skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zberateľské úchylky
prohledat
1427 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 18.05.2009 do 10.11.2019, založil/a mototechna
Kluci, nebyla tohle sbírka někoho zdejšího?? Fotka stažená z netu, ale myslím že se řešilo někde i zde, zejména ten štítek Škoda 1000.
Zdravim, ozivim tu trochu temu
Je tu este niekto kto sa zaujima o stare (predvojnove) bicykle? Ja som nedavno jeden kupil, podla vsetkeho z 20-30 rokov, a postupne ho prerabam. Len ani za svet neviem najst nahradu za stredovu osku, ktora je poskodena - tak keby niekto mal stredovu osku na stary Premier, rad odkupim

Je tu este niekto kto sa zaujima o stare (predvojnove) bicykle? Ja som nedavno jeden kupil, podla vsetkeho z 20-30 rokov, a postupne ho prerabam. Len ani za svet neviem najst nahradu za stredovu osku, ktora je poskodena - tak keby niekto mal stredovu osku na stary Premier, rad odkupim

když už ne vlastní škodovku řady 742, tak alespoň modely, a pár dobových doplňků, které stylově celkem ladí ke sbírce...
veškeré věci o modelové řadě 742/743, tedy mimo modelů např. i technická literatura, typické štítky, klíčky od vozu, nebo i např. doklad o tažném zařízení na konkrétní vůz 120 L (vím, že asi valnou tržní hodnotu nemá, ale pojí se k mému minulému vozu, takže má hodnotu minimálně pro mně)... Druhá police věnována pouze a jenom modelům vozů 105/120/130/Garde/Rapid
-> RadovanSkodovkar: No neříkej dvakrát
Vyhrabu z garáže zelený tapece, nějakou atyp sadu sedaček a je hotovo
-> MajoLR:

-> MajoLR:

-> rampouch136 11.11.17 20:17:50: Toto už je na doktora...

-> Enggik 10.11.18 14:06:56: Bude Š120 harlekýn? 

-> lokaj: Mohol by si dat nejake fotky, nech viem, o ake typy ide? Dakujem.
My máme doma po prabábi podobný šicí stroj, ale asi o dost mladší. Ale taky kovaný všechno a šlapací. A pak jeden z období normalizace a ten je zavřenej v takovém dřevěném kvádru na zámek o velikosti cca 1 x 1 metr a na výšku 2 metry. A to je teda kráva,která akorát všude překáží.
Ja som sa nejako rozbehol smerom k sijacim strojom.... momentalne okolo 30 ks a uz narazam na priestorove problemy....
Je tu niekto podobne postihnuty?
Je tu niekto podobne postihnuty?
-> rampouch136: ten červený s vyfarbenými detailmi je prerábka? lebo mám uplne ten istý v zbierke . Aj kolesá sú strieborné a aj karoséria je cervená
-> rampouch136 21.08.17 21:22:01: Dobře
. Rapidů od IGRY mám ve sbírce předrevolučních modelů Škoda-Tatra kolem 30ks, včetně funglovek. Zatím jsem se dostal na 9 variant originálního provedení, nepodařilo se mi zjistit, jestli jich bylo více (beru barvu, ne případnou kombinaci polepu). Ale popravdě už se mi několika set ks sbírka dlouho nerozrostla, nevyhledávám další.

-> krtecek: znáš snad jiného Favorita se značkou BM-29-00?
-> pentadius 29.07.15 00:39:53: co je na tom fazolu tak extra? 

-> castrol: jj, ale trošku neobvyklé
-> FrantaM: to je tak na ozdobu 

-> Marty227: máš aspoň dobře provoněný interiér....
-> Enggik: Myslím, že to je dobová převozka - v 80. létech na nich vozili Maďaři z D přes nás po ose velký sklápěcí Magirusy.
-> Bukaj: Německá. Ale po pravdě, zatím pátrám, nevím 

-> Enggik: Ten ovál je co? Vojenská? a podle orlice rakouská či německá?
Včera přišel známej, zda nechci nějaký cedule
To neměl dělat. Značky potěšily a ta diplomatická obvzvášť.

-> Luky 25.01.16 20:21:51: Ne, pro gymnázia
Alespoň já to doma mám od doby gymplu (máti byla abonentkou Knižního klubu)...

Alespoň já to doma mám od doby gymplu (máti byla abonentkou Knižního klubu)...

-> Luky: Vy jste tohle měli v přírodopisu na základce?? :) Já teda ne-e..
-> Kocvin: to je přírodopis pro základní školu? 

-> pentadius:

P.S. doufám, že mi tento Favorit bude jednou říkat Pane. S tou značkou je to velká vzácnost.
Hele kluci, taky sbírám značky. Nemáte někdo a Zeke ty nepiš :)
to j_j : Krásná sbírka, tu lebku mám taky.
-> aDAm: bohužel ne :D vyráběl kuličkový ložiska, když zavřeli střední školy :D
-> aDAm:

-> j_j 06.03.15 20:44:46: tvuj děda za války taky pracoval u elektrikářů? :-D
-> samot.n: Kdyžtak mi na mail pošli co nabízíš na výměnu, třeba něco zkoulíme

-> samot.n: Tak když jich nechali vyplácat třeba 10.000 a aut udělali 1.200 tak se ještě dlouho s něma potkávat budem... 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: jn , tehlech napisu je koukam nejpis prebytek
-> samot.n: 135 5 speed se objevují co chvíli... estli to nebude tím, že těch aut udělali jen něco kolem 1200