skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
tohohle krasavce jsem zachytil akorát přes okno bytu, ale někdo to má teda pěkně vymazlený

> Embeso: to modry kilco jezdi dost pravidelne, je videt ze se o nej docela stara, a embecko sem videl poprve a hlavne z druhy strany ma zmacklej blatnik a urvanou sipku na blatniku, ale jinak byla moc zachovala...
-> Gryzly: auto tvy tety bych si sem nedovolil dat

gim 22.11.07 22:46:24 napsal: tak s timdle jezdej studaci k nam na czujestli to maj jen tak na ježdění,tak jsou to paka.navíc ta otevřená lišta a nárazník....škoda a nádhera zároveň...

A teta měla rok 1979
-> james.bond: Tý jo uplně jsem se lekl co dělá bývalý auto mojí tety v Liberci. v červnu ho prodala. Pak jsem si uvědomil že neměla GLS jen L. A sestřenice bydlí ve Štětí. Ale i značka je podobná.
-> Kloggie: jj me by to taky zajimalo :-) todle sou svetly vyjmky, este par stodvacitek, jeden fiatek petistovka a vw brouk jinak vsechno novy auta...
jinak si povsimnete tech ostatnich vozitek, by mě zajímalo co dělám blbě, že ještě nemám octu doma...
-> gim: hezký, to ani nevim ze tam mate takovyhle poklady:)
-> TTomas: To bylo přechodový období, to se tam dávalo co zrovna bylo na skladě :-)).
Zajimave teda je, za na aute co jsem koupil dedovi r.v 1983 - 120ls ouza s sirokejma zadnima lampama a chromem kolem dveri. Taky chrom narazniky.
-> Kloggie: ten rapid je svetle hnedej, vypada moc pekne ale litrika sem nevidel.
dneska sem ve skole narazil na dve libovky zlutej litrik a modra stovecka. az budu doma tak to sem naloaduju
dneska sem ve skole narazil na dve libovky zlutej litrik a modra stovecka. az budu doma tak to sem naloaduju
-> Syny: Tahle maska se na GLS dávala od 80. roku, zároveň se upustilo od nerez lemování, to se už montovalo jen do srpna 80 na export... Vzhledem k tomu, že tahle má ještě lesklý a ne plastový kliky (model 81 +), je to jasná ´80tka :)
-> -Honza-skoda-100-: šak to je v pořádku

ale na ulici byla 

-> Matsoft: Aha, tak to sem nevěděl:) OK, tak jedno stojí v Dejvicích a druhý v Bubenči:D
-> Syny: to nevim porc ale postupne to mizelo :-))
-> VeTëV: To je taky fakt, oni ty nerez veci nejak rusili kvuli oslnovani zejo? V tom 80 nebo 81 roce...
-> james.bond: moc pekna,akorat skoda toho sramu na predku,jinak interier byl hnedy,perfektne zachovany
-> Syny: bacha to taky nebylo az dop konce vyroby - u me uz to treba nema co delat 

-> David.: dik
Ale stejne je to naky cudny - zda se mi ze nema to nerez lemovani dveri...

Ale stejne je to naky cudny - zda se mi ze nema to nerez lemovani dveri...
Syny 22.11.07 11:29:53 napsal: -> james.bond: zvlastni - ja mel za to ze GLS meli ty nerez masky...
ano ale pouze do 80 roku,pak už je tyhle plastový...
ano ale pouze do 80 roku,pak už je tyhle plastový...
-> Syny: Použito z LS
-> Syny: nevim, ale jinak vsechno ostatni bylo gls
-> james.bond: zvlastni - ja mel za to ze GLS meli ty nerez masky...
-> Kloggie: ja vim.... tak to na tom parkovisti je presne delici cara mezi Dejvicema a Bubencem 

-> Matsoft: nene, z centra ven, když jedeš po Jug. partyzánů dolů, tak po pravý straně a ten rapid stává na takovým tom náměstíčku před Internacionálem (Crown plaza) taky po pravý straně. Jinak ten litr tam stojí na jednom místě už docela dlouho, vypadá to že s nim nikdo nejezdí.
-> Kloggie: aha, takze obe auta stoji ve smeru do centra, protoze smer z centra to nejsou dejvice, ale bubenec 

-> gim: to je fakt, zas tak starej neni:) Jinak v dejvicích na Jugoslávskejch partyzánů je libovej litr a dole u hotelu ještě rapid.
-> TTomas: njn jsem ho měl dojet a zjistit jestlí jí nechce prodat...

-> Pavel P.: no tak presne takovou bych potreboval

já včera kousek od Intersparu v Hostivaři potkal libový kilčo, jel v tom nějakej dědek v klobouku, byla fakt krásná, světle žlutá barva, všechny chromy jak nový, prostě stav jako nová... kua ani jsem jí nestihl vyfotit.

-> Kloggie: jj taky sem ho parkrat videl jak se s tim sune do kopce, ale neni zas nejak moc starej (ten ridic)
-> Matsoft: a majitel bydlí na Suchdole, občas ho vídám jak s tim jezdí na nákup do večerky.
-> Embeso 18.11.07 22:01:22: to auto znam, je kámoše. Poslední dva roky bylo ukradený.
-> Embeso 18.11.07 22:02:08: to je foceny na Jugoslavskejch partyzanu?
No nevěděl jsem že je to evropský ale přece jen tam trochu ameriky je... Bobesh 17.11.07 19:53:36 napsal: Jedno z mála evropskejch aut,který bych si chtěl chovat v garáži,CHRYSLER 180 bylo nádherný auto s komfortním svezením
-> Martas136L: Pěkný fotky,auto jak z linky,jen se divím,že to majitel tahá v takový slotě z garáže ven.
No byl jsem u toho když s tím ten pán přijel. Byl to takový starý děda se svojí bábou
. Je ale vidět že se o to auto stará protože tam bylo pát míst kolem kapoty zapravpváno barvou.
-> Martas136L: Pěkný fotky,auto jak z linky,jen se divím,že to majitel tahá v takový slotě z garáže ven.
No byl jsem u toho když s tím ten pán přijel. Byl to takový starý děda se svojí bábou

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování