a kazdej vyrobce si to dela trosku po svojem jednodussi.Namatkou tenhle clanek, ale v norme se mi to hledat nechce jestli je to spravne
www.ladinn.cz/ostatni/... /SKS.html

a kazdej vyrobce si to dela trosku po svojem jednodussi.

a stejne je to k hovnu, co bys na tom chtel jeste honit na co ti nestaci 1Gb. Ale to resit nebudem, kazdy sveho stesti strojvudce 

problem vetsinou je ze nevis cim to proslo a jak s tim kdo zachazel, i kdyz tohle nevypada spatne...Ale z tohohle recyklovacni uz sem vyrostl, pak akorat furt pocitas metry jestli to vyjde nebo ne 

Tak jestli je to někoho z vás, tak šup, šup, ať je to pryč, nebo si to rozmyslím... 

Kdyby byla možnost svozu domovního odpadu jednou za měsíc, nebo na lístečky, jako tomu v některých obcích bývalo (nevím, jak dnes), tak toho využiji. Mám 110L popelnici (nádobu na odpad, nikoli škodovku) a svoz 1x za 14 dní a většinou bývá zaplněná sotva ze třetiny...

Pak sem skočil do feldy, která dvakrát hrábla a už sem mazal pryč, nemusím asi říkat, jak mi to zvedlo náladu po celej zbytek dne (on to celý musel vidět, neb tam pak na někoho, už čumákem dolu, ještě čekal). 

Což mi připomíná, že když jsem pár dnů zpět dělal generální úklid, abych vyhrabal vše potřebné pro přípravu na STK u feldy a vystrčil užovku z garáže ven, šli kolem dva kluci cca 10 - 12 let a hádali se spolu, jestli je to Trabant nebo Škodovka (Mám vzadu plaketku na přání od Johnyho). 

Taky praktikuju tenhle model, pokud se dá..