-> SwoonDr.: rámečky díl top x blikače avia / golf .
rámečky už udělal kdosi na 3D tiskárně .. jednu sadu mám kdyby náhodou jako že spíš ne
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit Top Xx fotky
-> Kocvin: To si právě myslím taky, ale co ten rámeček? Má to kolem lampičky vystouplý rámeček v barvě nárazníku. Golf nic takového nemá, tam je světlo utopené v prohlubni..
-> SwoonDr.: Tuším že golf II, ale jistý si nejsem..
Když tak koukám na ty fotky, co tu jsou, máte někdo tušení, z čeho jsou použité přední blinkry a jejich rámečky? Nemáte prosím někdo lepší fotku tohoto detailu?
-> P@wlos 19.03.18 08:05:03: jinak mužu hodit dotaz na vyšší místa, ale myslim že je to jasnej nesmysl. Ale když chtějí tak at si věří čemu chtěj.
-> P@wlos: ještě mám někde asi 2 fotky... nevim kde.
Tohle bude jen nějakej autosalon kde dýler nebo úpravce prezentuje...
Tohle bude jen nějakej autosalon kde dýler nebo úpravce prezentuje...
-> OTA-MTX: Tak poláci jsou schopni v polském dokumentu pro TV tvrdit, že zadní kapoty na Rapida se vyráběli v polsku, že jsme tady neuměli tak naohýbat plech. 

-> P@wlos: tak je taková doba ne?
podle mě nesmysl

-> P@wlos: Filip ? Pohádkář :-D
-> P@wlos 19.03.18 08:05:03: tak se skodovkou nejaka spoluprace byla a testovali tam treba pevnost ROA v krutu a ohybu (v ohybu vysel lip a v krutu hur, nez obyc favorit ), ale kdyz metalex musel odstranit i loga skoda... dnes by s nafoukanou skodovkou takova spoluprace ani mozna nebyla :/
Tak na polském serveru tvrdí, že tohle udělala škodovka jako prototyp a až poté se dělal Metalex... tento blud se snaží namluvit fáčkařům, co vy na to? (Je to pěkné, ale historie by se neměla měnit)
-> Nwkt: přední nárazník to nemělo, teda spoiler to nemělo..... záleží jesi je to topx topxx nebo evolution nebo evoII atd...... a ani zadní myslim že nebyl. tahle verze byla jen s prahama, 4okem v celku, volantem, radičkou, atenou, a zadním křídlem na 5dveřích a na střeše...
-> Marty227: bohužel né já :-(
-> Tomaso435: Přední nárazník tam zůstal ne?
-> Tomaso435: veď priznaj že si bol na výlete..

-> Tomaso435: To vypadá na stejný auto,jak jsme se bavili a i já jsem pak dával nějaký fotky. Tak asi nebyl až tak zdravej 

-> rOMAN: Nevím, je to u soudruhů v Polské lidové republice
-> Nwkt 07.02.17 21:53:24: a na strese ma Rovera ne ? :)
Jeden dlouhoodstavený belgičan. Již je v polsku u favoritího nadšence :)
-> beastyLA - ten první: to máš pravdu není nad užovku....

-> stana1 06.03.11 21:55:49: tuto fotku jsem měl z nějakého časopisu hodně dlouho nad postelí ;) nádhera - i když k užovce to má daleko 

Pokud by měl někdo nějaké bližší informace nebo třeba i dily o tomhle top Xu které je na tehle fotce tak mi je dejte sem, nebo na e-mail: stana.micek@centrum.cz
-> Edisek: 35-40 r. mužského pohlavia ale že by vedel čo je top X tak to pochybujem
-> dominique: a vlastní to aspoň niekto normálny alebo zas nejaký vychcánek čo to nechá zhrdzavieť a bude za to chcieť nekrestanské peniaze ? 

-> Edisek: Tak tak... stretávam ho v Tescu na Zlatých
-> dominique: to jazdi niekde po SC ? 

-> Tomaso435: tú poslednú poznám

jednoho jsem vcera videl stat u Spalenyho Porici,ale nebyla minuta se tam zastavit, snad pristi tyden. Vypadal uplne stejne jak daval Tomaso tu fotku toho vinovyho
-> Tomaso435: tyhle fotky už mám ale díky.
-> RON: to je škoda, ale co nadělám snad sa eště nějaký top X vyskytne k nafocení...
-> RON: to je škoda, ale co nadělám snad sa eště nějaký top X vyskytne k nafocení...
-> stana1: ty jsi mi cca tři měsíce zpátky psal ohledně TopX - ten, co ho vlastnil už ho poslal do hutí, takže bohužel už nenafotím 

-> LiMaK - 742 forever: jj tohle přesně myslím, kdyžtak mě to pošli na e-mail co mám v id pokud to máš ve větším rozlišení.
pokud by měl někdo ještě podobné fotky tak budu rád....
pokud by měl někdo ještě podobné fotky tak budu rád....
myslis toto?
nevim jestli ti to pomuze, je to focene mobilem...
nevim jestli ti to pomuze, je to focene mobilem...
Zdarec, má někdo nějaké fotky ve větším rozlišení tehoto favorita? Buď X nebo XX
Duvod proč je sháním je ten že bych chtěl nechat podle nich udělat nálepky co byly na bocích na masce a na 5tých vratech.
e-mail mám v id díky!
Duvod proč je sháním je ten že bych chtěl nechat podle nich udělat nálepky co byly na bocích na masce a na 5tých vratech.
e-mail mám v id díky!