logicky najhorsie fotky.... a to neoklames, iba mierne napravis elektronikou a procesormi najlepsi pomer velkost cipu verzus rozlisenie ma Fujifilm 6500 logicky najkvalitnejsia fotografia tym padom mozes fotit na vysokych iso co potvrdzujem! do ISO 800 sa to da krasne pouzit

-> Mishoooo: dík ale mám v tom cekem jasno fuji asi brat nebudu ..jo a nevíš jak je to s velikostí snímače fuji\fz50 ?
-> shakal: tak tuzkove su podla mna vyhoda voci akumulatoru... ta to ohnusko nema sirokouhle... ma 32mm evivalent kdezto fuji 28 + na max ohnisku podstatne vysia svietivost a popravde co viac vyuzijes max 320 mm zoom alebo skor 28 mm sirokouhly

eště rozdíl v ohnisku objektivu a tak...
-> Mishoooo: no je tam toho ví třeba 4 tužkové baterky místo akumulátoru a taky mám teď lumixa takže su na něho zvyklý je to dost podobné
-> shakal: a este jeden detail... rucne ostrenie moc nevyuzijes.... bo pokial to nieje zrkadlovka tak to rozlisenie obrazoviek v hladaciku nieje tak jemne aby si podla neho vedel perfektne zaostrovat.. je tam moznost nastavenia zvetseneho vyrezu pre lepsie zaostrenie ale to sa musis min. 20 s hrajkat s kazdou fotkou kym ju zaostris...
-> shakal: sak to maju obe fujiny....
-> Syny: no já přesně nevím akorát vím že fz50 má myslím 10,4 megapixelů a FZ30 má 8,4 takže rozlišení no jinak je to dost podobné
a jakej je vlastne rozdil mezi tim FZ30 a FZ50 ?
-> Mishoooo: zas mě ale dost láká to ruční ostření
-> shakal: FZ50-ka ma dost tmavy objektyv... tak isto ziadny sirokouhly + mensi cip.. chod radsej do fujifilmu.... ja mam uz doma aj 6500fd aj 9600 a take fotky s panasonikom neurobis ake ponuka fujina...

-> Nwkt: má ta FZ30 vyvážení bílé v nočním režimu?
a co FZ50 máte nekdo zkušenosi? mám ju v plánu ale nevím kdy :

-> Nwkt: To je mozny :o) ja psal moje FZ7 u ni pisi 320-340 ale vim ze jich dam pres 400 

-> Kuladmin 03.01.08 18:16:24: FZ30 má v manuálo něco kolem 280~300 fotek
-> Syny: To v tom infu obrazku neni
ale tipuju tak v 6:42:15 rano

-> samot.n: Panasonicky maji dobry baterky
ja mam FZ7 a vychazi mi to tak ze dma bez blesku ale s displayem skoro 2GB kartu
tj asi 450fotek

-> Nwkt: A kdy byl na zachode nevis? 

-> Syny:
Orientace obrázku: 1
Datum a čas pořízení: 2007:06:22 12:31:19
Vstupní zařízení: Panasonic
Model vstupního zařízení: DMC-FZ30
Aplikace: Ver.1.0
Doba expozice: 1
Číslo F: 11
Expoziční program: 1
Rychlost ISO: 100
Odchylka expozice: 0
Max.hodnota clony: 3
Mód měření: 5
Světelný zdroj: 0
Blesk: 16
Ohnisková vzdálenost: 7.4
Metoda snímání: 2
Speciální zpracování: 0
Mód expozice: 1
Vyvážení bílé: 0
Poměr digitálního přiblížení: 0
Ohnisková vzdálenost ekv. 35 mm filmu: 35
Typ scény: 0
Zesílení signálu: 0
Kontrast: 0
Sytost: 0
Ostrost: 0

Orientace obrázku: 1
Datum a čas pořízení: 2007:06:22 12:31:19
Vstupní zařízení: Panasonic
Model vstupního zařízení: DMC-FZ30
Aplikace: Ver.1.0
Doba expozice: 1
Číslo F: 11
Expoziční program: 1
Rychlost ISO: 100
Odchylka expozice: 0
Max.hodnota clony: 3
Mód měření: 5
Světelný zdroj: 0
Blesk: 16
Ohnisková vzdálenost: 7.4
Metoda snímání: 2
Speciální zpracování: 0
Mód expozice: 1
Vyvážení bílé: 0
Poměr digitálního přiblížení: 0
Ohnisková vzdálenost ekv. 35 mm filmu: 35
Typ scény: 0
Zesílení signálu: 0
Kontrast: 0
Sytost: 0
Ostrost: 0
-> nismouškosák77: Jak si udelal ten potucek? Delsi zaverka?
-> nismouškosák77: zdravim,jak dloho ti vydrzi beterka v tom fotaku,ja mam taky fotak a zda se my ze ta baterka ydrzi hodne malo
-> nismouškosák77: ten potok je genialny!
-> nismouškosák77 03.01.08 15:21:45: Krasa 

-> nismouškosák77: Ale i tak moc pěkné fotky. Musím se taky takhle naučit fotit. Sic na to není foťák, ale snad něco zvládne kanón taky
-> M@rtin: a taky hlavně manuální ostření(víceméně) a man ovládání "zoomu"velice dobře se na to zvyká,díky tomu prakticky okamžitej start.stabilizátor funguje taky velmi dobře.obrázky dělá hezký,až na ten šum v tmavejch plochách při většim iso,ale to je daň za malej čip.jediný co mi vadí je malá výdrž akumulátoru....hodně malá na muj vkus
-> M@rtin: a ta flexa a skryje jsou focený olympusem 720
-> M@rtin: nejni to špatný,ale chce to už pořádnej stativ,v orig rozlišení je vidět třeba na těch fotkách dálnice roztřesení.
tady ještě moje první návštěva psí výstavy(kuli krytí).sem trochu nevěřil

-> nismouškosák77: pěkný fotky umí .... mě se líbí ta doba závěrky 60s, to můj kanón už neumí, má myslím jen 15s
kakna a vážka sou z chalupské slatě na šumavě kousek u kvildy,btw moc pěkný místo
-> M@rtin: panasonic fz30
-> nismouškosák77 03.01.08 15:22:19: hodně dobrá fotka s potůčkem, to se mi líbí, čím fotíš?
-> mb136gl: díky,měl sem zrovna chvílku foťák a to pak člověk zkouší nejrůznější věci.
-> nismouškosák77: tie fotky z dialnice su super