gim 22.11.07 22:46:24 napsal: tak s timdle jezdej studaci k nam na czujestli to maj jen tak na ježdění,tak jsou to paka.navíc ta otevřená lišta a nárazník....škoda a nádhera zároveň...
-> james.bond: Tý jo uplně jsem se lekl co dělá bývalý auto mojí tety v Liberci. v červnu ho prodala. Pak jsem si uvědomil že neměla GLS jen L. A sestřenice bydlí ve Štětí. Ale i značka je podobná.
-> Syny: Tahle maska se na GLS dávala od 80. roku, zároveň se upustilo od nerez lemování, to se už montovalo jen do srpna 80 na export... Vzhledem k tomu, že tahle má ještě lesklý a ne plastový kliky (model 81 +), je to jasná ´80tka :)
-> Matsoft: nene, z centra ven, když jedeš po Jug. partyzánů dolů, tak po pravý straně a ten rapid stává na takovým tom náměstíčku před Internacionálem (Crown plaza) taky po pravý straně. Jinak ten litr tam stojí na jednom místě už docela dlouho, vypadá to že s nim nikdo nejezdí.
já včera kousek od Intersparu v Hostivaři potkal libový kilčo, jel v tom nějakej dědek v klobouku, byla fakt krásná, světle žlutá barva, všechny chromy jak nový, prostě stav jako nová... kua ani jsem jí nestihl vyfotit.
No nevěděl jsem že je to evropský ale přece jen tam trochu ameriky je... Bobesh 17.11.07 19:53:36 napsal: Jedno z mála evropskejch aut,který bych si chtěl chovat v garáži,CHRYSLER 180 bylo nádherný auto s komfortním svezením
-> Martas136L: Pěkný fotky,auto jak z linky,jen se divím,že to majitel tahá v takový slotě z garáže ven.
No byl jsem u toho když s tím ten pán přijel. Byl to takový starý děda se svojí bábou . Je ale vidět že se o to auto stará protože tam bylo pát míst kolem kapoty zapravpváno barvou.