skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
odchod škodovek do nebe "
-> felda1,6: kde ste sehnali to mtx se 4ma dveřma?

ale sestře se zdálo,že dělá pomalu,tak ho nakopala do pr...

i sestra (Bboscha) umí vzít za práci...akorát že u všeho sedí
-> felda1,6: pán se s tim nesere

všimněte si pana v červeném,s jakou radostí tančil flexou po škodovce,jestli to nebude tím že ten pán uznává jen roztočené vrtule
-> Leos_Mays_Hayes: -> Pavel P.: v Dolnich Břežanech tam maj škodovky. ale celkem často je měněj
-> Pavel P.: Díky za tip

Jak to tady tak sleduju tak lituju že sem nevifotil jak sem odvážel dvě škodovky do sběru na kolečku

-> Leos_Mays_Hayes: v praze těch vrakoviště co jsou solidní a maj věci na š742 moc neni, zkusil bych vrakáč Autopark v Dolních Břežanech, je to kousek od Prahy ale musíš si tam vymontovat díly sám, ale poslední dobou prej moc škodovek nemaj, ale nevim dlouho jem tam nebyl, pak byla taková prodejna použitejch dílů v Praze 4 - Hájích v takovym sklepě, ceny celkem slušný a celkem dobrý věci měli ale nevim jestli tam ještě jsou, pak je ještě vrakáč v Čerpadlový u nádraží Libeň, ale tam asi toho moc mít nebudou.
-> 125l: Rád bych se třeba podíval, co mají k dispozici. A co mi padne do oka, to bych si koupil. Konkrétně zatím nic nesháním.
-> Leos_Mays_Hayes: no záleží na tom co potřebuješ a na co
-> 125l: A nevíš o nějakém dobrém vrakovišti v Praze?
-> Leos_Mays_Hayes: to je kovošrot pochibuju že ti něco prodaj
-> Embeso: Prodávají v těch Holešovicích normálně díly? Neměl bys mapku, kde to tam přesně je?
tak liazka už tam neni,ale to jsem ti psal.těch 1203 tam padlo naráz opravdu pět z toho jedna modrá s kulatými nárazníky na foto nějak neni vidět,pač tam fotit je o hubu,takže fotim jenom zmíst,kde si mě nevšímaj a je něco vidět.díky bohu za zoom....některý shade,co tam přivezou jsou úplně schopný-krásný zadní lampy,prahy,přední blatníky atd.vnímam to jako plýtvání dílama...

-> Embeso: ty woe já scháním 1203 kde se dá a voni jich maj 5 ve šrotě

chudinky maly

-> Embeso: nevíš?

-> Embeso: no jo...kdiž sme to tam prolejzaly tolik škodovek tam nebylo....hele je tam eště ta liazka?
26.09.07 21:32:58 tak ty je vopravdu škoda...
-> Embeso: co to ma bejt?? kovošrot či eko likvidace?

-> Embeso: héj tam to znám tam sme to jednou prolejzaly
ja chcem tiez nieco take na ekolikvidaciu!!!!!!!!
-> bnjaro:

-> bnjaro: -> Gryzly:
Nene to byla moje 105L
-> Nwkt: to pude priste

-> Nwkt: to pude priste

-> Syny: Ty hajzle, já byl na dovolený a ty tohle jo

-> Syny: doufám že to Nwkkt aspon obrečel když ho to stálo tolik.
-> Syny: NWKT-ho garde caaaabro

-> Pavel P@nkáč: jj byl to luxusní odvoz

-> suzie: hmm ten nakladk je dobrej by se me to taky hodilo nez to vozit ve strachu na vozejku a stipat se stim..
mno jelikož se mi nechtělo řezat kasle tak odjeli 2 autí v kupě
a potračování příště... bude káábro