-> SexyStroj: Takový věco jako tyhle skla na světlech mi vůbec nevadí, mě se nelíbí takovej tůzing, jakej je prováděn zejména na rapidech, který pak nechci vidět při pokusech vyjet na pangejt. Ani proti motorovým úpravám nic moc nemám, sám jsem si na motorce ladil různý kraviny, a na skútru na kterým jezdím do školy a cestuju po republice ladím dodnes. Já jsem extrémně zastaralý člověk, stačí se podívat na zařízení mého pokoje na této fotce
img2.rajce.idnes.cz/d0202
/.../P1020912.jpg?ver=0 a každý pochopí, že žiju více-méně pořád jednou nohou v minulé éře, a podle toho si představuji i svou šádinku. Nejvíc se mi líbí užovky, jako má třeba Los_pavlos tady, na tu jsem teď koukal, a poslintal jsem klávesnici. To je prostě nádhera!! To mít, tak z toho půl roku vylezi jen na benzínce abych natankoval, a zas bych tam skočil a nevylez dokud by žravé světýlko nezasvítilo. Bohužel moje škodovka a) není užovka, a za b) je ve značne upracovaném stavu, takže budu rád když projde STK, a budu pomalu šetřit na veliké vyvařování atd. Zatím ji pomalu natírám válečkem, ať trochu vypadá, a až jednou přijde čas na nový lak, bude to právě VB. Pro mě je nejdůležitější interiér, protože tam budu trávit nejvíc času. Hudbu miluji, proto mám rád kvalitní zvuk (škoda, že nejde dát do auta gramofon, hold analogový zvuk je moje láska), ale zase nemusím auta v rytmu poskakující. Muziku taky poslouchám spíš pro dnešní generace zastaralou a nepoužitelnou. Takže na to mi bedýnky od počítače budou stačit. Pak to chce dobré topení, to mám, po 5km jízdy už škodovka pěkně topí. A co víc si ještě přát? Aha, tachometr který počítá, i na ten přijde. Ten co tam je teď alespoň ukazuje, a to přesně! Jinak neorigo dílů tam mám požehnaně, nejviditelnější je asi volant z favorita. Ten mi ale nevadí, do ruky sedne bezvadně, a dokud to nebude ve VB laku, asi tam zůstane.