skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Jarda: ja všetko s búdou volám pikap
máš jedno

-> Jarda: to vies ze nevola ,vola sa to van
-> minno 03.10.17 15:40:43: todle combi s boudou se taky jmenuje pickup?

tak precijen jednu z Kazachstanu z kamerky - mesto Aralsk, tady maji jeste cele funkcni cervenomodre majaky, to na UA maji cervenomdre taky a cervenou cast odpojenou, takze jim blika jen pulka majaku
asi jsou uz zblbli z EU, ikdyz treba madari maji normalne taky cervenomodre majaky cele funkcni

v týdnu jsem u Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích viděl zachovalou Felicii Combi snad pro transport orgánů? Byla přímo v areálu ÚVN, foto bohužel nemám...
Uzbecka policie :) jinak kdyz uz maji i majak, tak je nikdo nerespektuje, v Kazachstanu to je uz lepsi, tam je kazde druhe policejni auto niva, ale nemel jsem odvahu to vyfotit, protoze to jsou dost ostri hosi s AKckama... Kolegu tam pokutovali, me ne...
Jestli to tady bude čitelné...
... přidám ještě nějakou fotku z předloňska.
A když už na to koukám z počítače a ne z mobilu...
-> Jumbo: Víš jak, před zákonem jsme si všichni rovni, jen někteří jsou trochu rovnější... a když majitel není tak úplně civil, tak to problém není...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak to koukám, myslel jsem že tohle zbarvení je ještě chráněno zákonem, takže nesmí být v soukromých rukou...
-> Jumbo 23.05.17 14:10:58: Ta patří PHS OS, je to původně policejní speciál, odprodaná do civilu a poté odkoupena za účelem vrácení do původního stavu. Původně byla taky pražská, myslím že ADS.
-> rsvancara: to jako myslíš že do tohohle by se ten policajt vešel líp?
-> rsvancara: totok rozmrdaju este skor 

-> Jumbo 23.05.17 14:10:58: ja nedavno v Jaromeri tajnou policejni feldu s kamerama, napred jsem myslel, ze je soukroma, ale pak jsem videl, ze v octavkach maji stejne kamery
Já minulou středu potkal na D1 u Meziříčí Feldu kombi ve starých barvách Policie, dokonce i s předním rámem na klokany, seděli v ní 3 uniformovaní a měla relativně nové značky, něco jako 1BE, tak jsem docela koukal...
-> Nwkt: Ty Avie jsou mnohem zajímavější. Ale už je ta firma prodává hezkou řádku let...
-> Jarda: Za 30let už asi žádné auto v tomhlem zbarvení v činné službě nebude
,takže by s tím asi problém nebyl 
Za předpokladu, že se tedy v návaznosti na tuto skutečnost upraví i předpisy o vzhledu policejních aut.

Za předpokladu, že se tedy v návaznosti na tuto skutečnost upraví i předpisy o vzhledu policejních aut.
-> Jarda: vzdy sa to nejak da zariadit
-> castrol 15.05.17 15:44:41: no prave na Vckach jsou VB a i modrobile... zalezi asi taky, co bude, az tomu bude 30

-> Jarda: dve dedinky odomna takto predaval felicie ,akurat odstranil napis policia
tak na vecka asi ne koli napisom atd... ne ?
tak na vecka asi ne koli napisom atd... ne ?
-> castrol 15.05.17 12:18:09: s takhle pomalovanym dnes nevyjedes a chtelo by to dat na Vcka
otazka, kdyz by se 30let oznaceni policejnich vozu nemenilo, jestli by to v takovem provedeni slo dat na Vcka...
Vis jak buzerovali nekoho kvuli ceduli autoskola? :/

Vis jak buzerovali nekoho kvuli ceduli autoskola? :/
-> Nwkt: tak uz aj teraz
-> Domajz: no dyk....

-> Pavel P..: Otakarova směrem do Vršovic 

-> Bukaj: zrejme uz je po zasahu 

-> rsvancara: to je v Praze na synkáči....
-> rsvancara: Nechali zapnutej majáček při zásahu? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak jsi s touhle fotkou -> Enggik 28.01.16 21:15:46: měl asi pravdu

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> Bukaj:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Auto? Kde? 

-> Enggik: Ty kráso, auto bez řidiče. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Bohužel nemám vůbec tušení

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.