skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Anglický Rapid 130 - v úpravě sport
-> ondie: to je "hezký"
Co tak tušim tak těch 136tek ve Sport verzi asi moc nebylo co ?
Většinou a výhradně sou vidět jen 130ky.
Většinou a výhradně sou vidět jen 130ky.
co ste sprosty len to som chcel aby sem dal raz za cas neake fotky nie kazdy den zo aky srob si vymenil a ktomu popis ak si si kukol moje auto tak tiez tam nemam neak dlhy popis a len obcas dam do komentov neaku fotky co noveho ta je vsetko nie
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: ano, na to jsou tu nekteří experti 

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Pěkně napsáno
-> Kubina AVTOBA3 CCCP:
tak tohle bylo bezchybný

Ba.jogi 10.10.09 12:27:47 napsal:
Jarka130 02.10.09 22:07:57 napsal:
Jedna zajímavá z cesty a nebudes ma tu na virte kartu ze aby sme si
mohli kuknut
myslis virtacky standart? tzn.nafotit kazdy sroubek pred-a po dotazeni.nafotit koupi stetce(extra foto) a redidla(tez extra foto),do kazdeho fora to dat duplicitne a jeste popsat bezprostredni dojmy?
Jedna zajímavá z cesty a nebudes ma tu na virte kartu ze aby sme si
mohli kuknut

Jedna zajímavá z cesty a nebudes ma tu na virte kartu ze aby sme si mohli kuknut
Jedna zajímavá z cesty a nebudes ma tu na virte kartu ze aby sme si mohli kuknut

velmi pekna fotka len nemas nehodou niekde neaku fotogaleriu alebo tu na virte ze rad by som si kukol ze ako s nou postupujes
-> Jarka130: tak to je hodně dobrá fotka!
-> Matsoft: Snad ani ne to je asi tím jak to je zblízka
-> Jarka130: to cestou prselo ze to v Doxech bylo cistsi nez v GB?
ahoj majkl chcem sa ta spyytat uz si ten tvoj kabrio predal
-> Ba.jogi: zatim neni cas. majitel bude makat v zime.
tak pardon ja som asi sa pomylil len by som si chcel kuknut fotky ci sa na tom robi dost ma to zaujima
-> Ba.jogi: To bylo letos na jaře
skoda-virt.cz/cz/.../132- doksy-jaro-2009
skoda-virt.cz/cz/.../128- doksy-jaro-2009
skoda-virt.cz/cz/.../132- doksy-jaro-2009
skoda-virt.cz/cz/.../128- doksy-jaro-2009
nazdar hladam tu skodovku ta co bola na doksoch v roku 2007 ta biela ktora sa doniesla z anglicka ci niekto vie kde by som si mohol kuknut fotky ine co su len nafotene ci ten majitel nema niekde inde ci na nej robi ci nie 

Taky tak 

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Já si všiml hned. Bylo mi jasné, že bys to nedával jen tak...
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Ja jsem to Míro taky pochopil
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: ajooo :)) tyjo tak to me nenapadlo :) to je dobry :)) ja ci taky auto z prospektu :-D
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: nahodou, ja som to pochopil....

-> Nwkt: no ted kdyz jsem te nakop tak vsechno vis,vsechno znas:)
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: No, že je to auto z toho prospektu
koukam,ze ten muj prispevek (vlozeni fotky) z 16.8.nikdo nepochopil,ale to se vlastne dalo cekat:)
-> Majkl: Do Doks asi ne není pojízdnej a na podválu to je nanic snad příští rok.
-> myschaak AZNP K.Hora: Dík!
-> Pavel P..: jeste mu chybi kabrio :)) ale to pry karlos neda :D
-> Majkl: kdo by to rekl,kdyz je to stazeny z virtu,ale to ja jen aby bylo jasno
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: zname :))
-> Jarka130: teda tys to SPORTovne rozjel :) super, gratulace... sedam se mi libi vic ale bude to krasna dvojka.. bude na doksech? ze bysme to zase hodinu oblejzali?

-> Jarka130: hmmmm pán je labužník.. sedan sport a k tomu rapid sport

-> Jarka130: hodně zdaru při renovaci

Abych vysvětlil můj a Kubinův vtípek ze 27.7.2009 v "Co jste dnes udělali" a zároveň se trošičku pochlubil,přikládám následující foto. Hlavně bych chtěl ale poděkovat všem,kteří mě dopomohli k sehnání tohoto krásného rapida.
Můj dík patří hlavně Johnu Shelly,Kubinovi,Přemkovi C. a také Matsoftovi !!!
Můj dík patří hlavně Johnu Shelly,Kubinovi,Přemkovi C. a také Matsoftovi !!!
-> Petuli: dá se to znova naprášit chromem, jeden člověk z www.skoda110r.cz to dělá, dá se leccos zakrýt, chová se to jako normální barva. Koukni se na těch stránkách do užitečných kontaktů.
ciste nahodou nema nekdo info o vyfukovem systemu sportu? a taky sani, idealne nakresy atd. shanim veskere info
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: štítky chci i tak zrenovovat,ale nevím,čím obtáhnout ty písmena:-(,aby byly v chromu,posílat je nikam nechci,už bych je taky nemusel nikdy vidět,Mrzí mě i že nejde sehnat origo výfuk s katalyzátorem:-(.Jak už jsem psal,(levé řízení,výfuk,kat.)už by to stejně orig. nebyl.Jo kritika je tvrdá,přijímám ji od Tebe,ale zároven děkuji za poslední slova z Tvého příspěvku
-> Vita: jinak ja tu sadu prodal makaksoftovi za 2500kc a ten ji snad hned otocil dal,skoda ze jsme se neznali,pač bych ti ji nabidnul.
vejfuk bych resil podle toho co je zname z materialu a dal bych to nekomplikoval
vejfuk bych resil podle toho co je zname z materialu a dal bych to nekomplikoval