skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
logo škodovky ve formátu dwg, dxf..
prohledat
22 příspěvků (zobrazeno 1 až 22) od 02.04.2020 do 04.04.2020, založil/a znovuzrozenýSaky
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Na chvíli dáme pauzu
Zastavil:Nwkt
-> StepaNoFUN 04.04.20 21:32:13: tak jistě všechno jde otočit. Já tam udělal jsem screen jak je to trapné, to tys ho vytáhnul do nečtených. Dobrá práce pane moderátore. 

-> Tuner#2: Kdybys to Ty nevytáhnul o kousek vedle, tak jsem tohle téma (a to jako opravdu) přehlídnul... ;-)
-> StepaNoFUN 04.04.20 21:01:40: když na vrchol trapnosti nikdo dva dny nereaguje, tak to musí vytáhnout moderátor? 

-> znovuzrozenýSaky: 3D tiskárnu nemám a kdo ji má, tiskne momentálně držáky pro obličejový stíty.:-/ Blbá doba. :-/
Co by to stálo frézovaný? Třeba z Certalu?
Co by to stálo frézovaný? Třeba z Certalu?
A protože se fantazii meze nekladou, tak je možné modifikovat nápis na cokoliv, jeden člen si například přál nápis RETARD 2, prý to bude bestseller .. a pokud je skutečně zájem tak nabízím i 3D tisk této koronahry.. ,protože za vším přece hledej byznys ne?
aneb když už nekalíme, tak se aspoň zasmějeme

aneb když už nekalíme, tak se aspoň zasmějeme
Děkuji všem za ochotu.. a protože myšlenka terčů pobavila a jsme zavřeni doma
tak jsem vymyslel hru:
Sestřel Sakyho…
hra je jednoduchá pro 1-100 hráčů libovolného věku, postavíte ideálně v obýváku, v kuchyni ideálně v blízkosti něčeho skleněného tři terče průměru 55mm vedle sebe, dva jsou škodovácké a jeden zlý Saky, dle obrázku.. velikost terče je uzpůsobena pro tenisový míček, potřebujete tři míčky, určíte vrhací vzdálenost dle zkušeností každého hráče.. a vrháte tenisáky směrem na terče, tak aby jste trefili zlého Sakyho… fantazii se meze nekladou a jak budete počítat body je jen a jen na Vás..
např:
Saky leží na první ránu 10bodů,
Saky leží na druhou ránu 7bodů,
Saky leží na třetí ránu 5bodů,
netrefíte nic -1bod
trefíte logo škodovky -3body
a postupným střídáním hráčů hrajeme např do 30bodů, nebo do té doby než něco rozbijeme..
a koho to zaujalo a má 3D tiskárnu pošlu mu model žetonů, aby si mohl takovou krásnou hru zahrát, dalším mým zákazníkům ji přidám zdarma
tak jsem vymyslel hru:
Sestřel Sakyho…
hra je jednoduchá pro 1-100 hráčů libovolného věku, postavíte ideálně v obýváku, v kuchyni ideálně v blízkosti něčeho skleněného tři terče průměru 55mm vedle sebe, dva jsou škodovácké a jeden zlý Saky, dle obrázku.. velikost terče je uzpůsobena pro tenisový míček, potřebujete tři míčky, určíte vrhací vzdálenost dle zkušeností každého hráče.. a vrháte tenisáky směrem na terče, tak aby jste trefili zlého Sakyho… fantazii se meze nekladou a jak budete počítat body je jen a jen na Vás..
např:
Saky leží na první ránu 10bodů,
Saky leží na druhou ránu 7bodů,
Saky leží na třetí ránu 5bodů,
netrefíte nic -1bod
trefíte logo škodovky -3body
a postupným střídáním hráčů hrajeme např do 30bodů, nebo do té doby než něco rozbijeme..
a koho to zaujalo a má 3D tiskárnu pošlu mu model žetonů, aby si mohl takovou krásnou hru zahrát, dalším mým zákazníkům ji přidám zdarma

-> znovuzrozenýSaky: Máš na mailu něco, ale kvalita nic moc, záleží jak velký to chceš použít.
ono toho je plnej google ale nechci se k vůli tomu registrovat na nějakejch webech..
budeš mít dobrej pocit, že jsi podpořil nepřítele a třeba přidáš vir
budeš mít dobrej pocit, že jsi podpořil nepřítele a třeba přidáš vir

-> znovuzrozenýSaky: mám jak nápis, tak logo, jen nevím kolik si za to v tržní době a Pražských cenách říct? 

-> ondie: Prosím pěkně, pošli mi to také, díky.
-> stepan: E: Sem blbej :) ..máš to tam
-> znovuzrozenýSaky: Jo,třeba bude mít někdo hotové.
Tohle je z roku 1942,v tý době ještě DXF neměli.

-> znovuzrozenýSaky: Jo,třeba bude mít někdo hotové.
Tohle je z roku 1942,v tý době ještě DXF neměli.
-> ondie: Jo, díky.
no to je sice krásné, děkuji.. ale než bych to obkreslil a nadělal terče, poslal na Plzeňsko tak bude 22století.. určitě to má někdo překreslené
-> stepan: Je to jen nějakej scan. Mám to v o trochu lepší kvalitě,ale ne o moc. Nicméně přečíst lze.
Sem ? mroceks(a)centrum.cz
Sem ? mroceks(a)centrum.cz
-> ondie: Měl bys to v lepší kvalitě? Kdyžtak jestli můžu poprosit na mail?
-> znovuzrozenýSaky: 

máš pravdu, ale chci vyrábět terče se škodováckým logem uprostřed a pod tím svoje jméno.. když si uděláš hodně nepřátel tak je to pak zlatej důl.. 

Myslím že budu mít, večer se ti kouknu, jen nevím, jestli ho takovýmu nespolehlivýmu hajzlovi poslat. 

nemáte tady někdo škodovácké logo v nějakém strojařském formátu dwg, dxf.. třeba?
děkuji
děkuji
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Na chvíli dáme pauzu
Zastavil:Nwkt