skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 3251 až 3300) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> Dale_Estelle: to ja taky :) ale pokud je prodejce trubka a odmitne to poslat jinak nez prez RM nejakym tim jejich obchodnim balikem tak pri vetsich rozmerech a vaze nebo nedejboze nejakym patvaru se dostane na 100 liber jako prd ....
-> Zazaa: to zcela jiste ano, ale uz par veci jsem si takhle posilat z GB nechal, a takovehle ceny opravdu nedosahly

zalezi jak je to velke a jak se to posila
ona royal mail je jedna z nejdrazsich na svete :(
ona royal mail je jedna z nejdrazsich na svete :(
-> Gryzly: taky mě to tak přijde, all inclusive
-> Dale_Estelle: to je cena zpáteční letenky
-> Matsoft: v tý ceně dopravy ses asi spletl ne?
Tak jsem koukal na svoji masku a mám ty plastový rámečky s nápisem Autoplas a na sklech světel je výrobce Bosch
máte post kod na ty střechy, myslím, že to zvládnu za mín
Jeste k tematu strechy na GB cabria. Uvedena cena cca 6300 je bez dopravy. Firma neposila mimo GB. Umime zaridit dovoz, ale je to cca 2500 kc/ks
-> ondie: a jeste jedna perlicka,wesem dela v tomto rozmeru i predni zluta mlhova svetla,takze budou li pasovat ty bile dalkove,budou pasovat i tyto,myslim,ze se ti to libilo
-> ondie: ted kdyz si to srovnam v hlave,tak teda jsou lampy bosch(ja na cernem kabru),hella(ty jsi vide v garazil) a Jarka na sportu ma autoplast(pise o nich i makak).
tzn vyrobcu rozmerove stejnych lamp bylo vic
tzn vyrobcu rozmerove stejnych lamp bylo vic
-> ondie: ja mam na aute bosch
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Počkej číslo sem hnal přes Hellu,mám ji zapamatovanou,možná chybně..origo světlo je teda Bosch ?
-> ondie 26.10.10 23:10:46: tak rad bych to nejak poresil,ale snad to je na dobre ceste,protoze to po zmereni sedi cca na 1mm presne,ale je otazka,jak to merili-jestli rozmer skla,nebo rozmer cele lampy... ale mam dedukci,ze je to rozmer skla.V tom pripade to je presne ta lampa ,co potrebujeme,navic na tech boschkach je bosch HR a na tech wesemech je tez HR.asi me nezbyde nez jednu sadu koupit,pac to je zalite v plastu a tezko mi to nekdo bude rozbalovat na omereni,cena je 500kc za par,coz je nadhera
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Koukám,že na tom celkem děláš :) ..já zkoušel hnát to výrobní Hella číslo Googlem a zatim nic.
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Těch napodobenin,zatim registruju 2druhy..
Tu z odkazu a ještě stejnou ale bez děr do chladiče..no ještě víc vošklivou.
Zkrátka cit zdejších dobových návrhářů doplňků byl trošku nižší level..
To se mi právě hrozně líbí,že auta z venku (třeba ta GB,kde si dělali svůj vlastní "tuning" v našem případě na auta z východní bloku a nejen!) to maj dělaný s citem ke zbytku,a ne že se tady budou ještě v 21.století prodávat a plácat na auta tucingový jalovice od Ellri a tak..to je fakt k smíchu..to člověk najednou pochopí vyjímečnost třeba sportsady..
Tu z odkazu a ještě stejnou ale bez děr do chladiče..no ještě víc vošklivou.
Zkrátka cit zdejších dobových návrhářů doplňků byl trošku nižší level..
To se mi právě hrozně líbí,že auta z venku (třeba ta GB,kde si dělali svůj vlastní "tuning" v našem případě na auta z východní bloku a nejen!) to maj dělaný s citem ke zbytku,a ne že se tady budou ještě v 21.století prodávat a plácat na auta tucingový jalovice od Ellri a tak..to je fakt k smíchu..to člověk najednou pochopí vyjímečnost třeba sportsady..
po zmereni me vychazi ze by mely pasovat tyhle polske lampy,kez by...
-> P@wlos: jak pise matsoft,tohle je jina maska a asi i vetsi lampy
-> Matsoft: podle parabol spis CZ...
-> m8rinek: cz nebo pl maska... gb ma jinak zebra a vic vystoupla svetla....
Ta na odkazu od P@wlose je ta sama jen vzhuru nohama
Ta na odkazu od P@wlose je ta sama jen vzhuru nohama
-> Matsoft: nevim skoda110r.ic.cz/ftp/.../D
SC00416.JPG
-> P@wlos: to jsou podle mne ty vetsi...ale treba se mylim.
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: zkus tohle: speedpro.cz/maska-dalkovy
mi-svetly-skoda-p-1379.htm
l
-> m8rinek: a mas gb masku? Ceske a jine repliky maji paraboly vetsi.
Hella ty paraboly dela taky. Pak jsem je videl jeste s napisem autoplas
Hella ty paraboly dela taky. Pak jsem je videl jeste s napisem autoplas
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: já tam mam paly, nicméně parabola jde zrenovovat...
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: když na to koukám nemá něco podobnýho Hella?!?
nevite nekdo,kde sehnat pridavne dalkove svetla do GB masky?puvodne tam byly lampy bosch,ale jsou vyrezle.Ptam se jestli to nekdo uz neresil.Klidne nejake polske lampy,jde mi o chrom vzhled a predsudky netrpim
ilustracni foto
ilustracni foto
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: A ty mi ještě někdy říkej že nesnášíš krev 

-> Kubina AVTOBA3 CCCP:
edit: hmmm..po shlédnutí odkazu snad ani nepotřebuji stahovat :)
edit: hmmm..po shlédnutí odkazu snad ani nepotřebuji stahovat :)
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: :) díky za inspiraci..stáhnu a až budu hodně ze života zívat..tak si to dám.
-> Matsoft:

-> Voplik: skoro jo 

-> Matsoft: ty u toho jeste svacis ne?

-> Jarda: ja ho pozvracel

-> Jarda:
To chce silny zaludek.

To chce silny zaludek.
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: tak jsem se zadival na tu fotku a malem jsem pozvracel notebook...

-> ondie: je to saw 6,ale jen pro otrle,kdo da vic masa,ten prezije...
jinak labuznik nejsem,vubec to nevyhledavam a tyhle scenky obvykle stopnu,pac jsem mekej:)cele to vzniklo tak,ze soused sbira filmy a ma mraky dvd a porad mi nejake doslova vnucuje,no a ja mu rekl,pujc mi neco u ceho neusnu
jinak nepatri to sem,ale kdyz se ondie ptal....
jinak labuznik nejsem,vubec to nevyhledavam a tyhle scenky obvykle stopnu,pac jsem mekej:)cele to vzniklo tak,ze soused sbira filmy a ma mraky dvd a porad mi nejake doslova vnucuje,no a ja mu rekl,pujc mi neco u ceho neusnu
jinak nepatri to sem,ale kdyz se ondie ptal....
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Ale musím uznat..jsi opravdový labužník.
-> Kubina AVTOBA3 CCCP:
Tak a teď mi řekni z kterýho filmu si vytáh tu scénu..to je nějaká echt řezničina :)
(ale jako jo,věřim,že už se na mě babky za okýnkem DI těšej :)

(ale jako jo,věřim,že už se na mě babky za okýnkem DI těšej :)
-> ondie 18.10.10 16:43:49: zaskrtit provazem a pak si tu pravacku uriznes nebo idealne sekacem odseknes.Pak jeste razitko od doktora a hura na urad
-> Nostalgik: i tady na virtu jich několik je
MATTESS 19.10.10 13:42:01 napsal: → Nostalgik: známé video
youtube.com/v/cEQ-5×je-xw
Práve tam so to počul, ale hovoril to len majitel, takže som tomu nechcel uveriť
youtube.com/v/cEQ-5×je-xw
Práve tam so to počul, ale hovoril to len majitel, takže som tomu nechcel uveriť

-> Nostalgik: ty auta ale za moc nestály 

-> Matsoft: tak potom pardon 

-> MOLSO: v bazu se delalo jak garde tak rapid
-> Nostalgik: pokial viem tak garde z BAZky nebolo stavali sa tam len rapidy 120

Mal by som dotaz: vyrábali sa Rapidy v BAZ-ke, alebo iba Garde? Keď áno, dokedy? Sú menej spolahlivé než ostatné z Kvasin?
Zazaa 18.10.10 21:54:27 napsal:
→ Luky.: a to vsecko jen proto ze u nas nejakej kokot vymyslel ze prihlasit se muzou jen auta s levostranym rizenim … coz je zas evropskej unikat :(A u našich východných susedov to ide?
→ Luky.: a to vsecko jen proto ze u nas nejakej kokot vymyslel ze prihlasit se muzou jen auta s levostranym rizenim … coz je zas evropskej unikat :(A u našich východných susedov to ide?
-> Zazaa: jsem netušil že to jinde v evropě (nepočíam UK
) jde