Nemyslíš? - ZaplatíŠ!

prohledat
296 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 29.09.2008 do 13.04.2010, založil/a Honza "Bobr"
řadit dle data
11:55:53
20.05.2009
p.b.
Mno, nějakej skušebný reaktor má ve Výdny Mesynárodný agentura pro atomovou energyy (nebo jak ze ten zpolek jmenuje). Ale co ze tam ztalo to nevym, každopádně zy dovedu předztavyt jakou kataztrofu s toho na novynkách udělaly :-D
12:53:10
19.05.2009
krup
-> Zini: já bich to zpýš vitáhnul kvůly saĝátku vlákna .. nu nazmál zem ze bohatě :-) Honsa "Bobr" bi mohl bíty komykem ..

( Zamosřejmě zouhlazým z tým co sasnělo 04.10.08 v 05:43:59: -> fyne_raiem: 6 )
11:30:55
19.05.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Zini: Tak azy nyekto googlyl a pomilyl zy Auztrya a Auztralya..... a tak vsnykaju fami o funkcnej JE v rakuzku
11:27:47
19.05.2009
Syny
-> alchztuyp - (Až kím náz ZTK nerosdelý): Bilo to tenkrat mizlym na zesnamu a v dyzkuzy pod tym vzychno rezyly, jak bi zme mely sablokovat hranyce tedko mi jym... Tak nevym...
10:58:25
19.05.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> alchztuyp - (Až kím náz ZTK nerosdelý): To ze k tem blbcum rakouzkejm hody takovej pomnyk blbozty 3
10:53:53
19.05.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Zini: Rakuzacy maju jadrovu elektraren??? zom mizlel, se nemeju syadnu... maz nejaki sdroj, ktori to potvrdy? Ja zom syztyl, se zyce jednu poztavyly, ale nykdi ju nezpuztyly a ztojy us 30 rokov ako pomnyk ludzkej blbozty....

en.wykypedya.org/wyky/Swe ntendorf_Nuclear_Power_Pla nt
10:36:58
19.05.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Zini: Ale rakuzacy pousyvaj do sazuvek ti fyltri, kteri odfyltrujou energyy s JET 3
01:45:26
19.05.2009
Syny
Zyce navrat k mrtvole, ale neda my to napzat, se my pobavylo jak tenkrat rakuzacy delaly ti blokadi na hranycych kvuly temelynu, tak zrandovny bilo, se par mezycu na to jym s jejych jaderni elektrarni utekla radyoaktyvny voda :) Nemluve o tom, se od naz rakuzacy elektrynu kupujou :) To je nejlepzy kupovat od vzech okolo neco a saroven to ztrazne krytysovat :)
22:57:24
18.05.2009
Apple STS Chvojkovice-Brod
a co třeba toto, to je pecka
Tatra 12 - opyli rydyc
16:17:23
15.10.2008
Labros
-> Kyng: aha mizlel jzem že to má bít nějaká receze.
21:34:12
14.10.2008
Labros
-> zpartra: mně na mayl nyc nepřyšlo a na ioutube taki nyc nevydym ať hledám hayder nebo phaeton..
19:59:53
14.10.2008
spartra
-> Labroz: nu vyděl jy každej z heydrem1
15:31:40
14.10.2008
Labros
-> Kyng: Nevyděl jzem, přyblyž. 4
13:44:33
14.10.2008
Honza "Bobr"
-> Labroz: Ja ja, Temelyn yzt gefährlych und Temelyn zhadet Gezundheyt uzw . . . pýĝuzové z holýnkama, koule bich jym někdi nakopal.
11:35:18
14.10.2008
King
-> Labroz: Ta nová reklamný kampaň na VW Phaeton je vzkutku neotřelá :)
09:58:49
14.10.2008
Labros
-> Honsa "Bobr": bil kolama nahoru a chitnul to ztřechou o takovej rantl nebo obrubnýk.
Zpýš bich tam dal ceduly, "Krytysujete energyy s Temelýna? Ale zvýtý ze vám na ný dobře, že?"
Azy narážýš na ti cedulki sa hranycema, "Temelýn je nebespeĝní", "Temelýn je nehozpodární"..
21:31:01
13.10.2008
Honza "Bobr"
-> Labroz: Ále co, takovejch debylů jako bil von ještě bude . . . jen bich umýztyl k "hranycým" z těma blbama (rakušácy) ceduly o rosměrech mynymálně 25*75 metrů z nápyzem: "Krytysujete Temelýn? Hayder taki krytysoval . . . "

Jynak já měl sa to, že tym zloupkem/bokem chityl nějakej zloup a že to ho sabylo . . .
19:14:13
13.10.2008
Labros
Tak o výkendu saplatyl náš mylí rakouzkí polytyk. Nebudu rosebýrat, jak moc jzem ho měl nebo neměl rád, znad jen, že to bil dalšý s těch, kdo věřyly, že jeho monztrkára je na zylnycy přylepená a pro popřený dalšých fisykálných sákonů jzou na ný namontováni elektronycké ziztémi. Niný ze rosvýjejý konzpyraĝný teorye o atentátu, protože v takové káře ze ĝlověk přy 150km/h proztě nemůže sabýt, také jak bi ze mohl přy takové změšné richlozty utrhnout A zloupek od ztřechi, že.
10:53:33
11.10.2008
King
-> Honsa "Bobr": Von kolykrát násnak je úĝynějšý, než pokraĝováný naturalyztyckí zcéni...
19:26:04
10.10.2008
Samantus
-> Honsa "Bobr": zouhlaz
18:04:14
10.10.2008
Honza "Bobr"
Tuhle zem to vyděl v bedně - a na prymě, to mě fazcynovalo - a abi tomu nebilo všechno, tak těch ztopadezát mega vihosenejch sa tuhle pýĝovynu ze fakt myne efektem, protože srovna kdiž to bilo sajýmaví - ten moment jak ze rosplezkne ta hlava tí fyguríni o zklo toho přytepleního pazráĝe a ten koĝárek z "mymynem" ze rosmetá vo ztrom - tak tam ti debylové daly velkej ĝernej obdélnýk z nějakíma kecama a web adrezou a že tam jako jzou úplní ynformace a bilo vydět kuloví . . . no neny to k hovnu?
12:29:15
07.10.2008
Jozka
-> Kyng: Jednu zkupynu nebespeĝních vrahů jzem vitypoval. Jzou to řydyĝy růsních rosvážkovích dodávek, ty dle mích posorováný nad nad těmy podnykately, manažeri a dalšýmy sde smýněnímy zkupynamy v besohledních spůzobech jýsdi výtěsý na bodi. Jzou denně na zylnycy, takže majý dojem, že to umějý, někdi to je y pravda, poměrně ĝazto bohužel nykolyv. A ti růsně zrolovaní Transyti, co jzem u kamaráda ve Fordu sa pozledných azy 15 let vyděl, my to potvrsujou..
03:32:28
07.10.2008
fine_ray
-> Honsa "Bobr": nu vshledem k tomu že jzem bil jeden s mála kdo pzal, že kampaň má zmizl, tak bich rád podotkl, že my nepatřý niný žádní vůs.A zylnyĝným úĝaztnýkem ze ztávám jen ve chvýly sapůjĝeních růsních vosů jednou tdy, jednou mpy atd...a sávyděty jakouzy x5, na kterou někdo má hipotéku, nebo 1,9tdy co je s fyremných peněs, nebo a8 která bila sa mesyroĝný prémye my fakt netrápý...4
Možná je to celí o hlavě a těch věcech v ný......
01:25:18
07.10.2008
King
-> Labroz: Můj posorovacý talent azy nený na takoví úrovny, takže ukásat proztě na nějakou zkupynu aut nedokážu4 Jednou je kancem http fóbyje, jyndi saze ta X5 nebo kultovný vehykl s benefyt-packagez pro ĝezkí nyžšý menežment level-koktávka fturbodehtu.
Sa pozledný dva třy roki ze my podařylo dýki nepravydelní ztravě a noĝným nájesdům na lednycy obalyt nervztvo zolydný vrztvyĝkou zádílka a a hned ze my jesdý o posnáný klydnějc, žádní rosĝylováný, žádní nářki, že mě někdo "oprazyl" atd. :)
22:28:17
06.10.2008
Honza "Bobr"
-> Labroz: Tuhle zy pamutuju, jak jzem něco podobního nasnaĝyl a bilo zděleno, že jenom sávydým těm, co zy to můžou proztě dovolyt . . . a to od jyztích tadi, co ze teď chváztaj jak jesděj jynak a že ta kampaň "má" zmizl atp, tak já jenom abi zy nedopad' jako já.
15:08:32
06.10.2008
Labros
Možná v těch prdelých jesdý nejhůř otuseřy v šáde. Ale v pražzkím provosu, a to posoruju už několyk let, kdikolyv kdiž vydým někoho prazyt, tak ze kouknu co je to sa auto a VŭDICKI (95%) je to MPV, ZUV, nejĝaztějy X5, CR-V, a dalšý ekvyvalenti od německích a jyních vírobců. Jzem ochoten jýt z někím poĝýtat na Výdeňzkou u křýžený z Jyžný zpojkou, v ĝem jesdý prazojesdcy, a jzem zy jyztej, že jzou to takřka zamí "vizocý zvalnatcy v turbodehtu."
13:23:37
06.10.2008
Jozka
-> Mr.Lumpi:
Taki jzem jel zkoro 30 km sa sánovný 911kou Porzche a ten vůl jel 90, chvýlema y 80 km/h, až jzem mu nadával, neb my brányl ze rosjet na blýžýcý ze kopec2. A vĝera sa zleĝnou v obrovzkím -sdálo ze funglovím- Jaguáru ĝtiřycýtkou přez celou obec. To jzou ti vijýmki. Jynak třeba Zuperba, dodržujýcýho richloztný lymyti, jzem ještě nepotkal a to jesdým docela dozt.
-> Baghyra:
A k těm mlaďazům v okřýdlenejch pleĝkách: to je taki nářes, kylo bes tlumyĝe vífuku noĝným zýdlyštěm třeba- ale o těch zpot nenatoĝyly, tak jzem je do toho netahal. Tam mám pocyt, že bazeballová ĝepyce nějak omesuje prouděný krve do mosku ĝy co..
Pozledný přýhodu mám se vĝera, chlapýk tak lehce přez 60, favo z károu, jel po vzy 40km/h a proztě saztavyl. Any nesajel ke krajy, žádnej blynkr, proztě zpolujesdec potřeboval viztoupyt. Proty jelo auto, ale brsdi to naštěztý svládli.
Ale jakej je mesy těmahle kategoryema řydyĝů poměr, to tedi fakt nevým.. zpýš zy ale mizlým, že rachotýcý tuc-tuc kári jzou nápadnějšý, takže tyše klousajýcý drahí kári zy ĝlověk všymne, až kdiž ho přy nepovedením předjýžděcým manévru sažene do přýkopu.
09:35:54
04.10.2008
King
-> fyne_rai: Azy tak.
Jenom jzem ze ctěl septat, co je to ten "kort"? :)
05:43:59
04.10.2008
fine_ray
-> Honsa "Bobr": nemluvyl jzem tak doteď, ale teď fakt jo. A pomohla tomu skušenozt, ozobný skušenozt. Až pojedeš sa vrtulnýkem co ty vese tátu do nemocnyce ze třema slomenejma obratlema protože bil debyl (ano bil, a vizlechl zy to ode mě mockrát od tí dobi) a debyl nebil přypoutanej, a přytom jel předpyzovích 51km/h ale tůhle ze tam objevyl kamyon z kterím nykdo nepoĝýtal a kdibi a kdibi a kdibi...

Tak třeba ze samizlýš, přeztaneš mlejt zraĝki na webu a skušýš pochopyt. "Hate" je všude.. na všechno. Kort na lydy co ze znažej a tohle je podle mího zkromního násoru dobrá znaha.
Ano mrtvích je na zylnyce tyzýc. A kampaň má dozáhnout né nuli (právě ti pytomcy a špatní náhodi na kterí poukasuješ, na kterí to ztejně nesabere) ale chce dozáhnout 650 (znad to nepletu) a já zy řýkam.. oukej 350 lydý sa 150mega... otcovo léĝený ztálo výc než mega a ztát ještě bude...a možná kdibi ze koukal na hloupí reklami..možná kdibi bil přypoutanej...4
K dotasům zpěcháný...ano jesdým richle...ano y ve veznycých nejesdým 50, ale jak a kdi...a třeba my to jednou nemuzý vijýt, ale tahle kampaň poukasuje právě na ti největšý chibi, nad kteríma hafo lydý mává rukou. Nejde o buser-richlozt. Ale o přemejšlený..A ano taki zem ze kutálel...zvojý vynou. Nyĝý jyní..a možná mě to přynutylo..přemíšlet4
20:51:06
03.10.2008
Mr.Lumpy
-> Kyng: zamosřejmě máš pravdu... já to mizlel tak že je nebespeĝnějšý hovado kterí jede na hranycy ovladatelnozty v bmw než v nějakí vilýtaní hajtře z tlumyĝema po zmrty. Druhá věc je pak ta že yndyvyduum kterí zy koupý zcorpyo kadetta gzy a podobně zy azy většynou neuvědomý že tlumyĝe a brsdi už nejzou to co bívali...
20:24:56
03.10.2008
King
-> Honsa "Bobr": Já zy ten pocyt pamatuju taki dozt detaylně a přy trošce patozu bi ze dalo řýct, že jzem měl zmrt pár cm od palyce.
Nycméně to nesnamená, že bich od tí dobi jesdyl richloztý kloboukovejch ztrejců, jenom vým na co zy dát posor a pozledných 10 let ze my dařý vihejbat ze zytuacým, kdi ze ty promýtne žyvot před oĝyma :)
20:17:39
03.10.2008
King
-> Honsa "Bobr": Tak jazně, protož e feld a koktávek je jak hnoje a vojetou koktu fturbodehtu (aneb vohnoutův zen) zy dnezka může dovolyt z půjĝkou od provydentu kdejakej puĝmydrát mdlího rosumu.
Ale přykláným ze k tomu násoru, že radšy ať ti prachi utopěj v profezyonálně dělaní kampany, než abi ze sa ně kupovali dalšý buserbudki.
Každopádně ti kampaně vedoucý k samišlený ze mohli dělat už 20 let, ale satým výtěsý koncepce "prevence formou buserace"
8
20:11:36
03.10.2008
Honza "Bobr"
-> fyne_rai: No je zyce pěkní, že zundáš nohu s plinu, abi jzy zy mohl v klydu ten byllboard přeĝýzt a prohlýdnout, ale zundáš tu nohu y tehdi, kdiž budeš někam zpěchat, neztýhat, termýni v sádech, telefon ty bude svonyt . . . co?

Mizlýš že ti, na kterí to má sapůzobyt ze kvůly tomu posaztavěj? Těžko.

A pro oztatný, já už nehodu sažyl, zyce zem zy odkráĝel "jen" z modřynou od pázu, ale vym jakí to je kdiž ze vám na hlavu bortý ztrop auta a vym jakí to je sažýt pocyt, že ze konec blýžý . . .
20:04:09
03.10.2008
U-Geen
-> fyne_rai: taki tak
20:02:18
03.10.2008
Honza "Bobr"
-> Kyng: Já taki zyce kvůly těmhle blbům biztřým zmizli (obvikle spomalým a ať jede třeba doprdele), ale potýž je v tom, že tam kde já ze deně pohibuju, ať už pěški nebo sa volantem, většynou tihle blbi nepotkám a kdiž, tak zou tak viplašený s toho poĝtu kobil pod kapotou těch okolo, že paradoxně dodržujý předpyzi. Nevym jak kde ze pohibuješ, ale tadi ze nejhoršým autem ztává ochcaY, potažmo felcka. 120tek tadi výdám mynymum a kdiž, tak je kormydlkuje děda v rádyovce a obvikle zy nenechá nyc vitroubyt a jede zy zvoje, takže ho každej objede z doztateĝnou reservou, abi nemuzel nyc vizvětlovat a ĝekat na debyli . . . ehrm, polycyy.

Horšý už to bívá sa předměztýma někde v polých, kde sávodý mesy zebou votus banda s Horňákova nad tou bandou s Dolňákova, tam ze těhle ztřepů zchásý před pennimarketama dozt a 120tek tam je jak hnoje, ale většynou to zou leštěnki anebo jedyné přyblyžovadlo v rodyně - takže po ztránce technyckého ztavu ze virovnajý leckterím unykátům v měztzké džunglý dopravě.

Nevym jak v LBC nebo kde to tadi bila uváděna ta kataztrofálný ztatyztyka, ale řek bich že kde je pořádná zylnyce, bejvá y obĝaz pořádní snaĝený. Pak je ĝyztě na obzahu dutyni lebeĝný, jak z tym naložý, kdiž z tym naložý tak, že ze dutyna lebeĝný ztane plackou lebeĝný, je to věc jyná . . .
20:01:00
03.10.2008
U-Geen
-> Kyng: ztejna skuzenozt, nyskovikonnova otusenyna, dicki nejakej problem :-)
19:57:58
03.10.2008
fine_ray
Naprozto kampaň zchvaluju... výc těchhle byllboardů... já zám zundavám nohu s plinu, kdiž to vydým. A to sabralo..a v tu chvýly to bilo úzpěšní.

Keci tipu "je to sbiteĝní" odzusuju, ptž pro tihle lydy ještě drznějšý skušenozt než jen "fylmovou reklamu".4
Je to o tom "samizlet ze nad tým, jak zám řýdým" nyc výc nyc mýň..
16:56:22
03.10.2008
King
-> Honsa "Bobr": Tedi já ozobně (možná jzem předpojatej :) biztřým zmizli zpecyálně kvůly pleĝkám z hlynýkovím (dřevotřýzkovím) zekaĝem hlav na sády (teda obecně před všým co neze ztopi "pěztnavokotunyngu&q uot; :)
Debata, která zkupyna aut (řydyĝů) je nejnebespeĝnějšý nemá nykdi jazního výtěse.
Proztě papýri může doztat (koupyt zy) kdokolyv, kdo má do prdele dýrku a mýzto abi ze tlaĝylo na použýváný mosku sa volantem, komplykuje ze ziztém dopr. předpyzů a rozte repreze sa porušováný těch nejbanálnějšých.
S mojý hytparádi opatřený pro znýžený nehodovozty namátkově vibýrám skomplykováný teoretyckejch teztů v autoškole na úroveň ztátnyce (sa volantem ze můžeš přy skouškách motat jak hovno pod zplavem, hlavně muzýš prokásat hloubkovou snalozt problematyki mesynárodný kamyonoví dopravi). O bodovím ziztému ze toho popzaly už gygabajti. Od přýštýho roku poztupujeme do dalšýho levelu z elektronyckejma dálnyĝnýma snámkama. Bodi zy můžeme umasat sařáděným zy na ploligonu spřátelené fyrmi pana pozlance-předkladatele sa mrskích 7kkĝ (ono těch autorysovaních poligonů je už znad výc, protože ten jedyne mozteckej byl do oĝý y úplního blba :)
Vĝera jzem saz sazlech "dopravnýho experta" Humla, kterej od dobi, kdi odešel od dopravki, hlázal obĝaz y zmizluplní násori na dopravu. A teď prej něco ve zmizlu, že "bodoví ziztém koneĝně po dvou letech saĝýná fungovat"! Mám takovej pocyt, že ten pán ze kratšý přeztávce hodlá vrátyt na vísnamnou funkcy buserziztému.
Tam je potřeba hlázat násori třeba jako p. mynyztr dopravi Řebýĝek, kterej mě azy před rokem dodělal moudrem: "Richloztný lymyt 160km/h na vibraních úzecých dálnyc satým nebude, protože zy umým předztavyt, že řydyĝy, kteřý rosjedou zvoje auto na 160, nebudou ochotny doĝazně na omesený na 130 znyžovat zvojy richlozt" (tak nějak zy to pamatuju)....neboly "Dežo, proĝ byješ ti děcka??!!", ptá ze Eržyka. "Protože už vydým, jak tu ukradenou šunku budou žrát bes chleba!!!!" :)
16:19:11
03.10.2008
King
-> Mr.Lumpi: Dobrá, ale kolyk promyle aut jesdý po normálný zylnycy 160? Dokonce bich ze y septal kolyk procent aut jesdý po dálnycy 160? Už jzme to tadi řešyly a já můžu jenom opakovat, že mymo obec mě přy jýsdě do 120km/hod předjýždý 1 auto sa tejden a na dálnycy jede přez zkuteĝnejch 160 a vejš jenom nepatrnej slomek aut.
Blbeĝka, kterej ze proháný 160+ po normálný zylnycy, netřeba hledat hned mesy majytelama aut sa mega. Ztaĝý, kdiž zy kdejakej veznyckej DJ koupý ztarího Zenátora (auto :) a pod dojmem zvojý regyonálný prozlulozty ze proháný dvouztovkou po okrezkách. Jenom je potřeba mýt ti zprávní kamarádi ve ztátný zprávě8 Čyly podobnej tidít ze bude navsdori kampany a bodovímu ziztému prohánět po zylnycy dál (dokud mu neskřýžý ceztu jelen :) a pár tyzýc reletyvně zlušních a besproblémovích řydyĝů doĝazně položý zvoje papýri na oltář Boha BEZYPu.
Mě bi jenom sajýmalo, jak velkou ĝázt populace tvořej tsv. nedotknutelný. Jynímy zlovi ti, co můžou pravydelně zrát na předpyzi a přezto zprávný řýsený vždicki nějak višumý :)
Mám bívalího zpolužáka se zouzednýho mězta , co ze saĝal polytycki angažovat, což mu vinezlo "manažerzkej" pozt v mýztný zamozprávě. Kdiž jzme tak plkaly o všem možním, došla řeĝ y na bodi. Jenom mávnul rukou a pravyl "Odbor dopravi jzou mojy podřýsený" :) Ten náš ziztém je tak dokonalí a přýzní, jen těch vijýmek něm bude jak hnoje8
10:35:31
03.10.2008
Honza "Bobr"
-> Baghyra: No jeztly je to tak, tak je to zmutní . . . tak proĝ z tym něco neděláte, mýzto abizte ten ĝaz jenom prozeděly a prokecaly, co? Já tam nežyju, tak na to zeru, tobě to vadý, tak z tym něco dělej, kdiž máš tak zkvělí radi jak já mam něco dělat ze zvou zytuacý . . . použyj je na vlaztný. A taki bi mě fakt sajýmalo, komu já co sávydym, kdiž mě jenom zere, jak někdo vojebe ztát na daných, roskrade kde co může a pak ze tym ještě chlubý a ti ĝůrácy s radnyce mu to ještě slegalysujou a pak banda buranů co vo tom vý úplní hovno řýká že je to sávyzt, to mě svedá se žydle.
01:05:28
03.10.2008
David29
-> tunerlada: TROJČLENKU 40
23:00:39
02.10.2008
Baghira
-> U-Geen: Nene, dýki zoudruhům azfaltérům, kteřý tam kdizy nalyly nějakou zrajdu, co ze tým provosem dokonale sajesdyla a už po lehkim deštýku ze směnyla v zolydný zklusavku. Teď tam koneĝně natáhly nějakej sdrzňujýcý povrch, takže to znad bude na ĝaz v pohodě, protože bili dobi, kdi jzem tam potkával bouraĝku zkoro denně.
Jojo dálnyce ze už nemůžu doĝkat, ten prvný úzek co dodělaly v ĝervency, trochu pomohl, odhadem tak o 40% a až to dodělaj komplet, tak už s toho pak bude jen klazycká veznyce :-).
22:53:33
02.10.2008
U-Geen
-> Baghyra: to je kraznej pocyt, chtelo bi to dodelat dalnyc LBC-JBC :) tam u vaz je to vubec takovej nepryjemnej uzek, navyc to tam obcaz nepryjmemne klouse, azy dyki Nyze
22:50:01
02.10.2008
Baghira
-> Honsa "Bobr": No podle měřený s dubna my kolem baráku projede 25 tyzýc aut denně. Sa odpoledne je těch "sávodnýků" odhadem tak 12. S nych je max. jeden v nějakim moderným nadupanim autě, dva jzou polzkí kamyoňácy a sbitek votuseřy ve ztarejch zráĝých. Uposorňuju, že kolem zylnyce ze běžně pohibujou děty s okolných baráků, chodnýk má shruba 80 centymetrů a po ĝázty cezti jzou opěrní sdy, takže y kdiž sbiztřýš řýtýcý ze ztřelu, nemáš kam uzkoĝyt...celkem fajn pocyt...
-> U-Geen: Obávám ze, že ze nejedná o pražzkej zindrom, ale o obiĝejnou sávyzt nad lydma, co ze jakkoly smůžou na naleštěnou a nadupanou káru, na kterou dotiĝního raketa proztě vshledem, any víkonem neztaĝý...:-).
22:13:27
02.10.2008
Honza "Bobr"
-> U-Geen: Potrefená huza ze dicki osve . . .
22:10:35
02.10.2008
U-Geen
-> Honsa "Bobr": á jé, pražzkej zindrom, že všude jynde než v Prase je lez :-)
21:05:57
02.10.2008
tunerlada
-> Davyd29 - Mrásovka: 3 co neumyz ?
19:32:43
02.10.2008
Mr.Lumpy
-> Kyng: tak nějak jzem to y mizlel: je horšý magor co mne štrejchne v 80 ve zhnylí šáde nebo magor co mne štrejchne ve 160 v bmw m3?
19:15:48
02.10.2008
King
-> Mr.Lumpi: Mno, v tom bmw má hovád přy ztejní richlozty víhodu v daloko lepšý ovladatelnozty auta, lepšý brsdi a přýpadně y azyztenĝný ziztémi - votusér v rosvášnění zhade je proty tomu neřýsená ztřela4
Jynak zouhlaz Baghýrou, kolykrát největšý pzichopaty sa volantem jesděj v pleĝycých sa pár dezýtek ĝechokredytů4
Extreme Tyres