skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
odchod škodovek do nebe "
-> Peťa Klíč: hustá odtahovka,to bych si nechal líbit

-> Hurdis: žejo sem čekal odtahovku a teď mi týpek volal že už jede a že to pojede na háku tak ať tam eště nechám ty kola, tak sedim čekam a naráz take fajne autičko, taky se mi líbilo
Pěkný stroj.
-> Peťa Klíč: Lepší foto pick-upu by nebylo?
dnes se projel Favásek na poslední cestě Bosonohy - Moravany
-> doly120 21.03.12 10:17:56: Hoď tam rozpěru ze předu ať se ti to nesrazí
-> doly120: no do kelu 

-> castrol: nesmí,a když jo,bude to tvoje vina
-> ziza: Mě končí stk tak,v řínu,takže ještě nevím co stím,možná vyvařím zvony,a trochu pořeěím korozi a nazdar

-> ziza: Mě končí stk tak,v řínu,takže ještě nevím co stím,možná vyvařím zvony,a trochu pořeěím korozi a nazdar

-> doly120:
Hlavně teda neklepej na ty zvony..
ona by si ho i nechala ale končila technická a tou by neprošla.
Hlavně teda neklepej na ty zvony..

-> doly120: ved oni raz povolia
-> ziza: zvony mám 100x v horším stavu,a zatím drží
musím zaklepat

tejto 136GL dovezenej z Talianska som pomáhal zo sveta :)
-> Embeso: Přečti si to ještě jednou :-))
-> Robert 106:
Krásnej vjezd do zahrady(ten spodní), takhle by mi to taky nevadilo
Krásnej vjezd do zahrady(ten spodní), takhle by mi to taky nevadilo

a treba taky je cela kastle stejne jako nejakej bordel za 2,- a rozpulena uz je zelezo za 4,- :)
-> vojta99: Aby se vlezli na malej vlek
Proč ty auta rozřezáváte na kusy?
-> gogino1987 24.02.12 13:00:48: Máš tušení, kdy to bylo lakované na Jadranskou modř ze vzorníku na favority s maskou s centrálním znakem? Tj. od modelového roku 91-92?
Měl jsem 120 s celolakem v 02/1992, když do servisů dorazili nové vzorníky. Pak se během 90.tých pár známých a sousedů z bydliště a chaty ptalo na odstín pro namíchání.
Moc 742 v téhle barvě nejezdilo. Na faktuře tuším tehdy bylo označení barvy jako Atlantic (nebo Pacific?, prostě jeden z těch oceánů) Blue, ale 4355 sedělo.
Měl jsem 120 s celolakem v 02/1992, když do servisů dorazili nové vzorníky. Pak se během 90.tých pár známých a sousedů z bydliště a chaty ptalo na odstín pro namíchání.
Moc 742 v téhle barvě nejezdilo. Na faktuře tuším tehdy bylo označení barvy jako Atlantic (nebo Pacific?, prostě jeden z těch oceánů) Blue, ale 4355 sedělo.
-> Lůďa: že tě to pořád baví prcat se s tím

-> Lůďa: Nebyly by díly z tý žlutý stovky?
-> Lůďa: vsetky tvoje ?
-> Lůďa: vrahu 

hmm tak než se ke mě dostala tak byla dost obraná.. a už je zlikvidovaná.. byla jí škoda. :o((
-> ziza: kdy bude výprodej dílů ??? něco bych si vybral.
-> ziza: daj ju do inzercie urcite sa niekto ozve 

-> ziza 20.12.11 16:40:19: řek bych že tunerláďa má jasno