skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
545 vylepšení
prohledat
63 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 14.02.2006 do 24.03.2014, založil/a Martin2705
-> MATTESS: auto s akupunktúrou 

Jak reklama na Favorita - tohle jsme vylepšili, tohle a to a to.... tady zase mají to a toto nové :-)
Originál reklamu asi nikdo nemá, co?
-> PAV-PO: to si nepochopil , to mala byť irónia " "
-> suri: Jak pises nic proti nikomu, ale tvrdit ze model 742 predbehl dobu o sto let je velika odvaha. Pro me nejkrasnejsi z teto rady embecek je jen to opravdove - model 990 pokud mozno 12. - 15. serie.
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 

Co sa tu hadate, vsetko su to krabice hranate skarede, posledna pekna skodovka je predsa Erka 

-> King: Protože jsem si vzpomněl přesně na ten tvuj příspěvek 

-> Jura_Favorit: fáčko je krabica a 742 je vrchol oblosti a aerodynamického tvaru ktorý predbehol dobu o 100 rokov :-) aneb z krásného embéčka škatula od mlieka kde akurát dali dopredu chladič a predávali ďalších 30 rokov :-)
Ps nič proti nikomu
Ps nič proti nikomu
-> Nwkt: "No tak zrovna na wiki bych se nespoléhal, ale King by si to číslo mohla pamatovat."
Proč já, proč zrovna já? :) Ale náhodou tohle vím naprosto přesně, jak už jsem kdysi psal, počet "vylepšení" favořitě se přesně kryl s počtem dní do civilu v době, kdy nešťastníci nastupovali na 18ti měsíční vojnu. Proto jsme jim na rotě škodolibě vylepili ten škodováckej plakát s 548 vylepšeníma.
Proč já, proč zrovna já? :) Ale náhodou tohle vím naprosto přesně, jak už jsem kdysi psal, počet "vylepšení" favořitě se přesně kryl s počtem dní do civilu v době, kdy nešťastníci nastupovali na 18ti měsíční vojnu. Proto jsme jim na rotě škodolibě vylepili ten škodováckej plakát s 548 vylepšeníma.
-> Nwkt: tak tak
-> minno: já to také nijak neprožívám (snad to nevyznělo jinak?
), co si budem povídat, dneska už jsou to popelnice všechno, bez rozdílu...
Jenom mám rád přesné informace, proto ty další fotky z prospektů. Fascinuje mě, že přímo na této stránce už bylo minimálně jednou z dřívějška přesné číslo napsáno a přesto se tu pořád objevují nesmysly...

-> minno: já to také nijak neprožívám (snad to nevyznělo jinak?

Jenom mám rád přesné informace, proto ty další fotky z prospektů. Fascinuje mě, že přímo na této stránce už bylo minimálně jednou z dřívějška přesné číslo napsáno a přesto se tu pořád objevují nesmysly...
-> Jura_Favorit: motor je dobry len ta karoseria
všetko v rámci srandy

-> Jura_Favorit: ja to beriem športovo, ani ten výrok som nepísal smrteľne vážne, len si robím srandu

-> Jura_Favorit: Doba pominula, teď se dávají 1,4 z ještě hranatějších 

-> minno: krabica s motorem na nesprávné straně, ale jak jste se ještě celkem donedávna všichni mohli posrat, aby jste měli motor z něj v Schade 
(Myslím obecně Škodovkáře, ne konkrétně Tebe
)

(Myslím obecně Škodovkáře, ne konkrétně Tebe

Nwkt 19.04.11 13:03:11 napsal:
→ Jura_Favorit: Vlastně úplně nový auto, který je
úplně stejný jako to předchozí
asi tak
-> Jura_Favorit: mne to žily netrhá, favorit je len krabica s motorom na nesprávnej strane.
→ Jura_Favorit: Vlastně úplně nový auto, který je
úplně stejný jako to předchozí

-> Jura_Favorit: mne to žily netrhá, favorit je len krabica s motorom na nesprávnej strane.

-> Nwkt: to je ten marketing aneb každá hovadina se musí umět podat 

-> Jura_Favorit: Vlastně úplně nový auto, který je úplně stejný jako to předchozí 

minno 19.04.11 12:14:11 napsal: → Jura_Favorit: alebo takto
Trapná fotomontáž mé fotky, co se mě týče, až příjdu z práce, mohu sem valit fotky z prospektů se zmínkou o 548 vylepšení klidně třeba až do půlnoci... Kromě prospektu k Praktikovi a interního katalogu příplatkové výbavy z léta 1994 mám všechny, co v letech 1993-5 vyšly. Včetně "Škoda-speciálů" ;.

Trapná fotomontáž mé fotky, co se mě týče, až příjdu z práce, mohu sem valit fotky z prospektů se zmínkou o 548 vylepšení klidně třeba až do půlnoci... Kromě prospektu k Praktikovi a interního katalogu příplatkové výbavy z léta 1994 mám všechny, co v letech 1993-5 vyšly. Včetně "Škoda-speciálů" ;.
Pane Bože, kam na ta čísla pořád chodíte...
Stačí takto?

Wikipedia, tam se může vykydat, povídal náš profesor na elektro.
wikipedia je jeden z nejnedůvěryhodnějších zdrojů, co znám
-> JoseA: No tak zrovna na wiki bych se nespoléhal, ale King by si to číslo mohla pamatovat.
Výrazný facelift přišel k 1. 1. 1993 a byl doprovázen známou televizní reklamou o 374 zlepšeních, ve které dealer umisťoval vlaječky na autě všude tam, kde se něco zlepšilo. Tuto reklamu později zparodovali autoři satirického pořadu Česká soda v klipu "Skoda Henlein")
zdroj: wikipedia
zdroj: wikipedia
-> felda1,6: to je dobře, že se nechceš hádat, je to hovadina 

já mám za to že těch vylepšení bylo jen 157,ale nachci se hádat...
Seznam těch vylepšení byl tuším nedávno na Aukru.
Po dlouhé době jsem zase zkoušel najít originální reklamu na favorit a nic. Ale pokud si dobře pamatuju, tak favorit měl už celkem velkou propagaci a ta reklama s vlaječkama snad taky někde ještě existuje u někoho aspoň na VHS
-> D.J.Vlasta: Tak to souvisí s tím že karbec bere signál z indučky a BMM dostává signál od řídící jednotky. a ten je nompatibilní pro druhý otáčkoměr.
-> Gryzly: tam jde o to, že zadní brzdy byly použity z golfa tak proto ta změna a asi taky proto aby v celým VW Groupu byla jedna rozteč
Pozor take na otackomer,jsou tez dva typy.Kamos chtel vymenit tachac s hodinama za tachac s otackomerem a sehnal ho na favo jeste karbesove.Kdyz ho tam dal vubec nefungoval.
Větší rozchod kol na předu.
taky hladké kryty venkovních klik...které se teď používají i na vozy s motorem vzadu :-) páč jsou hezčí

-> fanda_bl: Nic proti ale jaké je vylepšení když je místo 4x98 4x100? podle mě to je změna ale né vylepšení.
přidám taky pár:
Přepracovaná zadní náprava,
jiné otvírání střešního okna,
metalízy,
výztuhy ve dveřích,
stahování skla v předních dveřích až dolů do dveří,
el, okna jako příplatek,
přepracované umístění pojistek.
eště asi 530 a máme to.
přidám taky pár:
Přepracovaná zadní náprava,
jiné otvírání střešního okna,
metalízy,
výztuhy ve dveřích,
stahování skla v předních dveřích až dolů do dveří,
el, okna jako příplatek,
přepracované umístění pojistek.
eště asi 530 a máme to.
Zadní páté dveře již bez kontaktů které blbly
otvírání kufru z místa řidiče
jiná maska
malý spoiler pod předním nárazníkem
jiné víčko nádrže
otvírání kufru z místa řidiče
jiná maska
malý spoiler pod předním nárazníkem

jiné víčko nádrže
20:54:35
15.02.2006
15.02.2006
kliste
napiste vasinoj, at tam tky k necemu je a uvede tato vylepseni ja vim jen toto:
cernej interier s tvarovanymi tapecy
roztec 4x100
pevnejsi casti kastle, hlavne v oblasti ulozeni prednich ramen
lepsi sedacky, ale to patri do interieru
akcni model 2 barevna svetla
motor 136 s ostrejsi vackou a nektere s jednobodem
jiny vyhrev zadniho skla
plastovy spodek zadniho lemu
jine podklady budiku
nektere s ostrikovaci svetel a zadnim steracem
nektere zelena skla
lepe zalepena predni svetla, tolik se nemlzila
polstrovani i v zavazadlovem prostoru
o dalsi musis pozadat zmineneho vasinu....
cernej interier s tvarovanymi tapecy
roztec 4x100
pevnejsi casti kastle, hlavne v oblasti ulozeni prednich ramen
lepsi sedacky, ale to patri do interieru
akcni model 2 barevna svetla
motor 136 s ostrejsi vackou a nektere s jednobodem
jiny vyhrev zadniho skla
plastovy spodek zadniho lemu
jine podklady budiku
nektere s ostrikovaci svetel a zadnim steracem
nektere zelena skla
lepe zalepena predni svetla, tolik se nemlzila
polstrovani i v zavazadlovem prostoru
o dalsi musis pozadat zmineneho vasinu....
-> hutch: jo je :)
-> Johny Death: no já se ptám jeslti to je ono, jinak znám dobře.
-> hutch: ty to neznáááš ????

-> Johny Death: co to je škoda favorit henline?
-> hutch:
aspon ze vies wo co gou

ty nožiska, to krčisko, není to pštros..
no tak sem si toho nevšim
no tak sem si toho nevšim

-> hutch: to je pštros, néé?

-> honzam: aha
-> hutch: máš to hned v druhým příspěvku

ale mám dojem že těch vylepšení bylo provedeno 548.mýlím se?