www.autoforum.cz/bleskovk y/navod-pro-policii-cr-tak hle-chytre-a-bezpecne-lze- zastavit-ukradene-auto-vid eo

Ale jak pravil -> Domajz: by to asi mělo být správně, ne se nalejt a o půlnoci manipulovat spřátelenou ráží..

A mimo město se chvástá tim že jede se svým nově koupeným Focusu "10 soc edition na celoročkách stovkou!

Ale stává se - mám kamaráda (ani nechci psát, kde až teď je), kterej když se mě během normálního hovoru začne na něco vyptávat, tak mám okamžitě pocit, že potřebuju zdatnýho právního zástupce.. 

Jenze u nejakyho amosaka nebo cifrspiona je to celkem v cajku, ale profesionalne deformovanej chirurg nebo mestapak me trosku desi :-)

), ve slušnosti jsem jim mávnutím poděkoval, reakci jsem neviděl, asi maj zatmavíno víc než na 15%. 

Ale sám jsem v tom nebyl, Mondeo předemnou to začalo.

A od všech slyšim, že když sedim za volantem, tak maj dobrej pocit a že se jim se mnou jezdí dobře...tady bude něco špatně... 

(nikdo tam na cestě skoro nikdy není, 50 let je tam chodník, ale dáme tam třicítku)
dokáže slušně nasrat.

:

Když si vezmu statistickou cenu kilometru dálnice v ČR a jinde tak to taky vychází vesele.
Akorát jinde, když se švihneš ve sjezdu jedeš třeba 30-40 km aby ses mohl otočit a u nás téměř nikdy tak daleko nemusíš protože my tu máme sjezdy občas do kdejaké prdele (což je super).