skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 3401 až 3450) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> P@wlos: jj, to chapu... a kdy se pustis do renovace MTX? mas uz to v garazi nebo porad jen v altanu?
-> Jirik_Tuňák: co proc? proc se prodal? stehoval jsem se na byt a bylo treba investovat do bytu a jinych veci :( a musel jsem se rozhodnout co pujde pryc, jestli standard nebo MTX... dlouho jsem nerozmyslel...
-> Nwkt: ano, uplne dokonale, proto jsem to sel vyzkouset....
-> Dale_Estelle: Takže se zadařilo a drží to?
tak si taky dovolim jednu.po celem dni plnem roboty jsem to navecer jeste vytahl a jemne projel. je to spinavy,ale mejt to jsem nemel cas ani naladu.
-> Tomes 1: dej si na ty dva nicky aspon stejnou ikonku.
-> Jirik_Tuňák: Na co vyhřívaný okýnko, když stím skoro nikdo v zimě nejezdí. Kdybych měl garáž na kábro, tak tu střechu ani nenatahuju.
-> Jirik_Tuňák: Na co vyhřívaný okýnko, když stím skoro nikdo v zimě nejezdí. Kdybych měl garáž na kábro, tak tu střechu ani nenatahuju.
Kdo mi prodá nové přední okno na Rapida? Dík za nabídky.......
Původně jsem chtěl fotit až bude hotovo, ale dnes mi to nedalo, tak snad přispěju a navodím lepší atmosféru.Pro porovnání fotím i s originálem.......
-> P@wlos: a proč?
-> ostatní: Nepřemejšleli jste nad tím, i když to pak nebude orginál, že byste si upravili konstrukci střechy a nechali ji přešít do nějaký kulturnější formy? Osadit i případně vyhřívaným oknem z G1 cabrio apod.
-> ostatní: Nepřemejšleli jste nad tím, i když to pak nebude orginál, že byste si upravili konstrukci střechy a nechali ji přešít do nějaký kulturnější formy? Osadit i případně vyhřívaným oknem z G1 cabrio apod.
a takhle dopadnul - prodej 

hodim foto kdyz jsem dovezl sveho standarda... treba spoustu lidi pobavi :)
-> Bruno: souhlas...
Hoši, nezačínejte s tím zase, je to fakt zbytečný, obzvláště v takhle pěknym tématu. Radši sem nasypte zase nějaký fotky ať se je na co koukat.
ale pořád si držíš první příčku, tak nebuď smutný kubino.

-> Xzibit 07.10.10 18:46:08: napsal jsem ti zpravu
no jinak na zaklade vyvoje a zasahu moderatora v tomto tematu musim usodit,ze být hlupákem je velmi těžké protože konkurence je obrovská
U-Geen 09.10.10 13:53:57 napsal:
→ Kubina AVTOBA3 CCCP: to je takovej problem si to zobrazit?
dole je odkaz.fajn dik
→ Kubina AVTOBA3 CCCP: to je takovej problem si to zobrazit?
dole je odkaz.fajn dik
Nechápu, kdo smazal to dobrodružný čtení. 

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: to je takovej problem si to zobrazit? dole je odkaz.
nikoho jsem neurazel.navazoval jsem na tunera2 a jeho prispevky tu zustaly.kdo tady smazal moje prispevky?