skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5279 příspěvků (zobrazeno 3001 až 3050) od 03.04.2006 do 21.09.2024, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Cába: Odvětrávání tlumičů?... :D
dobra raritka, kdopak se vsimne minimalne tech 5 detailu?
auto.bazos.cz/inzerat/... /Felicie-Fun.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Felicie-Fun.php
-> LK Fun: zdaleka ne,byl jsem ho omrknout cca 3 roky zpátky a stále ještě neprodali...je to šitý celkem horkou jehlou...z fotek vypadá ale kvalita zpracování tak 70-80%
-> Pavel P..: Krasavec teda![6](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
![6](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
Notoricky známé barevné kombinace upravených kusů z mobile.de a i tahle šedivá mi nepřijdou vůbec špatné, naopak.
Z dnešního pohledu je tovární vzhled, odstíny a 13" opravdu Fun. Když už toto dodržovat, tak v případě precizního originálu, tam to má cenu. A mít bude.
E: koukám a vzpomínám, ona tahle asi taky bude jedna z těch říšských
Z dnešního pohledu je tovární vzhled, odstíny a 13" opravdu Fun. Když už toto dodržovat, tak v případě precizního originálu, tam to má cenu. A mít bude.
E: koukám a vzpomínám, ona tahle asi taky bude jedna z těch říšských
-> U-Geen: Tak mel radeji renovovat Pick Up nez Fun![6](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
![6](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
-> LK Fun: asi se mu tam nelibi, stejne jako me
-> Skury: ale dobry skok ze 155 na 133 tis ![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
![3](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> aDAm: No nevim proc tam nedal to kridlo, jako zprasene to je. Za ty penize, radeji nechat dovezt pekneho zluteho z nemecka
-> aDAm: Sundal jen křídlo. Interiér nevidíš, tak to nemůžeš soudit... A jinak mám taky x věcí z funa doma a podle těch dílů nemůžeš soudit, že jsem kokot...
-> Max: ale mě je jedno jakou to má barvu, spíš mě zaráží že z toho sundal část věcí co dělá funa funem.
-> aDAm: no dobře,neni tam křidélko....to se dá kdykoliv změnit. KOla se dají sundat. Zbytek mi nepřijde tak strašný...
Mě osobně se líbíla funka v černý metle s oranžovýma doplňkama. Neni to origo,ale pro mě nejhezčí co jsem viděl
Mě osobně se líbíla funka v černý metle s oranžovýma doplňkama. Neni to origo,ale pro mě nejhezčí co jsem viděl
-> aDAm: asi se mu tam nelibilo, tak to sundal, to se asi nesmi vid :-)
-> Max: tak tak
-> U-Geen: a myslím ze je uplně jedně v jakých kombinacích barev to vyjíždělo z fabriky když to v 90% neplnilo účel pro který to bylo navrženo ale dělalo to dělníky.
-> U-Geen: proč? protože tam třeba nedal to zadní křidélko na vrata, když už se s tím tak jebal, ty tapecy tam mohl taky jebnout a předělat čalounění, dto zicny...kola za 25 litrů taky žáden extra úlet, atd.
-> U-Geen: jj,přesně tak
-> Max: tjn, skoda ze z to nevyjizdelo v jinejch barevnejch kombinacich uz z tovarny, me treba zluto zelena prijde naprosto desna :-) treba nejaka stribrna-antracit by mohla bejt gut.
-> aDAm: proc?
-> aDAm: proc?
vím že to neni originál, vám se to třeba nelíbí,ale mě ta kombinace šedivý a černý přijde dobrá. Pořád lepší,než aby to auto sloužilo zedníkům a pak shnilo...
-> Jožynek : pán je asi kkt
-> LK Fun: farebna kombinacia je ale pekna
-> LK Fun: A origo Nd predáva...
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Felicia-FUN-sedacky -originalni-kola-vyplne.ph p
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Felicia-FUN-sedacky -originalni-kola-vyplne.ph p
-> LK Fun: hmm hromada práce, škoda je že tak zprasené.
Něco málo info, kdyby to někoho zajímalo...
Obstojnej kousek se teď začal vyskytovat v Plzni pod nádražím jižní předměstí. RZ je 5C2...
Od kolegy z práce jsem se dozvěděl, že ve Svoru mezi Č. Lípou a N. Borem stojí jeden kousek v bazaru za 75tis. Ohnilej prej není, ale kůže je nevzhledná a má snad nějaké drobné nedostatky na plastech.
Kamarád tam volal, tady je přepis toho, co mu paní poslala - v podstatě totéž, co je na aukru: r.v. 1998, 1598 ccm, benzín, 55 kW, nový výfuk, brzdy, tlumiče, zelené čelní sklo (nevím, jestli je myšleno nové, nebo prostě, že je zelené), 2. majitel, dovoz SRN, STK do 7/2014, airbag, posilovač, rádio
Povídala nový tlumiče a brzdy, rok 98, najeto 116 tisíc. Chce za to 52 tisíc Kč.
-> Cába: dik
-> castrol: aukro.cz/skoda-felicia-fu
n-1-6-i2486582632.html
-> Nepér: cena tam asi nebola co ?
Podle štítku nafťák, na prodej, Nový Vestec, majitele neznám, jen jsem jel kolem...
-> m8rinek: mě zrovna k funu ta bouda nesedí....
Hlavně je super, že se dá kdykoliv během 2 minutek sundat :) Při troše šikovnosti se dá odnést na zádech i v jednom homo sapiens.. Cena je dohodou - v inzerátu nelze zvolit bez ceny..
-> myschaak AZNP K.Hora: tak je to jediná pěkná bouda na Funa a krom asi 4 úchytů je plug n play :).
-> m8rinek: hmmm.....raritka ale taky je to na ceně znát
-> Pilot 105: tak mi napiš... měl bych zájem
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> Pilot 105: tak tuhle znam, jezdila po plzni se starou pribramskou znackou. Byla na prodej za 15, ale je to total vrak. Prednima podbehama se prostrci ruka... Intros je sice v kuzi,ale to je tak jediny pozitivum. Ten typek co mu to patri ji dostal udajne zadarmo. Nevis jestli uz je na rozprodej?
Dobre ze jsem ji nevzal a pockal si na tuhle:![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
Dobre ze jsem ji nevzal a pockal si na tuhle:
![3](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)