Prekupnici stale jsou :(

prohledat
111 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 28.02.2018 do 10.03.2018, založil/a ulicek
řadit dle data
12:06:59
10.03.2018
King
-> vhml: Tak co sem kurva lezeme?! 3
upraveno 1x, naposled 10.03.2018 12:07:12
11:56:08
10.03.2018
Jirik_Tuňák1983
11:11:03
10.03.2018
vhml
-> Jirik_Tuňák1983 10.03.18 10:41:15: a tuňák uz je pryc teda?

Ja koukam ze jsem na tom se stavem 5 skodovek a kontejneru dílů jeste docela dobre. Byt se tomu nijak nevenuju3
10:41:15
10.03.2018
Jirik_Tuňák1983
-> King 10.03.18 10:10:47: Dojedeš na tom k uzenáři pro šišku turistickýho salámu? Myslím, že ne. 1

Jsi na tom tedy stejně jako já s volantem a 1 ks těsnění pod prsa.
10:10:47
10.03.2018
King
-> Luky: Pocita se jako “zidle “ , kdyz mam v garazi jeste odstrojenej blok 742.136, odlehcenej setrvak a par dalsich shade kravin, se kterejma jsem se nedokazal 12 let po odluce rozloucit? Dava mi to aspon minimalni mandat malinko to tady “zasirat “? :-)
00:01:05
10.03.2018
srdcar 120L
-> hans1: Tak dobový tlumiče jsou od těch na obrázku na míle daleko. Zahrabu v garáži a dám foto, protože originály ještě mám, pro sebe, nedám.
18:20:47
09.03.2018
Jozka
-> Luky: Tak u těch to smysl ještě dává..4
16:23:46
09.03.2018
Luky
-> Jozka: 3 3 Ale co ti chudáci, co sedí na dvou nebo více židlích? 1

Četl jsi SZ ode mě?
15:48:40
09.03.2018
Jozka
-> Luky 09.03.18 09:52:28: Škoda ovšem je, že z nějakejch záhadnejch důvodů ten exodus nedotáhnou až do důsledku - a to nejlépe tak, že by chodili exhibovat na nějaký stránky pro ex-škodováky a přestali obsírat tady..3 3 3
14:25:24
09.03.2018
Westas - zrušená registrace
súhlasím s Tomom

chlapi, veteranizmus nieje o rozume, je to záľuba, nie biznis. Kto v tom vidí iba peniaze, tak nieje veteránista, ale biznismen a nemá tu čo robiť. Kto by ma chcel napadnúť, že škodovka nieje veterán má smolu, ktorý automobil dovŕšil 30 rokov existencie, je veterán. Jediné termíny, ktoré poznám v spojení so starými autami sú napríklad nostalgia, záľuba, vášeň, srdce, s rozumom to nemá nič spoločné. Kto v starom aute vidí obchodný artikel, teda že časom jeho cena porastie, si môže s priekupníkmi potriasť rukou. Mal som 120L z r.77, motor žral veľa oleja, tak som ju predal. Neskôr som kúpil 105L z r. 81, predal som ju, lebo mala vysokú spotrebu aj po oprave motora. Mal som Clio z r.02 (tragédia na kolesách, bol to diesel a čo som ušetril na spotrebe som do auta vrátil na náhradných dieloch, takže spotrebou peňazí auto prevýšilo spotrebu poslednej 105ky, plus práca a čas. ktorý som nad tým autom strávil a tak som si povedal, že radšej budem drieť na škodovke, ku ktorej mám vzťah, ako na nejakom Renaulte), teraz mám 105L a každú jazdu si užívam a aj údržbu a opravy robím radšej ako na Renaulte. Pre mňa auto nikdy nebolo spotrebná záležitosť, aj rodičovskú Felíciu som voskoval a udržoval už keď ju kúpili ako novú a jazdí doteraz a starám sa o ňu dodnes. Aj keď to už nieje škodovka ako bývala.
14:19:27
09.03.2018
palinator
-> kraska98:

Vidiš, já škodovku nikdy neměl proto, protože bych na jiný auto neměl peníze (imho za svoje první auto to nepovažuju, spíš jako nultý :) ), ani proto, že bych z její techniky nějak uchcával (byť koncepce zajímavá). Spíš jsem jí měl jednak jako revoltu proti většině společnosti, která na ní plive a zejména proto, že jsem v ní strávil dětství. Proto přežívá rok od roku, technickou od technický, přestože je to neperspektivní model a z veteránskýho hlediska ještě neperspektivnější konkrétní kus. Nicméně iracionalitu v mizerný cenový hodnotě (čili jako investici) smazává fakt, že to auto nejspíš nikdy neprodám. 6

Možná že ale moji veteráni nebudou jen auta "posvátná" svou minulostí - pokud dostanu v létě služebák, stane se z Octy docela slušnej veterán (jakožto relativně zachovalý a vybavený TDI, který není slepený ze 3 aut 47) - i když opět tradičně naprosto iracionální.
upraveno 1x, naposled 09.03.2018 14:20:37
13:41:57
09.03.2018
Tom Troll
-> kraska98: Oproti takovýmu Citroenu BX, Renaultu 11 byli škodovky vždycky nezajmavý a obecně horší, ať už jízdou nebo technicky, a to se se škodovkama notně věkově překrejvá.

Jedinej důvod proč ke škodovkám češi (ty a já ostatně taky, žejo) tolik táhnou je protože tady v tom každej v životě jezdil, a je jedno jestli vpředu nebo vzadu, jestli na tom začínali jako na nejlevnější věci s čtyřma kolama nebo jezdili vzadu v autě rodičů, jejich všední prezence na ulicích se lidem zaryla do paměti.

Jediná věc jak škodovky na zdelší lidi dneska hrajou je nostalgie a zvyk, a v tomto případě se každej musí rozhodnout jestli se bude řídit mozkem nebo srdcem, racionální řešení vždy bude zbavit se toho.
upraveno 1x, naposled 09.03.2018 13:42:56
09:52:28
09.03.2018
Luky
-> kraska98 08.03.18 22:16:27: proto se již pozorovatelná část místního osazenstva pomalu ale jistě od škodovek přesouvá k levnějším, lepším, silnějším a hezčím autům 3
23:34:02
08.03.2018
King
-> kraska98: Genius loci ve spojeni s autem? Originalni :-)
22:21:53
08.03.2018
Petuli
-> palinator: sice už si nevzpomínám:-),ale hlavně že jsi spokojený.
22:16:27
08.03.2018
kraska98
Ale když si to přeberete, tak škodovka nebyla nikdy nejhezčí ani nejlepší auto.Bylo to auto za pár korun a možná proto jsme jí i milovali a odpouštěli jí neduhy, které má.Ale co dnes, když se z toho stal předražený krám ? Nějak se tím vytratilo genius-loci škodovky. A ty ceny půjdou neustále nahoru.A za peníze,co bude stát škodovka si budete moci koupit mnohem zajímavějšího a lepšího veterána...
22:03:34
08.03.2018
palinator
-> Bukaj 01.03.18 23:41:08:

Já teda mimo úspěšných obchodů s Krejčíkem (kterejch bylo na můj vkus hafec) mám taky určitej šrám - ještě v době, kdy neletěly ceny emkovejch krytů do závratnejch výšin, tak jsem kupoval československou sadu (vlastně dalo vzniknout po letech mému tématu o spárování) na skutečný bolestivý horní hranici, kterou jsem byl ochoten dát (tušim 900 nebo 1000 Kč - v době kdy jsem koupil komplet světla CZ za 500 od člena Petuli, jemuž dodnes děkuju). Přišlo každý světlo jiný, když jsem to chtěl nějak řešit, tak mi tušim dal tenkrát stovku slevu na další pár, ten sice barevně odpovídal, ale zas neseděly nápisy. 3
20:40:03
08.03.2018
Jarda - zrušená registrace
-> Robert 106 08.03.18 20:33:33: zadni 130 mam pripravene na LUXe:( predni mam origo4
20:33:33
08.03.2018
Robert 106
-> hans1: Tyhle sačkojidní Atesa jsem bohužel koupil na Rapida. Přední jsem vyhodil zadní se mi povedlo vrátit. v porovnání s originálem tak poloviční odpor.
15:23:08
08.03.2018
hans1
Dobrej týpek auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-110r-tlumice.php chce z ně 5000kč 9 .Otočené štítky na foto aby nebylo vidět nápis ateso 3 pokud to někdo koupí s tím že si bude myslet že je to dobový originál má solidní vývar.
11:55:16
08.03.2018
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> rsvancara: No mě přijde, že poslední dobou "renovuje" kdejaký Ferda kutil. 3 Zdá se, že se z toho stává nový národní sport. Stačí projít inzeráty. Každý třetí má sbírku, každý druhý je srdcař a vlastně všichni kdo shání potřebují věci na renovaci.
upraveno 1x, naposled 08.03.2018 11:56:05
11:06:44
08.03.2018
rsvancara
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ... spíš že si člověk za normální prachy se 120cou už nezarenovuje a Fábie ho nebaví :-D
20:13:54
07.03.2018
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Robert 106: A co tím chceš říct? Že ti zhodnotili auto, nebo díly? 3
20:11:40
07.03.2018
Robert 106
Překupníci stále jsou a momentálně se jim nebývale daří.

Díky internetu se jim dokonale povedlo zvednout ceny.
21:03:28
03.03.2018
isti
-> dragon_cb_cz: Asi to máte inak v Česku,,alebo nepoznám správných ludí.U vás je niekolko mien ktoré sú známé dlhé roky a majú vybudované vzťahy z ich ˝˝dodávatelmi˝˝a dá sa na nich spoliehať.U nás sa objavil na internete pred cca dvomi rokmi týpek od Nitry ktorý vykupuje všetko možné po republike a predává to za vysoké ceny.Okrem neho o žiadnom inom predajcovy ktorý by mal aj nedostupné diely neviem.
20:06:10
03.03.2018
dragon_cb_cz
-> isti: Vyrovnávají ceny ve smyslu, že udržují +- stabilní nabídku - krom těch opravdu nedostatkových dílů mají spoustu věcí pořád skladem za nějakou stabilní cenu, každý si může vybrat jestli to chce koupit nebo čekat na lepší deal... kdyby nebyli, tak je v jednu chvíli cena relativně nízká (zrovna se objeví víc kusů na prodej) a jindy nesmyslně vysoká (protože není kde zrovna brát)... ale je ten trh je hodně malý, takže ta role je podle mě relativně omezená.
12:42:18
03.03.2018
volové.
10:39:18
03.03.2018
isti
-> COL: Dve veci nechápem,čo by malo znamenať že vyrovnávajú ceny?A druhá vec je zainvestovaný čas,akože za ten čas ktorý obetuješ na hladanie dielov za výhodnejšie ceny by si mohol zarobiť penieaze?
22:59:24
02.03.2018
COL
-> King: Uplne ne, ale mam pocit, ze se to tady tak nejak vznasi :-)
22:51:56
02.03.2018
King
-> COL: Mozna mi neco uteklo, ale pochopil jsem to tak, ze tohle tema neni o tom, ze by nakup za ucelem dalsiho prodeje byl neco zavrzenihodnyho, ale spis o etice kseftovani. Meli jsme tady i poucny pribeh o tom kterak pan K. ze zacatku ojebaval pravidla mostarny za ucelem maximalizace zisku, ale pak si v souladu s teorii her uvedomil, ze v dlouhodobem horizontu se mu vyplati hrat fair :-)
22:13:48
02.03.2018
COL
Asi budu za cernou ovci, ale ja existenci prekupniku (obchodniku) spis vitam, pokud o zbozi nelzou a ma tvrzenou kvalitu a puvod.

Duvody:

1) udrzuji likviditu trhu

2) diky kontaktum dostavaji do obehu dily, ktere by se tam jinak dostaly obtizne

3) vyrovnavaji ceny

To, ze jsou ceny nyni extremni je dano poptavkou, nicim jinym. Prekupnik mi umozni koupit vec okamzite, je na me, zda ji koupim, nebo budu cekat na nahodnou vyhodnou koupi, ktera casto s naklady na dopravu a cas na shannei vyjde draz :-) (hlavne u dilu). Cena veci v case je dana tim, co za ni v dany cas jsou lidi ochotni zaplatit.
upraveno 1x, naposled 02.03.2018 22:16:45
18:58:57
02.03.2018
hans1
-> Westas - zrušená registrace 02.03.18 16:48:41: Bohužel nemáš pravdu ,díly na 90 let stará auta jsou levnější než na MB,erka atd.Vše je o poptávce kolik lidí renovuje a o tom kolik dílů je.Jaká je skutečná cena auta je jedno prostě lidi to chcou a ono to není.V podstatě je svinstvo všechno supermarkety,podnikatelé co ti budou tvrdit že výplatu ti dát nemůžou že nemají a pak jedou k moři nové auto atd.,autobazary koupí auto za půlku tvrdí že víc dál nemůžou a sami mají sbírky veteránů za miliony znám jich několik,exekutoři,právníc í,doktoři co furt brečí že mají málo peněz,že nezvládnou eet,erecepty 8
17:44:13
02.03.2018
SO545
-> darklord 02.03.18 17:22:48: suhlas. nieje nic horsie ako vyplakavanie ze to je zaluba a v podstate by som ma nieco dostat skoro zadara lebo to nema cenu... To je drist.

Ja som vcera obdrzal od prikupnika jeden hlinikac za 50e.

Jeho predstava bola 80 plus posta

Moja 50 a vyzdvihne to moj clovek.

Pekne som mu napisal ze je to len moja ponuka ked to za mesiac na bazosi nepreda

moze dat vediet.

V stredu sa ozval ze ci to plati a disk je doma.

Jednu jedinu vec si treba uvedomit diely ktore su este v obehu su viac menej posledne dostupne... Uz sa skoro nic na tieto auta nevyraba a preto aj ceny idu hore.
17:42:18
02.03.2018
dragon_cb_cz
-> Westas: Ty jsi fakt dobře mimo... to v jakých sériích se ty díly vyráběly je úplně nepodstatné, stejně jako to, za jaké ceny byly tehdy. Jediné co je podstatné je, kolik jich je dostupných na prodej (nabídka) a kolik lidí je chce koupit (poptávka). Lidi nejsou blbý a pokud by mohli kupovat (při stejné úrovni pohodlí a služeb) jinde levněji, u překupníků kupovat nebudou.

Mimochodem, když obchod s autodíly nakoupí levněji od dodavatele a tobě to následně prodá s marží, tak to špatné není? 3 A že mají kolikrát větší marže, než ti démonizovaní "překupníci".
17:37:52
02.03.2018
isti
-> peter13789: Z jednej strany ano,on zaplatí to čo mu povieš lebo ty nie si taká sviňa aby si povedal nereálné ceny.Aj odomňa už kúpil nové plechy a len raz opítal či by sa nedalo dohodnúť nižsiu cenu,povedal som že nie a tým zjednávanie skončilo.Ale to že v akých množstvách nakupuje všetko možné je nechutné,a o autách ani nehovorím.Možno už má v tom aj šeťmiestnú sumu.
17:22:48
02.03.2018
darklord
-> Westas: to si napisal peknu sracku. Je to obchod ako kazdy iny, ked mozes kupit diely za mensiu cenu tak ich nekupuj od priekupnika, jednoduche. Kto nema cas jazdit krizom krazom po republike si holt zaplati a ma to rovno pod nos.
16:48:41
02.03.2018
-> peter13789: skor ako sikovnost by som povedal ze je to nehumannost, zneuzivanie zaluby druheho na vlastne obohatenie. Keby to boli diely na auta z prvej polovice 20. storocia tak nepoviem, tie su pomerne vzacne. Ale v tomto pripade ide o auta ktore sotva dovrsili vek veterana, kvantum dielov je este mozne dostat v maloobchode za normalnu cenu, vela ludi ma tieto diely po garazach a pojdoch a pivniciach aj v povodnych obaloch a nepouzite a priekupnici sa snazia umelo zvysovat cenu veci, ktore za tie peniaze nestoja, nestali a nikdy stat nebudu, pretoze su to diely na ľudové vozidlá, ktoré sa vyrábali v obrovských sériách za ľudové ceny a tie diely nemajú takú hodnotu. Napríklad osobné Tatrovky sú už iná liga. A priekupníci ako na truc prestrelia cenu, len aby zarobili, pričom väčšina má z tých dielov peňazí dostatok. Ide len o závisť predávajúceho nad úspechom a bohatstvom niekoho iného, ktorú sa snaží ukojiť tým, že zarobí na záľube/nevedomosti/situác ii niekoho iného. Nejde o záľubu, ani o snahu pomôcť, ani o snahu zapáčiť sa, len zarobiť. Toľko môj pohľad na vec.
upraveno 2x, naposled 02.03.2018 16:50:04
07:48:54
02.03.2018
peter13789
Ja som nedavno predal dost dielov "priekupnikovi" ako ho mnohy u nas na okoli poznaju. Bol som si vedomy ze vecsina dielov pojde dalej na predaj a za cenu aj dvojnasobnu,ale jeho jednanie rozhodlo. Povedal som mu cenu a na com sa vieme dohodnut a bez vyhovarania vyplatil a diely odviezol. Nie ako vecsina "zaujemcov" by diel chcelo,ale to je vela,a postu plati predavajuci .... Za toto natahovanie to fakt nestoji a tych napr.100e co som mohol navyse zarobit som obetoval casu a rychlosti jednania. Ja som dostal kolko som chcel a ked on na tom zarobi,je to jeho sikovnost
06:35:48
02.03.2018
Bukaj
-> sep: 157 47
06:07:30
02.03.2018
sep
Tyhle žalozpěvy jsou zcela mimo,jako jeden z dříve vyvrhnutých na svět pamatuju dobu kdy tu bylo pár lidí a kdy vše fungovalo trochu jinak ,nebylo málo lidí které jsem osobně neznal a posílal jim ramena,silentbloky a hřídele na vlečku i s dokladem z místní mototechny ( aby je pak někteří pouštěli s přírazem) .

Tenkrát se tu tepalo do Borise,který na férovku kupoval,prodával a byl za černou ovci,takhle to dělalo víc lidí ale on jediný bez masky kamaráda z komunity které jde o stejnou věc.

Pak přišlo období kdy se najednou objevovaly zapadlé a od světa odříznuté mototechny s nedostatkovými díly které už jsou mimo účetnictví ,za trojnásobek katalogové ceny ale kdyby byl zájem tak nálezce si pro kamarády udělá cestu,koupí a pošle,samozřejmě že bez přirážky (jsme jedna rodina) a bez dokladu (na důkaz že nic nepřirazil .-).

Vzpomenete si na Majkla a jeho akci s manžetami řízení ze Slovače? :-)

S mnoha lidmi odsud jsem měl co do činění a často největší mravokárci dělali zajímavé věci...

Máme svobodu a každý si může dělat co chce, nezapomínejte že vždy jsou potřeba dva,jeden co za nějakou cenu nabízí a druhý co za tu cenu koupí,nikdo nikoho nenutí ani k jednomu,možnosti mají všichni stejné a kdo se chce zajíkat nad zkažeností doby ať jde tepat poměry do nejbližší pobočky své banky nebo k benzinové pumpě a zkusí je přemluvit ať jedou na náklady .-)
00:29:38
02.03.2018
Borderer
-> Bukaj: Ona jedna stodola existuje a dokonce je tam ještě to seno. 3 Jenže s frekvencí, jakou se tam jezdí a vzdáleností, je to opravdu jen na to, tam za pár let zahrabat Feldu do sena, než se třeba zhodnotí (či aspoň její výbava). Potencionální riziko krádeže za to u ničeho jinýho nestojí.

edit: A ostatní prostory se budou odvíjet v příštích letech podle cen cementu a cihel. :-D
upraveno 2x, naposled 02.03.2018 00:44:00
00:16:56
02.03.2018
Bukaj
-> saskyn2: Jo, kdysi dááávno (tak před deseti a více lety) občas nějakej takovej exces měl a byl mi dost nesympatickej - takovej trochu slizkej vychcánek mi přišlo, spoustu věcí, co nabízel, vůbec neznal, ale pochopil to, co jsem psal níže - že prostě dělat takovýhle věci se mu nevyplatí a od jisté doby si na to dává velký pozor.

Takže souhlasím s Tebou co se týče zkušenosti "před lety", ale dneska bych řekl, že je to "jinej člověk" - tak nějak dospěl, nebo zmoudřel, či co... 4
00:03:14
02.03.2018
saskyn2
-> Bukaj 01.03.18 23:41:08: S Lédrem jsem nikdy neměl problém, ceny vyšší ale prostě měl to co ostatní ne. Ale Krejčík je svině podvodnická, kdysi mi prodal nějaký blinkry na litra a místo toho poslal z avie nebo z čeho to bylo. Pak dělal mrtvýho brouka a nezvedal mi telefon. Myslím že už jsem to někde i jednou někde psal.
23:56:17
01.03.2018
Bukaj
-> Borderer 01.03.18 22:48:00: No, ale to je právě to - Každý vůz se jednou zhodnotí, pokud se vcelku dožije doby, ve které bude mít hodnotu...

...takže pokud máš nevyužité prostory, kde může stát libovolný počet aut, aniž by chátrala, dej vědět a můžeme rozjet byznys - já zajistím kapitál na nákup, Ty zajistíš, aby se investice zhodnotila1

Nemyslím to tak úplně vážně, neboť vím, jaký máš sám problém s prostorem na uskladnění.

Jen jsem tím chtěl naznačit, že přesně ten Tvůj komentář s Feldou, vrakáčem a senem by přesně zapadal do škatulky "plná huba keců" ... 4

Ale jinak souhlasím, že Felicie jsou dnes na svém cenovém minimu a cena zachovalých kousků bude už jen stoupat. Jen bych zase připomněl tu pravdu, která už tu zazněla - měsíc garážování počítej 1000 Kč. Takže pokud nemáš nevyužité skladovací prostory, vhodné pro uskladnění aut, tak se zase vracíme k pouhé teorii (asociuje mi to ten vtip, jak pán je teoreticky milionářem, ale prakticky má doma dvě "poběhlice")3
23:45:25
01.03.2018
Bukaj
-> krup 01.03.18 21:27:03: Nebráním se případné spolupráci - preferuji tedy směnný obchod, ale pokud bys něco sháněl, s čím bych mohl sloužit, neboj se ozvat osobně (klidně PM na Virt) - spíš by tedy šlo o drobnosti, ale i tak...4
23:41:08
01.03.2018
Bukaj
-> hans1 01.03.18 20:18:17: Kde ty díly berou? Tam, kde je bere kdokoli jiný. Ale na rozdíl od většiny nejsou líní a "rozhazují sítě", chodí mezi lidi, mají své dodavatele, prostě se snaží. Dokud jsem nepoznal právě ty dva jmenované pány osobně, tak jsem si o nich také myslel své (úsudek jsem si udělal z vyprávění a "veřejného mínění"), ale co jsem je poznal, vím, že to nejsou žádní podrazáci a šmelináři, ale seriozní "obchodní partneři" 4

Třeba příklad - rozhodl jsem se zbavit se nasyslené plechařiny na starou Octavii. Představu o ceně jsem měl, vystavil jsem inzerát s popisem a informací, že prodám pouze jako celek za uvedenou cenu a čekal. Během prvního dne se mi ozvalo několik potencionálních zájemců, ale buďto chtěli jen konkrétní díl, nebo smlouvali a nabízeli nižší cenu, případně tvrdili, že to mají moc daleko, jestli bych jim to nepřiblížil (bylo toho na dodávku, nebo vlek). Třetí den mi volal pan Ledr, že by to na stopro za danou cenu vzal, jen že by mohl až o víkendu. Říkal jsem mu, že o víkendu tu nebudu a on že tu zase nebude v týdnu. Tak jsme se domluvili, že to vyřešíme za 14 dní, ať mi zavolá v pátek. Stáhl jsem inzerát a vše proběhlo dle dohody - zavolal, přijel, zaplatil, oboustranná spokojenost, žádné komplikace, výmluvy atd.

A kdysi dávno jsem sháněl nějaké raritní věci na dvoukarburaci na mé MBG, nabídl jsem na i-veteranu výměnou jiné raritní věci a ozval se pan Ledr (tehdy mi to jméno nic neříkalo), domluvili jsme se, přijel, přivezl požadované díly - dokonce nepoužité originální9 , odvezl to, co jsem nabídl výměnou - prostě obchod, jak má být.4

A s panem Krejčíkem také radost spolupracovat - nechá si poradit, v případě, kdy jsem na Aukru koupil díl, který se mi ve skutečnosti nezamlouval (moje chyba - špatně jsem prohlédl fotky), bez problémů obchod stornoval. Mně i několika mým kamarádům "suší" přes internet zakoupené díly klidně rok a půl, kamarádovi je dokonce bezplatně vozil, když měl cestu kolem...

Tito pánové zjevně vědí, že spokojený zákazník je nejlepší reklama a nelichotivé komentáře většinou pocházejí od lidí, kteří je ani neznají...

A mohou si také dovolit zaplatit při nákupu dílů vyšší cenu (kolikrát jsem se divil, že na některých věcech mají minimální přirážku), neboť dodávají díly například i renovátorským firmám, kde se na nějakou tu korunu moc nehraje. Naopak pro profesionální renovátory je to často zjednodušení práce a velká úspora času (a tedy i peněz pro koncového zákazníka)...4

Takže za mne jim patří dík za to, že shánějí, kde se dá a leckdy zachraňují díly, které by jinak skončily v hutích, či na skládce...157
22:48:00
01.03.2018
Borderer
-> kraska98: No, jestli felda bude někdy veterán, tak ale určitě ne vyvařená hujda bez výbavy. 3 Ten "lepší" L&K, Conte, Blue Sky v původním, neshnilém stavu...možná...jednou... někdy 3

Asi svoji feldu, až nadejde čas, zahrabu místo vrakáče do sena a budu čekat. 3
upraveno 1x, naposled 01.03.2018 22:54:04
22:32:28
01.03.2018
isti
-> kraska98: Predsalen to nejak musí predať.1
22:21:19
01.03.2018
kraska98
-> krup: Mě teď dostalo tvoje video s feldou.Očekávám, že cena felicií teď půjde raketově nahoru, protože na jůtůbech přeci říkali, že to je budoucí veterán. 3
22:13:37
01.03.2018
krup
-> Chali: Chapu tvuj pohled a diky za nazor.

Ja jsem - sam za sebe - velmi přímý člověk. Ano, může se ti to jevit neideálně, souhlasím, ale gentlemanský svět by podle mě měl stát na přímých principech -> zaútočíš na mě = očekávej reakci, pohaníš bezdůvodně mé blízké -> lisknu tě to tlamě .. a tak ;)

Rozumím i důvodu, proč si myslíš, že jsem reagoval přehnaně -> za sebe můžu říct jen tolik, že jedna z mých zásad je “jak se do lesa volá..” 4
upraveno 2x, naposled 01.03.2018 22:17:07
Extreme Tyres