skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Favorit N1 na M1
-> Polarni: tak nekam ten dokument nahraj.... treba bude pro nekoho prinosny.
Tak, abych tohle téma mohl uzavřít. Z Dekry jsem byl odkázán na přestavby a z přestaveb jsem byl odkázán na škodovku, protože prý od toho dávno nemají dokumentace a škodovka mi poslala dokument, který pojímá snad všechno o přestavbách všech aut zn. Škoda, ať si to v tom najdu sám. Navíc si nejsem jistý jestli jsem našel správnou položku v dokumentu od Škodovky. Takže mi vlastně nikdo oficiálně nepotvrdil jestli některé pickupy byly nebo nebyly M1 a jestli je to nějakým způsobem možný. Ptal jsem se na víc věcí Škodovky, ale ta neodpověděla, jen poslala dokument. Z vlastního pohledu to bylo zbytečný běhání všude možně, aniž bych zjistil jedinou užitečnou informaci, ať už by to bylo možné nebo ne.
-> StepaNoFUN: jj ,presne tak, jeden osobák, druhý nákladní ;-)
Nevím jak v Čechách, ale v Anglii je Fun braný jako užitkový auto a má tak vyšší pojistku než normální Felda 

-> Polarni: škoda auto Ti napíše že k vozidlům starších 10ti let se nevyjadřuje.
Tak Fun není tak úplně pick-up, jakožto "speciální automobil", takže to možné je.
A měl jsem pětimístného pickupa (Dacia 1307 double cab) a taky byl N1...
A měl jsem pětimístného pickupa (Dacia 1307 double cab) a taky byl N1...
Hádám že Fun je podle míst k sezení M1, protože se mě ptali na Dekře jestli mám dvou místnýho pickupa, ale to je jen spekulace, protože nevím co jaká kategorie může a co nesmí splňovat. Jinak Dekra mě odkázala na přestavby vozidel v Klíčanech a ty mě odkázali na Škodovku, tak uvidíme co napíšou a pak dám vědět. Třeba se to bude někomu hodit. 

-> Bukaj: cece byl... Fun byl osobni. A co vim, tak 2 kamaradi meli stejny pickupy ve felde. Jeden platil eko 3000, druhej 5000. Stejna emisni norma, ale M1 a N1. Ale technicaky jsem nevidel.
Pick-upy jsou už ze své podstaty nákladní vozy, takže pochybuji, že by byť omylem nějaký byl M1...

Zdravím Virťáky.
Netuší někdo nebo neví jestli se dělali Fav pickupy M1? Rád bych udělal přestavbu na tom svém z N1. Popřípadě jak to mají Felicie pickupy?
Netuší někdo nebo neví jestli se dělali Fav pickupy M1? Rád bych udělal přestavbu na tom svém z N1. Popřípadě jak to mají Felicie pickupy?