Kingu, Alenko, Jarmilo
A jim podobni. Muze polovopice meritz neoznacenyho zaparkovanyho auta a posleze posilat echo dalsim vopicim
u kasy?
Nemel by, ale muze.
A Matsoft keca, pri samotnem mereni poloopic nemusi byt pritomna zadna opice.

A jim podobni. Muze polovopice merit

A jim podobni. Muze polovopice merit z neoznacenyho zaparkovanyho auta a posleze posilat echo dalsim vopicim u kasy?

asi chytrej poslanec a věděl o čem mluví,jen nejmenoval všechny..

Ale jak říkal jedem poslanec v noci praují jen zloději a kurvy (=policajti?)
Tak jsem jim moh říct, že do Chvaletic č.p. 122 mám právě namířeno.
(přitom ona ul. Smetanova je právě 3 km jinde na druhou stranu
)

Jestli by mě každý ráno lustrovali jak nějakýho recividistu je docela šálená představa.

Občanku, vyptávali jsem kam jdu, odkud jdu, proč kam jdu, nemohli pochopit že jdu domů na místo jiné, než je mé trvalé bydliště, vyptávali zda jsem jel vlakem a slovo maturant snad ani neslyšeli; dokonce mi lezli i do batohu, chtěli vyndat NTB a vidět, jestli tam neni ještě něco. To už mě docela sralo, tak jsem si z nich začal (poněkud zlatem ovlivněn) šoufky, že jestli chtěji vidět taky skripta, flashku a že do toho batohu se moc mědi nevejde. Když mi vracel občanku, tak jsem se ho pro jistotu zeptal, jestli nejsem celostátně hledanej; načež on že né, ale že to přijde.
Jsem zvědavej kolikrát do mě budou ještě takhle pičovat za dobu maturitních oslav.

Na UK jsem nebyl, ale z fízlů na každým rohu a každejch 10km na silnici v Rusku mi dodneška naskakuje husina...