Pak sem skočil do feldy, která dvakrát hrábla a už sem mazal pryč, nemusím asi říkat, jak mi to zvedlo náladu po celej zbytek dne (on to celý musel vidět, neb tam pak na někoho, už čumákem dolu, ještě čekal). 

Pak sem skočil do feldy, která dvakrát hrábla a už sem mazal pryč, nemusím asi říkat, jak mi to zvedlo náladu po celej zbytek dne (on to celý musel vidět, neb tam pak na někoho, už čumákem dolu, ještě čekal). 

Což mi připomíná, že když jsem pár dnů zpět dělal generální úklid, abych vyhrabal vše potřebné pro přípravu na STK u feldy a vystrčil užovku z garáže ven, šli kolem dva kluci cca 10 - 12 let a hádali se spolu, jestli je to Trabant nebo Škodovka (Mám vzadu plaketku na přání od Johnyho). 

Taky praktikuju tenhle model, pokud se dá..

měli jsme samá tak 5-7 metrů tak se běžně 2-3 spojovali

Docela drsný.. Jsem ty věty typu "to ty už určitě potřebovat nebudeš" zatím vždycky dokázal spolknout a likvidoval hlavně máti různý odkladiště čehokoliv potají - bohužel s výsledkama ne moc uspokojivejma.

vaši potomci budou mít určitě radost za těch XX let až tohle všechno po vás budou uklízet...jsem vždycky říkal otcovi..."nepřiděláv
ej mi prácu a neskladuj veteš...stejně to hned vyhodím jak tu nebudeš"

Většinou taky tak - i když ne úplně vždycky. Třeba v neděli jsem našel sbírku vrtáků, shromážděných ze všech koutů za účelem přetřídění a ostření.. na podzim roku 2016..

Nádhera, rozleštit pár miest opraviť a hotovo

treba na tom bude lip at muzu pak jen vymenit komplet sedadlo.

tak zacinam mit obavu jestli ten motorek vyskovyho ovladani bude opravdu fungovat. Plus mam roztrzeny operadlo

a o sekci vraků nevím, o tom cabriu už jsme diskutovali, neshodli jsme se já tipoval staršího Saaba a nebo Renaulta 19.