-> Bucin 30.08.10 22:35:24: Když pominu, že to je neostré, bez hloubky a v mlíku, tak kompozičně ještě větší hrůza...
-> MerHanz: Je pravda, že když jsem v krámu po půl roce vlastnictví D60 zkoušet D3000, tak chod tlačítek a vůle otočného prstence kolem spuště čímž se foťák zapíná mě dostu udivila a čiší z ní opět ušetření výrobních nákladů. Nový model D3100 už bude umět i full HD video (já se klidně přiznám, že se najdou chvíle kdy bych to i využil - pravda zřídka kdy), ale otázkou je jak na tom bude s kvalitou zpracování a fotografií. Nechápu proč při stejně velkém čipu měla D40 (předchůdce D60) 6Mpix, já mám 10Mpix a nový model už 14Mpix...
Změna D70 na D3000 je kravina, D70 je velké tělo a logický postup měl být na D90 což je tělo stejně velké. Musím říct, ale na obranu, že kamarád má D5000 s 18-105mm a fotí to nádherně jen mě vadí na mě už moc ostřících bodů v hledáčku.
HDR souhlas, je to líbivé, ale ne pravdivé. I přesto si rád pár vybraných fotek upravím a většinou nahraju do galerie obě verze.