No já koukal na tu nehodu ještě v práci v německu, to jsem si tam říkal že asi se má zrovna jet ecce homo a zase jsem to letos nestihl, a od první chvíle jsem si říkal kde jsem to auto poprvé uviděl, a bylo to snad 13 roků zpátky na tuningu v Kopřivnici, odkud ho mám na fotce v jednom albu, a od té doby jej mám v podvědomí že vždycky na Podhradí nebo ve Šternberku se objevil tenhle šílený fiat... vím jak kdysi proběhla v mediich zpráva že mu to auto někde na závodech ukradli, a nakonec ho našel. A pamatuju si z dřívejška i ten nápis na zadním skle, dohnalo ho to :-( A vím jaká bývá atmosfera na ecce homo před závody,lidem tam jebe a dělají číčoviny s autama na trati,protože kolem v zatáčkách je plno ožralých grilujících diváků kteří to nesmírně ocení trumpetkama z okresního fotbalu. Není to žádná vyjímka že se tam něco stalo a článek bych vůbec nebral jako zavádějící, tohle se závody souviselo, jeden starý nadšenec i když jen jako divák je bral jako samozřejmost ve svém programu a divočil co to šlo než se trať uzavřela, tak to tam prostě je každý rok. Mazec je že se potkal zrovna s Pailerem, legendou která se tam taky pravidelně objevuje.. ovšem ten rozdíl jak skončil fiat a mercedes, to je šílené a zamrazilo mě z toho...