skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 3651 až 3700) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> Jarka130: nemohl... to je moje věc a tvoje zbytečná starost
on to moc dobře ví!

-> Pavel P..: ja teda taky pozoruju že jsi na Matěje nabroušen nemohl by jsi nam prozradit co tak strasneho Ti provedl? že je nutné se do něj takto navážet
-> Pavel P..: čuchám čuchám drobnou nevraživost ..
-> Dale_Estelle: no jiftěěě... přece Matýsek je zdatný a precizní renovátor, celý Doksy se mu budou klanět až k šiškám na zemi, báby a dědkové kolem cest budou padat do příkopů v němém úžasu při pohledu na jeho precizní repliku čehosi co svět neviděl :o))
Matsoft 07.09.10 00:47:36 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
k tomu cervenemu domorobo cabriu… ....
to bude kára....
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
k tomu cervenemu domorobo cabriu… ....

' Nejaci obcane romske narodnosti '
takove politicke correctnost, jste uz 50 procent anglican !
takove politicke correctnost, jste uz 50 procent anglican !
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : k tomu cervenemu domorobo cabriu.... Bylo na prodej kousek od Velkych Popovic... nyni je kousek od Chrudimi. Mechanicky hnus.... Kyvka 4q, motor favo, karbec lekr a vyfuk z nejakeho buhvijakeho dilu nejakeho vyfuku. Kastle upravena velmi dobre - vyztuhy uvnitr prahu a pod prednimi sedackami-ten kdo to delal, tak vedel co dela. Navic kastle temer bez koroze. Nejaci obcane romske narodnosti z toho zcizili kola i s podlozkami.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo je to ten co byl v annonci za 12000, poznávám to podle těch kol a inzerát jsem sem dával já:)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Netušim, Matěj by možná věděl víc
-> Nwkt: A prodal se nebo ne? Tohle bylo úplně jinde...
-> VeTeV: bůh suď jak to je

-> Pavel P..: tyto myslenkove pochody nechapu - jedne pastiky se zbavit a koupit jinou 

-> VeTeV: prej jo.... holt smolík, beztak je to nějaká paštika vytažená ze stodoly...
-> Pavel P..: a onchtel zase hadraka luxe? ja myslel ze chce nejakyho jinyho
a Matýsek zase utřel nos

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Někde Praha východ, ale už si to moc nepamatuju
-> Nwkt: To jsem neviděl... Annonci nečtu. Prodal se? Nepamatuješ si kde byl na prodej (kraj, okres)?? Kdyžtak do sz. 

vcera prodano za 1080 liber,jestli pujde do cech,tot otazka
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 18.08.10 13:25:08: To je domorobo, byl v anonci za 12 000,- bez papírů
-> Luky.: Tohle ale bylo po přívalových deštích (v nedalekých níže položených vesnicích byly i povodně) a kaluž v něm nestála. Asi dobře vynutá plachta.
-> Tomaso435: Tenhle nebyl na prodej.
-> rsvancara: Taky jsem si říkal, kdo ví... možná se tam někdy stavím a zkusím najít majitele.

-> Tomaso435: Tenhle nebyl na prodej.
-> rsvancara: Taky jsem si říkal, kdo ví... možná se tam někdy stavím a zkusím najít majitele.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nebyl nááááááhodou za 12 na prodej ? doma udělanej . . . .
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Počkej až bude po dešti, v tý plachtě se udělá louže a pokud je to jen rapid s uřízlou střechou, prohne se mu podlaha 

-> rsvancara: taky mě to napadlo jestli to není domorobo ale i tak..no je to o lidech já se teda o svoje auta bojím jak sviňa ikdyž třeba Fiátek žádnej krasavec není..
-> tunerlada: vzhledem k okolnostem bych tipoval, že to je "domácí výroba", jinak by to šoupl aspoň za plot ....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : zajimavý
divím se že si lidi troufaj takhle nechat venku takovýhle auto

Náhodou jsem ho potkal jen tak uskladněnýho na ulici. Zajímalo by mě, co je to zač. Střechu to mělo poměrně objemnou (nebo špatně složenou) a vpředu akorát rám čelního okna, jinak nic. Ale nemělo to zvýšenou záď jako MTX.
Nebudu psát, kde to je, aby mě zase nenapadnul majitel, že mu to kvůli mě někdé ukradne, jako se to stalo D29 minule když vyfotil na ulici odstavenou Volhu VB...
Dle poslednich info poskozen nebyl. Tam, kde byl uskladnen bylo cca 15cm vody, takze tak cca do 1/4 kol, takze auto je v poradku.... narozdil od jinych.
-> Matsoft: Co vim tak s nim někam odjel, ale jestli ho dal zpět do tý garáže naproti mě, tak tady povodeň žádná nebyla.
-> Matsoft: i tak bych to koupil 

-> Baghira 27.07.10 21:40:41: udajne byl tento kus poskozen povodni.

-> OndraST: Máme, známe
Na tohle jsem narazil na netu, doufám že tu ještě tyhle fotky nejsou.
-> doly120: Motá se kolem baráku p.Válka, prý dělá motory do škodáren a hasičských čerpadel, foto není, ale nedávno jsem ji viděl, měla přední kapotu jiné barvy - černá, tm.modrá???
Hoď sem potom foto, napíšu, jestli to bude ona
Hoď sem potom foto, napíšu, jestli to bude ona

-> Hřib: Nemáš fotku? Nebo nevíš komu to patří?
-> doly120: Nebude to bleděmodré matné, co se motá po Ově - Bartovicích? Moc pěkné není na pohled...
-> Petrson: -> darklord: Jojo,díky :)
Ale nenašel sem to co sem hledal,měl by to být nějaký rapid cabrio v dezolátním stavu,a za 14dní ho máme mít na karosárně,tak mě to zajímalo... Asi nějaký ,,nový,, kousek
Ale nenašel sem to co sem hledal,měl by to být nějaký rapid cabrio v dezolátním stavu,a za 14dní ho máme mít na karosárně,tak mě to zajímalo... Asi nějaký ,,nový,, kousek
-> doly120: zkusil bych tady: www.skoda136.cz/Rapid/rap
ids_list.html
-> doly120: daj hladat 'databaze cabrio'
Má někdo přehled o tom,kde se všude se nachází rapid cabrio? Myslím v čr,konkrétně Moravskoslezký kraj
Jojo Jablonec :-). No ten druhej mi přijde jako spíš žlutej, ale asi to bude to Gardeso, není to moc vidět, navíc nad tím "uskladněním" těch aut by škodovkářovo srdce trochu zaplakalo.
-> Baghira: a ten druhy kus byl hědý hádám
-> Baghira: Asi Jablonec n N. co?
-> Baghira 27.07.10 21:40:41: Tenhle se mě v Anglii vždy moc líbil...
-> Baghira: po tomhle jsem koukal.....krasavec

Včerejší úlovek...pokud jsem dobře koukal, má borec v garáži dva kousky.
-> krup: V obouch mám jako obchodní označení: Š Rapid Cabrio Convertible a navíc ve velkým mám typ karoserie :samonosná cabrio
-> Gryzly: a teď máš v tp napsáno co přesně? ( jen pro info )