skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 1901 až 1950) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Cába: Tak klidně tam mohly dát ty nejlevnější díly, s tím že se funí daj až v AD, ale lišty už má sprváný ...
-> Mr._Nosferatu: tezko rict co je to za prototyp, vsimni se cernyho volantu se starym logem a airbagem u spolujezdce. Takovou variantu jsem v zadny felde nevidel.
Kdyby měl ten žlutozelenej i zelený kola, líbil by se mi nejvíce.
Tuto fotku určitě znáte, ale mě zajímá, kdy se lakovaly kola ?
www.skodafun.cz/Fun%20fot ky/fun%20factory%201.jpg
Tuto fotku určitě znáte, ale mě zajímá, kdy se lakovaly kola ?
www.skodafun.cz/Fun%20fot ky/fun%20factory%201.jpg
-> Skury: Pleteš se, okrová je oranžová. Ale dobrá, zjednodušíme to na oranžovou, žlutou a zelenou. :)
Jeste ze se nebavime o lososove nebo staroruzove atd

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jako nevim, ale tohle je oranzova. :-D Žluto okrovou mam ja a pak dalsi je žluto zelena... ;-)
-> Skury: Tu okrovou zrovna moc nemusím, ale pořád lepší, než ta zelená. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To je skoro jako originál žluto oranžová... :)
-> Skury: To já taky, však říkám, že nejvíc se mi líbí originál žluto-žlutá, ale ta červená taky stojí za úvahu. 

-> Bukaj: -> dna69: Tak to já jsem spíš konzervativní...

A to mě se ta žluto-žlutá origo kombinace líbí. Ale červený lmináty by nemusely být k zahození, kombinaci žluté a červené mám rád. :)
-> Matsoft 09.10.15 19:26:29: Přesně tak, origo žlutá a lamináty modré, ale světlejší, než na tom Funu dole a tmavší, než na tom nahoře
Obecně se mi na Funech líbí ta žlutá barva, v kombinaci s jinak zbarvenými lamináty, jen ty tmavější pastelově žluté lamináty v kombinaci s klasikou žlutou kastlí zanikají a moc se mi ta nejběžnější kombinace nelíbí...

Obecně se mi na Funech líbí ta žlutá barva, v kombinaci s jinak zbarvenými lamináty, jen ty tmavější pastelově žluté lamináty v kombinaci s klasikou žlutou kastlí zanikají a moc se mi ta nejběžnější kombinace nelíbí...
-> Skury 09.10.15 22:36:11: jen ta modra tmava....
-> castrol: ale napřed musíš znaky VW přelepit na Škoda, pak je pěkná 

-> Bukaj: totok je tiez pekna kombinacia suchen.mobile.de/auto-ins
erat/.../215096050.html?en
forceCha...
-> Skury: eee.... opacne... auto zluty, laminaty modry...
-> Skury: bejt to jinej odstín žlutý, vypadal by líp
-> Luky: aha... jsem to nedocetl do konce
lepe receno jsem cetl az prispevek nad tim...

-> Matsoft: však to píše...
Mně je teda taky žlutomodrá kombinace nějak povědomá...
Mně je teda taky žlutomodrá kombinace nějak povědomá...
-> Bukaj: Zlutomodra? Nebyla nahodou v Radotine?
-> Bukaj: Zlutomodra? Udelej fotku. Uz jenom podle tohohle mi to prijde jako otresna kombinace. A nejvic je zlutookrovych kombinaci. ;-)
-> castrol 08.10.15 17:49:23: Jo, jo.
Mně se třeba líbí kombinace žluto-modrá, o které jsem se až nedávno dozvěděl, že není původní z fabriky. Přitom to byla první Funka, kterou jsem zaregistroval a spolu s jednou žluto-zelenou dlouhá léta jediné dvě barevné kombinace, o kterých jsem věděl. A nejčastěji jsem potkával tu žluto-modrou - nevím, jestli to byla stále tatáž, ale nabyl jsem dojmu, že Fun = žlutomodrá
Až před pár lety zde na Virtu jsem zjistil, jaké barevné kombinace byly vyráběny a začal si víc všímat aut v terénu a zjistil, že nejvíce je žluto-žlutých, které se mi líbí nejméně...
Jinak jedna ta žluto-modrá stále jezdí coby spotřebák a bydlí v Radotíně...
Mně se třeba líbí kombinace žluto-modrá, o které jsem se až nedávno dozvěděl, že není původní z fabriky. Přitom to byla první Funka, kterou jsem zaregistroval a spolu s jednou žluto-zelenou dlouhá léta jediné dvě barevné kombinace, o kterých jsem věděl. A nejčastěji jsem potkával tu žluto-modrou - nevím, jestli to byla stále tatáž, ale nabyl jsem dojmu, že Fun = žlutomodrá

Až před pár lety zde na Virtu jsem zjistil, jaké barevné kombinace byly vyráběny a začal si víc všímat aut v terénu a zjistil, že nejvíce je žluto-žlutých, které se mi líbí nejméně...
Jinak jedna ta žluto-modrá stále jezdí coby spotřebák a bydlí v Radotíně...
-> Skury: tak tatok kombinacia je ok
-> castrol: Jj, jak rikas. Jinak tohle je jedina funka, ktera se mi libi jednobarevna...
-> Skury: mne sa páčia aj ináč sfarbené ako klasicky ale napr co si sem dal tu čiernu a zlatu tak by bolo fajn nejak odlíšiť narazniky lebo jednofarebne je to zle
-> castrol: Není špatná... Mohlo to být horší. 

-> Lukaso358: ale pekna farebná kombinacia
-> Skury 07.10.15 14:34:37: Za 38 to je poměrně zajímavá totálka 

jedna asiopuštěná FUNka se válí na parkovišti autosalonu KIA Auto Bílek, ulice Papírenská v Praze - Buibenči... jezdim pravidelně okolo a stojí tam na stejném místě už pár měsíců.... třeba bude k mání.

-> Jarda: Takovej vrak za 40 

-> Jarda: Hezky to kluci bazarnický vyčistili a umyli...
-> Skury: to je logické, já tam to těsnění teď nemám, tak si to moc neumím představit 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Vypadaj jak uloženka.
Nesháněl někdo zadní výklopné dveře? Tady někdo píše, že jsou na Favorita, ale jsou na Feldu...
auto.bazos.cz/inzerat/... /Zadni-korbove-dvere.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Zadni-korbove-dvere.php
-> Doyle: Jak máš tu šipku, tak tam už mám lemovací gumové těsnění. Takže líp mi přišel schod blíž ke korbě. :)
-> Skury: ok, rozumím, dík
-> Doyle: Nene, o stupeň níž.
pokud jsem tomu porozuměl, měřil si to od šipky?
Jestli jo, tak ta vzdálenost od plechu bude stejná(milimetrové odchylky) takže budou platit tvoje rozměry
Jestli jo, tak ta vzdálenost od plechu bude stejná(milimetrové odchylky) takže budou platit tvoje rozměry

-> Skury: jen pro jistotu, včera jsem se dostal do garáže a díval se na ten profil rámu.
Takto vypadá ten profil:
Takto vypadá ten profil:
-> Doyle: Klidně ti to změřim, ale asi až příští týden, teď jsem pryč. Takže kdyby někdo byl rychlejší a chtělo se mu...