takže dnešní zážitek v rámci svobody a smrt pirátům v podání policie čr, sem zvědavej na penise

pohodlně si jedu od krásný lípy, nu a co čert nechtělm před novým borem se mě rozložila trubka vejfuku, docel studená koupel ale trubku sem nakonec přivázal k nápravě ať jí netáhnu po zemi.
Dojedu do prahy, jedu do záběhlic, přes švehlovu do práčský a záběhlický.
Tady nám příběh začíná, v práčský sem si všimnul za mnou jedoucí š.octavie v barvách PACHu, říkám si při mým štěstí dneska aby nechtěli vysírat.
V podstatě už v záběhlický mě padá navigace z držáku mrcha, rovnám jí, trošku sem vjel na malý obrubník, nevěnoval sem tomu pozornost, taková prkotina.
PACHOVé nejspíš usoudily to bude gauner největšího zrna (ožralej a zfetovanej), po chvíli si pustili majáčky, kdo má tušit, že stavěj mě, když na tý silnici nejedu sám, že.
Tak sem dojel do záběhlický, před prodejnu kde beru zboží, PACHOVé za mnou, to už sem čul problémy.
V tom to přišlo asi adrenálín ze seldování cobry 11, PACHOVé zastavují předemnou (už stojím u prodejny) z vochcáfky vyskakují takový mlíčňáci v uniformách.
Kontrola dokladů, test na drogy 1 - nepůkazný, test na drogy - možná jo, možná ne.
Už na mě vytahují klepýtka, jen s úsměvem zírám, jako proč, mám je na rukou.
Budete to mít drahý, seberem vám papíry to jejich zastrašování.
Automobil mě musí přeparkovat zaměstnanec prodejny.
Nasedáme s PACHAMa do vohcáfky, jedeme na nejbližší služebnbu (naštěstí je na kopci nedaleko).
Vedem mě po schodech nahoru s pouty na rukou ale stále s úsměvěm (myslím si o nich své), děláme 3 třetí test na drogy, podezřele je již jasně pozitvní. Teď mají úsměv na rtech i ti mlíčňáci, že na potřetí se jim to podařilo.
Souhlásím s odběrem moči a krve, s úsměvem pač vím jak to dopadne, sepisují se papíry, pro přepravu a žádanky, pouta mám stále na ruce.
Dostávám nové 2 přeprave i pouta se vystřídaly, kdo zkusil ví jak se s nima hovno sedí. Jedeme na bulovku na odběr moči a krve, kelímku je spousta tak ščím a předávám lékaři, po chvilce laborací a měření test negativní, přijímám s úsměvěm, už plánuji sepsání stížnosti. Nakonec proběhl i odběr krve ať to mají dańový poplatníci levnější i přes doporučení lékaře, že co není v močovině v krvi nebude, zase papírujeme, jedem zpět na služebnu, že sem byl hodný dostávám pouta zepředu

sedí s elépe a můžeme jet na služebnu.
Tam mě dokonce sundají pouta, zevluji a zase se píše, sepisuejeme ne moc podrobný úřední záznam, po 3 hodinách odcházím.
Ani zbla, náznak omluvy nic naprosto nic, tímto u mě policie klesla, již s endivím proč jsou policisti vysmíváni, uráženy či občas napadeni, hřeje mě že toto jednání se jednou vrátí.
Mrzí mě, že je mezi nima málo opravdových profesionálů, spíše potřebují tyto figury.
Celou dobu nesmím brát telefon, nikdo se neptá na pití, záchod nic.
Zákaznici nasraný, můžu bejt rád, že na mě počkali v krámě, nezamkli bránu. Nestihnul sem poštu, musel se odesílat dpd, což je dražší, řidič už v prdeli, tak sem musel jet do h.k.
Místo abych měl hotovo do 17 hodin sem skončil v 22, tímto děkuji policii ČR, jednou se jim to vrátí