Tuxik: ne a preco to tam studuju moskovksy vedci ? len tak s prdele ze ? a spomyna to aj Vasek... takze kto by mal studovat si ty... nevravim ze viem o tom vsetko alebo ze viem vela... ale ty si myslis ze rusaci dovolia vypustit vsetky informacie
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
pekna naivita... nejde tam len o radiaciu tam je xyz prvkov ktore vedia dokonale poznacit zdravie... a ze tam ten les neni nato si prisiel ako
![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
ze to daky carda retarda napise na net... ok tak ked tam neni a je tak bezpecny ako pises tak sa prejdi potom cez ten udajny necerveny les v zelenom kabate... ad jedna ta tam nepustia ad dva by si mi uz nenapisal
lutujem tych ludi co tam su... netvrdim ze sa tam neda zit ale za tu cenu zdravia neprosim... a len tak s prdele som si pocital ze ako dlho by prchala radioaktivita k nule co je sice blbost ale budis... a vislo mi cca 830rokov hehe, ale co take plutonium 20-30tis rokov
ja viem zase trepem kraviny... ale tak aspon ti zazelam prijemny pobyt
*3*
vies mne sa tak strasne paci ako ste vsetci vystudovany, oboznameny, skuseny, atd. a stavate si pritom stany pod lavynovymy svahmy... *1*
ale niektory nemaju nastastie nasrane v hlave...